i bądź tu mądra, co lekarz, to inne "rady"mi lekarka mówiła że skoro zamierzam dalej karmić piersią to nie podaje jej glutenu ale jak bym chciała odstawiac to trzeba.

jak się karmi piersią to można bez obaw podać gluten bo mleko matki zawiera "coś" co chroni mały żołądeczek, więc na "chłopsko-babski" rozum to lepiej robić ekspozycję na gluten podczas karmienia i mieć spokojną głowęCo do glutenu to mi lekarka mówiła że skoro zamierzam dalej karmić piersią to nie podaje jej glutenu ale jak bym chciała odstawiac to trzeba
Mój lekarz powiedział, że jeśli będzie dziecko niespokojne, będzie miało problemy z brzuszkiem, to wtedy odstawić i spróbować znów za jakiś czas..i bądź tu mądra, co lekarz, to inne "rady"
to racja.więc na "chłopsko-babski" rozum to lepiej robić ekspozycję na gluten podczas karmienia i mieć spokojną głowę
Jeszcze 2 lata temu jak Kuba był maly wprowadzalo sie dziecku gluten jak skonczylo 9 miesięcy. Dopiero od niedawna wszedl ten nowy schemat żywienia niemowląt i kurcze ja jakos nie moge sie do niego przekonać. Skąd wiadomo, że ten jest leprzy a nie tamten??jak się karmi piersią to można bez obaw podać gluten bo mleko matki zawiera "coś" co chroni mały żołądeczek, więc na "chłopsko-babski" rozum to lepiej robić ekspozycję na gluten podczas karmienia i mieć spokojną głowę
to tak jak jaja tez bo u lekarza nagla mam zacmienie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość