Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 12:00

MARGARITA - no, ale w jaki sposob z ta woda?? Pod kranem i polewac po czolku, powiedzmy, tak jak przy chrzcie, czy w jakis sposob??

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 12:11

margarita83, i po takiej zimnej wodzie, dzieciak sie uspakajal? na moj rozum, to dziecko zaczeloby jeszcze bardziej wrzeszczesc... ale nie wiem, bo nie doswiadczylam :ico_noniewiem:

ciesze sie, ze podobal sie Wam kurs dla mezczyzn, ja tez sie usmialam, szczegolnie z tych punktow

3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ.
Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.

5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA.
Linia pomocy i grupy wsparcia.

6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY.
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych
miejscach a nie
przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania

3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ.
Wspomnienia tych, którzy przeżyli

4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI?
Gra na symulatorze.

u nas te powoduja specia ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 12:14

SHOO - mi sie wydaje, ze w sytuacji tego zanoszenia chodzi o to, zeby odwrocic dziecka uwage, czyms je zaskoczyc - dlatego daje sie klapsa w tyleczek (zeby troche zabolalo :ico_placzek: podobno), a ta woda, to moze taki szok i to tez pomaga... no tak na moj "chlopski" rozum sobie tlumacze, no bo co innego??

[ Dodano: 2009-01-29, 11:18 ]
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY.
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych
miejscach a nie
przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania

dokladnie - moj Pan od razu wrzeszcy, zamiast na spokojnie sie zastanowic i poszukac... :ico_puknij: :ico_puknij:

4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI?
Gra na symulatorze.

u nas nie ma takiego problemu, bo nie bede skromna - fura jezdze naprawde dobrze... i wszyscy koledzy Pana jak ze mna jada, to mowia, ze jestem jedyna kobieta, z ktora lubia jezdzic samochodem, bo sie nie "cackam" jak wiekszosc bab, no i lubie mocno na pedal gazu nacisnac... tylko jak jezdze z Mala, to ostroznie :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 12:23

Gie, nie na czółko, tylko z tyłu głowy sie polewa. Jest to szok dla organizmu dziecka i wtedy łapie powietrze i zaczyna krzyczeć i uspokajasz i jest ok - dziecko oddycha i jest super.

Lecę maja płacze
próbuje nagrac film jak dupke podnosi, ale co widzi aparat to sie dekoncentruje - ehh mała spryciula

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 12:26

MARGARITA - no, ale gdzie z tylu?? W jakis sposob? dziecko ma byc twarza "do podlogi" i wtedy polac mu glowke woda? To naleci na twarz i do oczu... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ja nie wiem... blagam, wytlumacz mi dokladnie, bo moze kiedys, nie daj Boze - bedzie mi to potrzebne...

co do podnoszenia dupki - nie wiem czy chodzi nam o to samo, ale moja jak lezy, to tez podnosi pupke do gory, robi tzw. mostek...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 12:30

dziewczyny jadę dzisiaj do koleżanki która jest w ciąży
chcialabym jej dac becik który kupiłam Majce ale ani razu go nie użyłam, nie mam opakowania orginalnego - myslicie że moge jej dać jako prezent??

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 12:32

dokladnie - moj Pan od razu wrzeszcy, zamiast na spokojnie sie zastanowic i poszukac... :ico_puknij: :ico_puknij:
moj, to zanim zacznie czegokolwiek szukac, to leci do mnie i pyta, gdzie to jest :ico_noniewiem: nawet, jak to cos lezalo pod jego nosem, zanim do mnie przyszedl :ico_noniewiem:
aa i zawsze zaczyna od "gdzie dalas/wlozylas cos tam cos tam?"... tak, jakbym ja wszystko specjalnie gdzies chowala :ico_zly:
bo nie bede skromna - fura jezdze naprawde dobrze... i wszyscy koledzy
ja tez jezdze dobrze (no, moze w odnajdywaniu kierunkow nie jestem najlepsza), ale jak bylismy w PL, to non stop mi mowil "trzymaj odleglosc" (mimo, ze nie jechalam blisko... najlepiej by bylo, gdybym byla kilometr od nastepnego auta) i tez mowil, ze jezdze za blisko linii bocznej, ale to tlumacze sobie tym, ze on ma uraz jazdy po lewej stronie (tak jak w UK jezdza) i ma zaburzona percepcje drogi..

smieszne, bo jak on podjezdza blisko samochodu przed nami i swieci swiatlami i sie wydziera w samochodzie (a pozniej przeklina bogu ducha winnego kierowce) i ja cos powiem na ten temat, to od razu sie oburza

nie rozumiem facetow :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 12:42

MARGARITA - mysle, ze smialo mozesz dac kolezance ten becik, pewnie sie ucieszy :)

SHOO - no moj tez sie mnie pyta, gdzie schowalam cos tam... jak ja sie w ogole nie dotykam do Jego rzeczy... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-01-29, 11:44 ]
oojjj, ja tez przekilnam na kierowcow - szczegolnie na dretwe baby co zachowuja sie tak, jakby pierwszy raz w zyciu iedzialy za kolkiem... wyjezdzaja np. z miejsca parkingowego przez 15 minut, do przodu, do tylu, kreca ta kierownica, Bog wie co robia... i wyjechac nie moga... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_puknij: :ico_puknij:

aaaaa, kolezanka z pokoju zadzwonila, ze mam juz laptopa na biurku, ołłł jjeaaa!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 12:47

aaaaa, kolezanka z pokoju zadzwonila, ze mam juz laptopa na biurku, ołłł jjeaaa!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 12:52

margarita83, jasne, ze mozesz dac!! pewnie kolezanka bedzie Ci wdzieczna...

ja mam juz caly wielgachny wor ubranek Japserka, z ktorych wyrosl...i kocykow i takich tam (czesc nowa, w ogole nie uzywana... a wiekszosc to tylko kilka razy wyprana... moze 2 sztuki - z 40 chyba - sa zniszczone, w sensie zafarbowane, albo poplamione)

i co ja z tym mam teraz zrobic? :/

Gie, super, ze masz juz laptoka :ico_brawa_01:

a co do dretwych bab, to sie zgadzam... maja rule.. ale mnie osobiscie, bardziej niz te dretwe baby, wurzaja mlodzi kierowcy w stuningowanych samochodach, jezdzacy ani po prawej, ani po lewej stronie ulicy, tylko na srodkowym pasie, nie wlaczajacy kierunkowskazow, zajezdzajacy droge itd..
tacy szpanerzy uliczni :514:

ja teraz uciekam z malym na spacerek, tradycyjnie... dzisiaj pojdziemy do mc donald's, bo mama ma ochote na lody mc flurry z lionem <mniam mniam>

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”