witam w klubie mam z rodzeństwem sprawiającym kłopoty

nocka znów do bani

Aga 100 lat kochana trzydziecho

gabi

w ogólę buziaczki dla tych naszych zimowych dzieciaczków ,bo trzeba przyznac ,że śliczne mamy skarbeczki

Jadzia ja daję na razie sab simplex bo mama mi przywiozła z niemec ale teraz mi się kończy i musze kupić nowe kropelki bo mama dopiero za miesiąc przyjedzie i szukałam podobnych składem i chcę kupić kropelki Bobotik niby wszystkie te kropelki anty kolt=kowe mają w składzie simetykon ale różnią się jego stężeniem i własnie ten bobotik ma najbardziej zbliżony skład a skoro sab jest u nas naprawdę skuteczny to nie chcę zmieniać na słabsze kropleA ty co małemu podajesz ???
ja w trakcie czesania wyczesuje mu szczotką włosy tak do góry ale nie wiem czy to coś dajeCo robicie żeby dzieciaczki nie miały ciemieniuchy?
beatka jak to jest z tym masłem??? smarujesz masłem i potem też się to wyczesuje??? bo tak własnie działała ta olejuszka, smarowało się głowę, czekało jakiś tam czas, potem myło dziecku głowę i wyczesywało sie te skorupkijak bedzie miec to naloze maslo i zaraz zejdzie tak jak u chlopcow
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość