szkoda ze ja nie lubie herbatek ziołowych , a przydało by mi sie cos chlapnac na senja popijam sobie meliske co by sen lepszy miec
....zobaczymy czy podziala...
ja juz wiem ze sie obudze znowu z glodu-bo zjadlam dzisisj 2 bulki 3 jablka i 2 brzoskwinie i nie moge nic przelknac-zgage do tego mam straszna no i pozniej sie budze nad ranem bo mnie ssaJa ostatnio bez herbatek spie dobrze,az musze odpukac
no ja tez nie przepadam ale ta melise przelkneszkoda ze ja nie lubie herbatek ziołowych
tego to ja bym nie przelkla-cieple mleko uraz z przeczkola nie na opcji-ale z butli ze smoczkiem do 6 klasy podstawowki pilam jak mi mamusia codziennie rano przynosilamoże ciepłe mleczko sobie zpodam
no i dobrze bo przodujesz w naszych ststystykach-ktora pierwsza razem z Patija juz dzis torbe spakowalam bo jestem jakas niespokojna,
fajna wycieczke mialaswitam sie dopiero!!! mielismy dzis piękną pogode i wyruszyliśmy na spacery po plaży i w góry! ale było tak gorąco ze musielismy wracac bo nie mialam sily chodzic
kurcze ja to mam po kawie ince blllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeetego to ja bym nie przelkla-cieple mleko uraz z przeczkola nie na opcji-ale z butli ze smoczkiem do 6 klasy podstawowki pilam jak mi mamusia codziennie rano przynosila
No ja tez mysle ze na Ciebie juz niedlugo przyjdzie czas i wszystkie bedziemy Ci tutaj zazdroscilyja juz dzis torbe spakowalam bo jestem jakas niespokojna,a wogóle to mam dosc i chce juz miec syncia w domku!!!
Mowie Wam ze ja bede ostatnia Czuje to w kosciach!ktora pierwsza razem z Pati
A ja lubie Nie chodzilam do przedszkola moze dlategokurcze ja to mam po kawie ince blllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość