żebym to ja jeszcze dokładnie wiedziałaa co sie stało jeśli mogę zapytać???

noo, ja drzemałamale cisza..wszystkie zajete dziecziaczkami...

żebym to ja jeszcze dokładnie wiedziałaa co sie stało jeśli mogę zapytać???
noo, ja drzemałamale cisza..wszystkie zajete dziecziaczkami...
to dokladnie taj jak ja..ale dopóki karmie piersia to odpada dieta..najwiekszy problem mam z ciuchami a konkretniej spodniami, bo ciazowe juz na mnie wisza a w starych jeszcze sie nie dopinampostanowilam jednak nie kupowac nowych na obecny rozmiar, co mam nadzieje, ze zmobilizuje mnie do trzymania diety
no to widze ze juz dobrze jestChłop mnie na mała randkę zabiera...![]()
milutka jak mała nie może się wypróżnić to może spróbuj jeść więcej błonnikaa tak wogole nic nowego nie wprowadzam do mojej diety bo panicznie sie boje ona i tak nie moze sie zalaatwic meczy sie wypina prezy dlatego tez mam nie przespane noce
ja większość swoich spodni dopinam, bo mam głownie biodrówki, no i trochę mi nad nimi brzuch wisiWszystko pieknie, tylko najwiekszy problem mam z ciuchami a konkretniej spodniami, bo ciazowe juz na mnie wisza a w starych jeszcze sie nie dopinam
ja Bartka od trzech dni wietrzę i bardzo mu się to podobano i dziś chcieliśmy go ubrać ciepło, do wózka i do okna, ale nie wiem czy starczy czasu, bo nic mi się nie chce :ico_noniewiem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość