trzymam kciuki jakos to tak juz jest poukladane, ze czlowiek zyje, zeby pracowac i kredyty splacac...jeszcze troszkę i mam nadzieję że to się zmieni Byle spłacić to dziadostwo w banku
Oj kurcze,ciekawe A coś probowałaś się podpytać?czy raczej nie jest zbyt rozmowny? Pewnie skoro zamknął się w pokoju to się prędko nie dowiesz. Hmmm.No cóż,może jak już wyjdzie to coś zagadaj może się uda sytuacje wyjaśnić i jednak będzie lepiej z tym nastrojem u niegomaz wrocil z pracy i jakis obrazony sie wydaje ja nie wiem, co on ostatnio ma... moze hormony wlazl do swojego pokoju i sie zamknal... kolejny ciekawy wieczor sie zapowiada....
są na pewno takie słoiczkowe z gerbera o ile dobrze pamiętamte zwyczajne parowki to ponoc zbiorowisko wszelakich odpadkow miesnych, wiec zastanawialam sie, czy nie ma jakichs specjalnie dla dzieci a mama nie ma co sie przejmowacmoja mama mi truje żebym Nacie zaczęła parówki właśnie wprowadzać
Fajna zabawa Moja Natka uwielbia się bawić koszulkami,ale tylko mojego męża.jak zostawi np t-shirt po spaniu w łóżku,a ja rano biorę właśnie małą do siebie do łóżka,to ona zawsze dorwie tą koszulkę tatusia i się nią bawi.nie wiem czy ona czuje jego zapach czy jak,bo moje jej nie interesują.ostatnio Kiara powyciagala z szuflady moje staniki i sie nimi bawila
No tak,one są drobiowo cielęce ale na słocziku piszą że są po 1 roku życia dopierosą na pewno takie słoiczkowe z gerbera o ile dobrze pamiętam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości