Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2008, 21:21

shoo, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Jasperka

Kurczę wątek przymarł :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2008, 22:08

shoo, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Jasperka

Kurczę wątek przymarł :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Dołączam się z :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: dla Jasperka.

Rozkręci się wątek gdy tylko nasze szkrabiki podrosną :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2008, 23:09

Iwona H, margarita83, dzieki w imieniu Jasperka :ico_sorki: :-)

ja wlasnie wsunelam pucharek lodow truskawkowych i bede sie szykowac do spania :-) a malego zostawie z tata, jakby sie obudzil ok. 12, to bedzie mial go kto nakarmic :ico_brawa_01:

zawsze tak robimy, on ostatnie karmienie, ja pierwsze z rana (z rana, czyli o 8.. hehe ale sie wycwanilam :ico_brawa_01: )

dobrej nocki moje panie... i do jutra!

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

10 paź 2008, 08:30

:)

Melduję się cała i zdrowa...dzisiaj obeszło sie bez żadnych rewelacji...chociaż ciągle boli mnie brzuch :ico_noniewiem:
Jeżeli chodzi o wczorajsze wydarzenie..nie byłam w szpitalu,chociaz powinnam :ico_noniewiem: dostałabym pewnie jakąś kroplówkę i opierdal... :ico_wstydzioch:

margarita83, shoo, wiem,wiem dziewczyny macie rację...to mało odpowiedzialne z mojej strony.Ale chęc zrzucenia tych kilku kg w szybkim czasie bylo bardzo kuszące...został mi jeszcze dzisiejszy dzień i jutro koncze z kopenhaska,raz na zawsze.Fakt,schudłam 6 kg...ale jezeli chodzi o samopoczucie... :ico_olaboga:

Teraz z innej beczki...Moja Emilka dostala wczoraj butle około 20-tej i wyobrażvie sobie,że spała do 4,45 :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 09:51

Teraz z innej beczki...Moja Emilka dostala wczoraj butle około 20-tej i wyobrażvie sobie,że spała do 4,45 :ico_olaboga: :ico_olaboga:
czyli wychodzi 9 godzin bez 15 minut :)

moj Jasper tez tyle przesypia, o 23 lub 24 dostaje butle i spi do 8 rano :-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 10:51

No Majka też zaczyna podsypiać dłużej ale to maksymalnie od 21 do 3 czyli max 6 godz, z reguły budzi się po 5 od kąpieli a później średnio co 3 - 4 godz i jest na butli.
A zjada mi średnio 80- 100ml.

Powiedzcie mi może powinnam powiększyć jej dziurkę w butelce, bo mam wrażenie że ona się tak namęczy tym jedzeniem że centralnie pada!!!

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 11:01

margarita83, nie mozna wlasnorecznie powiekszac dziurek w butelkach! jak za bardzo powiekszysz, to grozi zakrztuszeniem/udlawieniem :ico_nienie:

mozesz za to kupic butelki z roznym nasileniem przeplywu... jedynka na butelce znaczy wolny przeplyw (dla noworodkow najlepsze), pozniej jest dwojka i trojka, nie wiem czy czworka tez, ale mozliwe ze tak..
sa jeszcze butelki o przeplywie dopasowujacym sie do ssania dziecka, ja takich uzywam.. jak mocniej pociagnie, to wiecej poleci, jak mniej - to mniej :-)

moj Jasper teraz wciaga 150 ml :ico_szoking: taki maly grubas sie z niego robi, juz ma faldki wszedzie, nawet na szyi :ico_olaboga: nie mowie juz o podwojnym podbrodku... maly prosiaczek :-D
za tydzien idziemy na wazenie... jestem ciekawa ile ten klocek wazy.

a Wasze maluchy tez sie robia takie fajne grubiutkie? :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 15:10

Berek - wpadłam Wam pokazać swoją blizne po cc i ponarzekać o ile mam większą lewą pierś od prawej przez to karmienie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

boję się, że już mi tak zostanie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Obrazek

a tak poza tym, to bylismy wczoraj z Zuzia na usg stawow biodrowych - na szczescie wszystko jest ok :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Zuzia kończy jutro 2 m-ce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 15:38

Gie, rzeczywiscie widac roznice miedzy piersiami... a po karmieniu z tej wiekszej, nie zmniejsza Ci sie ona? powinno byc tak, ze raz jedna piers wieksza (i pelniejsza), raz druga... a jak to Ci utrzymuje w takim stanie przez dlugi czas, to moze masz jakis stan zapalny albo zastoj.. nie wiem :ico_noniewiem:

a co do blizny, to calkiem estetycznie to wyglada :-) ciagle bikini na plaze jest dla Ciebie :-)

:ico_tort: dla Zuzi z okazji dwumiesiecznicy jutrzejszej :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 15:40

SHOO - jak juz pisalam wczesniej - piersi mam juz ciagle jednej wielkosci, nie twardnieja i sie zwiekszaja sie, ani nie zmniejszaja, bo wszystko sie unormowalo... :(
zaoalenie i zastoj wykluczam...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”