Ja dziś też miałam mdłości
 aż się zdziwiłam
 aż się zdziwiłam   najpierw zjadłam kanapkę z sałatą pomogło na 10 minut
 najpierw zjadłam kanapkę z sałatą pomogło na 10 minut   ale pźniej pomogła guma miętowa tylko szybko się wtedy głodna robię
 ale pźniej pomogła guma miętowa tylko szybko się wtedy głodna robię  
 Mam na imie Gosia i jestem szczęśliwą przyszłą mamusią
 Mam na imie Gosia i jestem szczęśliwą przyszłą mamusią    mam nadzieję, że chociaż tu na forum sobie z kimś pogadam i jak będzie problem to ktoś doradzi hehe póki co jezszzcze się tu trochę gubie no ale cóż... na początek to moge tylko powiedzieć, że póki co to dla mnie niestety jest koszmar - nudności fujjj... czasami to już normalnie nie daje rady. pozdrawiam mamuśki
  mam nadzieję, że chociaż tu na forum sobie z kimś pogadam i jak będzie problem to ktoś doradzi hehe póki co jezszzcze się tu trochę gubie no ale cóż... na początek to moge tylko powiedzieć, że póki co to dla mnie niestety jest koszmar - nudności fujjj... czasami to już normalnie nie daje rady. pozdrawiam mamuśki

za rozpoczety  13 tc
 za rozpoczety  13 tc  herbaciana, koniecznie relacja jutro
 herbaciana, koniecznie relacja jutro 

za wyniki,czekam na relacje z usg
 za wyniki,czekam na relacje z usg 

tylko od razu z ośrodka podeszłam do apteki i antybiotyk wzięłam tuż za rogiem
 tylko od razu z ośrodka podeszłam do apteki i antybiotyk wzięłam tuż za rogiem  Mam ampicylinę więc chyba bezpieczny nie?
 Mam ampicylinę więc chyba bezpieczny nie?  A tak źle się czuję,że płaczę z bólu,gorączka 38.Po prostu jakieś fatum
 A tak źle się czuję,że płaczę z bólu,gorączka 38.Po prostu jakieś fatum 
 czy może wy byście czekały do 3 dni ? Ja się tak boję o dziecko,przecież taka ropa na gardle ,w zatokach i uszach chyba bardziej niebezpieczna nie?A co mi ciepły prysznic pomoże
 czy może wy byście czekały do 3 dni ? Ja się tak boję o dziecko,przecież taka ropa na gardle ,w zatokach i uszach chyba bardziej niebezpieczna nie?A co mi ciepły prysznic pomoże  Paracetamol biorę fakt ,obniża gorączkę ale na ból raczej nie działa.
 Paracetamol biorę fakt ,obniża gorączkę ale na ból raczej nie działa. 

ale jak już się ruszyło to nasze maleństwo to mąż przez 3 dni przeżywał "a widziałaś jak rusza rączkami itp." aż byłam w szoku
 ale jak już się ruszyło to nasze maleństwo to mąż przez 3 dni przeżywał "a widziałaś jak rusza rączkami itp." aż byłam w szoku 
 do pierwszego lepszego nie pójdę, a wiem że jest sporo dobrych u nas tylko nie wiem który dla mnie okaże się najlepszy :D no i jeszcze nie wiem jak przeżyje jutrzejszy lot bo ostatnio miewam często bliske spotkania z muszlą klozetową hehe
  do pierwszego lepszego nie pójdę, a wiem że jest sporo dobrych u nas tylko nie wiem który dla mnie okaże się najlepszy :D no i jeszcze nie wiem jak przeżyje jutrzejszy lot bo ostatnio miewam często bliske spotkania z muszlą klozetową hehe
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość