Hej kochane
Jak tam po zmianie czasu? bo my sobie dopiero po wstaniu go uświadomiliśmy

Teraz Marcin zabrał Młodą do swoich rodziców a ja mam chwilkę na odpoczynek - a jest po czym. Wczoraj naoglądaliśmy sie boksu (osobiście uwielbiam, nie wiedzieć dlaczego, ten prymitywny sport) Ale to jak to, kochane...ja nie śpię prawie wcale, bo Tymek mi po prostu nie daje

to jakaś paranoja - on wczoraj non stop przez 5 godzin sie ruszał, fikał, skakał, kopał - i to nie jakoś z przerwami - non stop

potem przestał od 1.00 w nocy, ale o 7 nowego czasu zaczął na nowo i mnie obudził

Jaga też była w brzuszku bardzo aktywna, ale ten przechodzi klasyfikacje jakiekolwiek częstotliwosci ruchu

dopiero co był ułożony miednicowo, teraz znowu go czuję główkowo..mam paranoję czy przy tej nadpobudliwości sie w pępowine nie zaplącze
herbaciana ja dostałam @ po 27 dniach - tyle ile trwał mój cykl. poczekaj jeszcze kilka dni i najwyżej jak nadal @ sie nie pojawi-zadzwoń do lekarza

tylko mi sie wydaje, ze skoro y normalnie rodziłaś to moze być inaczej niż tylko po łyżeczkowaniu - w końcu Twój organizm i hormony doczytali to jako normalny poród bo takim był...czyli może trzeba dłużej poczekać..
karmelka ja nic nie biorę - luteina to czysty progesteron i w sumie na szyjkę nie ma wpływu a no-spa ma zapobiec ewentualnym skurczom. ja miałam robione ktg i skurczy ukrytych póki co nie mam. u nas na szyjkę nie dają nic poza skierowaniem na wymaz z szyjki (bo przyczyną może być infekcja) a potem założeniem pessara, ak szyjka ma mniej niż te 2,5 - 3 cm
amola 
za 24 tydzień