Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2010, 17:43

jeszcze troszkę i mam nadzieję że to się zmieni :ico_sorki: Byle spłacić to dziadostwo w banku :ico_zly:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2010, 17:45

trzymam kciuki :ico_sorki: jakos to tak juz jest poukladane, ze czlowiek zyje, zeby pracowac i kredyty splacac...
dzięki :-D no niestety,chcieliśmy miec własny kąt to teraz mamy kredycik.
maz wrocil z pracy i jakis obrazony sie wydaje :ico_noniewiem: ja nie wiem, co on ostatnio ma... moze hormony :ico_haha_01: wlazl do swojego pokoju i sie zamknal... kolejny ciekawy wieczor sie zapowiada....
Oj kurcze,ciekawe :ico_noniewiem: A coś probowałaś się podpytać?czy raczej nie jest zbyt rozmowny? Pewnie skoro zamknął się w pokoju to się prędko nie dowiesz. Hmmm.No cóż,może jak już wyjdzie to coś zagadaj może się uda sytuacje wyjaśnić i jednak będzie lepiej z tym nastrojem u niego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2010, 17:47

,chcieliśmy miec własny kąt to teraz mamy kredycik.
moze tez kiedys o tym pomyslimy, ale ja musialabym pracowac...

a z mezem komunikuje wlasnie przez skype, to sie wypytam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2010, 17:50

a z mezem komunikuje wlasnie przez skype, to sie wypytam :ico_oczko:
Fajny sposób,byleby się udało ;) Trzymam kciukasy

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2010, 17:52

dzieki :ico_oczko:
ide powiesic pranie :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2010, 19:05

geheimnis, ślicznie Natalka sobie radzi, bardzo fajne zdjęcia :-D

Helen, oby się udało dogadać z mężem, gdyby był kobietą to bym pomyślała że ma okres :ico_oczko:

graz1974ojej, oby nowy antybiotyk pomógł :ico_sorki:

Niedawno wrócilismy z zakupów, Justynka zmęczona zjadła i zasnęła. Standardowo spała 30 minut, a teraz kręci się taka marudna i jęcząca. Zresztą cały dzień jest upierdliwa, chyba ma gorszy dzień. Bawimy się w "kotka i myszkę", ona rozrabia otwiera szuflady i z nich wyrzuca rzeczy a ja ją odsuwam i sprzątam :ico_olaboga: Ehh, takie uroki mobilnego dziecka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2010, 20:59

otwiera szuflady i z nich wyrzuca rzeczy
ostatnio Kiara powyciagala z szuflady moje staniki i sie nimi bawila :ico_oczko:

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 wrz 2010, 21:41

kurcze, jeszcze nie moge się wbić w rytm pisania :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

moja mama mi truje żebym Nacie zaczęła parówki właśnie wprowadzać
te zwyczajne parowki to ponoc zbiorowisko wszelakich odpadkow miesnych, wiec zastanawialam sie, czy nie ma jakichs specjalnie dla dzieci :ico_noniewiem: a mama nie ma co sie przejmowac :ico_oczko:
są na pewno takie słoiczkowe :-) z gerbera o ile dobrze pamiętam :-)

graz zdrówka dla małej! niech to chorobsko szybko minie!!

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2010, 08:35

alescie znow popisalay :ico_olaboga:
graz moja miala masc ze sterydami bo jej sie na pupce i pipce az rany porobily,nic nie pomagalao.masc pomogla ale jak odstawilam to znow sie zaczyna to samo :ico_chory: :ico_olaboga: ta masc mozna max 5 dni stosoawac i wlasciwie wg ulotki nie u tak malych dzieci wiec nie wiem juz co robic :ico_placzek: moja lekarka jest do bani,nic nie umie wytlumaczyc ani nawet dobrze nie zbada :ico_zly:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2010, 08:39

Witam
ostatnio Kiara powyciagala z szuflady moje staniki i sie nimi bawila :ico_oczko:
Fajna zabawa :-D Moja Natka uwielbia się bawić koszulkami,ale tylko mojego męża.jak zostawi np t-shirt po spaniu w łóżku,a ja rano biorę właśnie małą do siebie do łóżka,to ona zawsze dorwie tą koszulkę tatusia i się nią bawi.nie wiem czy ona czuje jego zapach czy jak,bo moje jej nie interesują. :059:

Wczoraj udało mi się z tym łóżeczkiem :-D Jak mój mąż wrócil to mała jeszcze nie spała.Wyjątkowo,bo zawsze śpi już o 19.30 a wczoraj dopiero po 20 mi zasnęła.no i z mężem obniżyliśmy jej to łóżeczko. :ico_brawa_01:
są na pewno takie słoiczkowe :-) z gerbera o ile dobrze pamiętam :-)
No tak,one są drobiowo cielęce ale na słocziku piszą że są po 1 roku życia dopiero :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”