jak ja przestawic?
Może tak drzemka późna jest zbyt późna.Może trzeba przetrzymać dłużej?
cos do poczytania i filmiki do obejrzenia, polecam
Podaj mi link na priv bo już został usunięty.
slyszalyscie o tym porwaniu 6 m-cznej dziewczynki w Sosnowcu?
no slyszalam masakra to jest.
No dla mnie też nie do pomyślenia to jest .Jak sobie próbuję to wyobrazić to płakać mi się chce , nie wyobrażam sobie co bym zrobiła i jak bym się czuła gdyby moje maleństwo mi zabrali.
I też wiele osób mówi u nas że to cos dziwne i że to może ona ukartowała.Że to wcale nie porwanie
Takze mozliwe, ze ta wczesniejsza drzemka pomogla, sprobujemy dzisiaj znowu
No to oby to pomogło.
mamy piąty miesiąc zaliczony
Czy wasze dzieci na spacerze śpią?
Tak.Moja po chwili odlatuje.
Mały łobuz chciał postawić na swoim.
hihih cwane bestie
jak się wasze dzieciaki zachowują po przebudzeniu?
Moja gaworzy sobie a po chwili włączam jej karuzelę.Gdy mnie zobaczy to pisk śmiech i aż podskakuje w łóżeczku z radości.
[ Dodano: 26-01-2012, 21:09 ]
A my przedwczoraj byłyśmy u pani alergolog.Pojechałam na wyznaczona godzinę ale okazało się że nie mam skierowania i nie przyjmą mnie.Nie wiedziałam że trzeba .
No to wróciliśmy do domu, pojechałam po drodze do pediatry po skierowanie.
Pani alergolog umówiła mnie na następny dzień .Pojechałam z kolegą bo mąż nie mógł .Idę tam pokazuję skierowanie a babka w rejestracji że nie przyjmie mnie pani doktor bo mam źle wypisane skierowanie.Miałam napisane ,,skierowanie do poradni alergologicznej dla dzieci,, a powinno być ,,poradni alergologicznej,,. I z takiego powodu babka twardo się trzyma że nie ma i koniec.Mówi mi że na wizytę płatną mnie może tylko przyjąć ,ale 50 zł a ja nie miałam . Łzy już miałam w oczach ,mała mi płakała bo głodna .Mówię że byłam u pani doktor i mówiła że mnie przyjmie a ona nie i koniec.Ale w końcu zadzwoniła do doktorki i ona kazała wpisać w kartę że to nagły przypadek czy coś w tym stylu , tak że udało się .
Pani mnie przyjęła.Bardzo miła i fajna się wydaje .Zbadała małą , zrobiła wywiad dokładny .Dostałam maści robione bez sterydów . Mamy skierowanie na badania z krwi ,a jesli one nic nie dadzą nam to zaleci jakies inne .