No dosłownie paść mozna
Jedziemy na zakupy a on do mnie: "wiesz kochanie trzeba troche zaczac oszczedzac" ja rozpakowuje zakupy a tam 5 paczek żółtego sera na jaką cholere tyle mu tego potrzeba puszka brzoskwin po cholere 5 paczek takiej samej wędliny z indyka nooo oczywiscie zaczynamy oszczedzac
"wiesz kochanie trzeba troche zaczac oszczedzac" ja rozpakowuje zakupy a tam 5 paczek żółtego sera na jaką cholere tyle mu tego potrzeba puszka brzoskwin po cholere 5 paczek takiej samej wędliny z indyka
no to oszczędzacie a zapytaj się go na czym to oszczędzanie ma polegać
chyba na kupowaniu wszystkiego co niepotrzebne z nim juz takie zakupy
a z facetami tak jest, mój raz do mnie też że trzeba oszczędzać i kupił sobie jakiś pas na siłownie a ja do niego to fajnie oszczędzamy nie ma co i się zrobiło m u głupio
no dziewczyny to 1 dzień w szkole wyszedł w miare pozytywnie znalazłam 2 koleżanki.. mamy kolege w klasie taka porażka że przewyzsza to wszystkie mozliwe sprawy a wiec.. kupa smiechu
mam nadzieje ze jakos przebrne
Tynusz1 przebrniesz AsiaNL bigottka faceci chcą oszczędzać ale na naszych wydatkach nie swoich moj oststnio coś powiedział o oszczędzaniu to mu wyliczyłam na co idzie najwięcej kasy- NA NIEGO!!!!!!!!! fajki-300 zł, cola hoop-100 zł, słodkości-150 zł, totek-180 zł aż mu się głupio zrobiło i się zamknął bo ja sobie to praktycznie nic nie kupuję