Ulamisiula, ja stosowalam ampulki Dr Irena Eris "Body Art", 109 zl plus krem tej firmy. Skora od razu sie wygladzila, zrobila taka bardziej zbita, naprezona. Polecam. Poza tym, faktycznie nie widac tego Kolosa po Tobie !! Chyba troche dodajesz
Kocurka, masz racje, ja sie dopiero ucze takiego podejscia. I tak juz sporo wyluzowalam. Z Zuzia do panikara bylam pierwsza klasa
Agnieszka, to dobrze ze ich nie zostawisz samych. w koncu takim tatusiom raczej nie mozna ufac jak sie nie ma czarno na bialym na ile i kiedy maja miec dziecko. Ja bede musiala sie zgodzic na co drugie swieta bozego narodzenia i wakacje, i nowy rok ale poki jest mala zrobie wszystko aby on odbieral ja rano od moich rodzicow i zaprowadzal wieczorem. W tym domu w ktorym on mieszka bylo roznie, notowania policji w zwiazku z przemoca i alkoholem i sprawa w prokuraturze, wiec mysle ze to dam rade zalatwic. On jest dobrym tatem i bawi sie z Zuzia jak szalony ale jego rodzinie nie ufam

Jak bedzie na tyle duza aby moz sama sobie poradzic w sytuacji gdy bedzie cos zlego sie dzialo, chocby zadzwonic, albo sama w autobus wsiasc i do dziadkow te 6 km podjechac to nie bede miala na przeciw nocowaniu. Ale ja mysle ze to wtedy jak bedzie miala 10-12 lat . Nie wczesniej.