donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2010, 20:58

witam wieczorkiem :)
do południa byliśmy w lesie na spacerku, dziś była super pogoda,
na obiedzie byliśmy u teściów, potem była kawa, placek i tort z okazji ich 30tej rocznicy ślubu,
Szymek śpi od 20 mleka nie wypił, dam mu ok 1 na śpiocha,

Gusia widzę, że zakupy udane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

milutka zdrówka dla Was :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2010, 06:55

dzien dobry witam z ranca sie
mała siedzi ogląda bajki a ja w drugim pokoju

sprzatnełam lazienke pranie sie robi jeszcze tylko poodkurzac a potem podlogi zetrzec i tyle mojej roboty a zapomniala ogorkowa ugotowac

mala wstala dzis wczesnie bo przed 6 a ja chora i mi sie nic nie chce ale korzystajac z pogody bo dzis ma byc 22 stopnie i juz slonce jest to spadamy na dwor po 9

MIlego dnia
milutka zdrówka dla Was :ico_sorki: :ico_sorki:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 wrz 2010, 12:14

no i to nie koniec naszych przygód...

otóż wczoraj Asia wstała z wysypką na całym ciele....wygląda jak marmurek
odstawiliśmy wszystkie lekarstwa, po telefonie do pediatry (super, że mogę do niej dzwonić) i dziś na 14 do lekarza, musi zobaczyć tą wysypkę.
Wczoraj wykąpałam ją w krochmalu, no i miałam posmarowac ją Elocomem, ale ona cała była marmurek, więc nie będę ją sterydami smarować. Przespała całą noc na brzuszku. No i czekamy teraz na wizytę

a te kozaczki z CCC są super i nie drogie. Chyba wyślę męża

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2010, 13:49

witam :)
u nas też ciepło, ja byłam z mężem i jego siostrą na grzybach, mały był u teściowej, teraz śpi już 1h30, jak wstanie to skoczymy do miasta , bo mam rachunki do zapłacenia,

graz daj znać po wizycie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mama Izuni
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

13 wrz 2010, 15:20

Cześć dziewczyny, ciężko było was znaleźć, dawno nie pisałam, jak pójdę na chorobowe to mam nadzieję, że znajdę trochę więcej czasu dla siebie :-), a bo ja mam nowinę dla was taką, że Iza będzie miała rodzeństwo :-) w czwartek idę do lekarza i zdam wam relacje. Ogólnie to umieram, wymiotuję, brzuch mnie boli i jestem bardzo zmęczona, ciężko mi wyrobić do 18. Uwierzcie mi ale o 20 ja śpię a jak wstaję to pracy o 6 to ciągle bym spala, do napisania i witam niepoznane mamy.

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 wrz 2010, 15:38

mama Izuni, gratuluję

A my już po wizycie. Ponoć ta wysypka nie wygląda na po antybiotyku, a raczej wirusowo. Ale i tak mamy już jej nic nie dawać, tylko Zyrtec, no i wychodza jej górne dwójki :-)

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

13 wrz 2010, 16:48

hej hej

mama Izuni gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

graz oby szybko chorobsko przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

my jestesmy u mamy, rozpogodzilo sie wiec wyszlam z malym na spacerek i zaszlismy do babci :-D zjedlismy obiadek i teraz odpoczywamy :-)

umylam dzis okno w kuchni i zmienilam firanki, ale pozostalych okien nie bede juz myc bo bez sensu by to bylo skoro zaraz bede miec je wszystkie zafajdane, bo u nas wzieli sie wlasnie za ocieplanie bloku. matko, ale pewnie bedzie bajzel :ico_olaboga:

w czwartek umowilam sie do fryzjera :-) bo juz mam takie wlosy okropne ze wstyd sie pokazywac :ico_noniewiem: moj Ł ma zjechac po Gdyni i ma nas zawiesc, jedziemy razem z mama we 2 :-)

heh dla mnie to caly czas wszystko sie kreci za weekendami, zawsze sobie mowie ze byle do weekendu, bo wtedy maz zjezdza a ja tak bardzo nie lubie byc sama :ico_placzek:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2010, 17:06

my byliśmy w mieście i nad jeziorem na spacerku, ale zaczęło padać i szybko uciekaliśmy do domku, teraz Szymek ogląda bajki i je chrupki,

ja też bym musiała iść do fryzjera, ale nie mam kiedy :ico_noniewiem: ,

mama izuni gratulacje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2010, 20:40

mama Izuni, gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja chora czuje sie tragicznie ale jutro mam zamiar poojechac do urzedu pracy i skarbowki nip odzyskac i mała do lekarza zarejestrowac bo strasznie zgrzyta zebami mimo ze ja odrobaczalam hmmmm zobaczymy

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 wrz 2010, 11:02

milutka204, aby wszystko było OK

My w sobotę jedziemy na wesele :-) Już się umówiłam do fryzjera na ściecie i modelowanie, a zafarbuję sobie włosy sama w domu :-)
Tak sie cieszę... w końcu gdzieś idę :-) a po, jedziemy na 2 tygodniowy urlopik na wieś - wykopki :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”