to jest ponoc moj "przypadek" - te wiazadla sa tak napiete, ze jak chodze i macica je ciagnie, to nie daja rady... no i dopoki nie "pekna" (???) tak kolo 20tc to bedzie bolalo. a! u mnie to moze byc dlatego, ze przed ciaza sporo schudlam i te wiazadla sie "obkurczyly" (u mnie zawsze pierwszy spada brzuch jak chudne, jak juz jest zapadniety, to wtedy reszta powoli opada ) no i teraz cierpie mam odpoczywac, NIC nie dzwigac, malo chodzic itp itd, w sumie - lenie sie i dupsko juz boli, hahahhaa. a dom zarasta wstyd tak sie ciaza zaslaniac, oj wstyda druga sprawa to maga byc wiazadla
kasia1983, czekamy na relacje z wizyty
kasiulek247, hihihii, mezu cie chce przekupic??? jeszcze troche chyba kaski wyda, co????
[ Dodano: 20 Czerwiec 08, 12:22 ]
bo malo w ogole na tt jestem. "odpoczywam" ogolnie - od pon codziennie jakis lekarz, zwariowac mozna dzis jeszcze dentysta wieczorem... ale sporo tez leze, a dzis od rana na tt siedze musze zaraz sie podniesc i COKOLWIEK zrobic, bo kubka po kawie nawet z biurka do zmywarki nie zanioslamcos cie tu nie ma ostatnio martwi mnie to?