No to zdróweczka i żeby wyniki się poprawiły
dziękujęzdroweczka dla Haniutki

Hania troszkę tego miała w swoim krótkim życiuJa jeszcze nigdy nie bylam z mala na badaniach,typu krew czy mocz

No to zdróweczka i żeby wyniki się poprawiły
dziękujęzdroweczka dla Haniutki
Hania troszkę tego miała w swoim krótkim życiuJa jeszcze nigdy nie bylam z mala na badaniach,typu krew czy mocz
anemia nie wynika tylko z tego, ile dziecko zje... Może tak jak Hania, pochłaniać porządne ilości, a i tak będzie mieć anemię... To już jest sprawa metabolizmu... Hania po prostu słabo wchłania żelazo z pożywienia...(ale je dużo) i nasza lekarka zleciła właśnie ogólne badania i okazało się,że ma anemię
No, ale to nie z jego winy było, tylko sytuacji.W koncu jak zadz to myslalam ze go udusze przez tel
ja wiem i staram się jej dobrze komponować posiłki,żeby niczego nie zabrakłoanemia nie wynika tylko z tego, ile dziecko zje.
Tylko pogratulowaćjak do tej pory zachorowala mi tylko 2 razy,ale to zwykly kaszel i katar.
Może coś się ruszyło...ale co do wagi to teraz chyba coś przytyła,bo postawiłam ją na zwykłą wagę to ponad 10 kg ma i w ogóle czuje się jak się ją ma na rękach
no to Hania też tylko parę razy miała katarek i ostatnio tą chrypkęmoja Ola to byla w szpitalu tylko wtedy jak sie urodzilai jak do tej pory zachorowala mi tylko 2 razy,ale to zwykly kaszel i katar.
A że tego w szpitalu nie zauważyli...parę dni po porodzie, właściwie już w domu okazało się że Hania ma torbiel szyi
Przed wyjściem, jak przed wyjściem... Ale przecież dokładne "oględziny" są po porodzie, w poszukiwaniu wad wrodzonych...też się dziwiłam,przecież oglądają i badają jeszcze dziecko przed wyjściem![]()
Już się nie mogliśmy doczekać momentu, kiedy ta pchła sobie krzywdy robić nie będzie...to faktycznie przejścia z córką niesamowite![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość