ja czuje, ze bede miala synka:) to tylko moje przeczucie, bo na usg za wczesnie bylo, zeby okreslic plec. Jestem w 14 tyg. 3 dniu ciazy i mialam juz 4 usg!!!
Brzuch mi juz widac, jest taki jak po wielkim zarciu, ale w odroznieniu od przejedzenia nie schodzi
nie mam jeszcze gatek ciazowych:(kupilam sobie pare bluzek, ale spodni jeszcze nie, kosztuja 200 zl!!! kurde, zdzierstwo w bialy dzien na ciezarnych!!!
Dziewczyny, kiedy sie idzie do szkoly rodzenia?
Zona, wyczytalam na innym watku, ze miewasz bulgotania w brzuszku, ja tez takie mam, kilka dni temu tez myslalam, ze to rewolucja, a tu nic, wydaje mi sie, ze dzidzia plywa i chlupocze
ale czy to ruchy dziecka?
ciuszkow dla "baby" jeszcze nie kupilam, nic nie mam, moj maz jest bardzo przesadny w tym temacie i twierdzil zaparcie, ze za wczesnie, ale powolutku sie przekonuje, ze trzeba systematycznie zaczac kupowac rzeczy dla dziecka, bo jak sie urodzi to z torbami pojdziemy
kupujac wszystko naraz!
Karina, trzymaj sie dzielnie, szkoda, ze nie mieszkamy blizej siebie, bysmy sobie poplotkowaly, ja tez mam nerwice, okropna, teraz mi troche odpuscila, ale zanim zaszlam w ciaze, myslalam, ze oszaleje, wciaz wymyslalam sobie rozne dolegliwosci i choroby i wiecznie siedzialam u lekarzy, wydaje mi sie, ze powodem byly nieudane proby zajscia w ciaze przez dobrych kilka lat
takie zycie, jak ktos jest bardzo wrazliwy, to go to cholerstwo lapie, ale wiedz, ze nie jestes sama, masz kochanego meza i dzieciatka:)
Ostatnio strasznie swedzi mnie brzuch! Czy juz smarowac kremem na rozstepy? mi sie porobily kiedys okropne na udach i posladkach, wiec pewnie na brzuchu tez beda