Dzieki dziewczyny

ooo, ja tez chce chipsa... buuuuu....

czasami aż za bardzoJulcia bardzo kontaktowa
Zuzanek (uzębiony)
KOCURKA to trzeba tak na nieeSKa, eve- a Wy gdzie, bo ja tu tęsknię za Wami...
nie tylko u Ciebie moja kochana, ja tez jestem zalamana swoim brzuchem i jak niego patrze to załamka totalna..ehhh i to mimo ze waze mniej niz przed ciazamam wyrzuty sumienia, bo u mnie jest fatalnie...
super!!!Julcia po przedszkolu wniebowzięta
eSKa, eve- a Wy gdzie, bo ja tu tęsknię za Wami...
ale ten czas szybko zleciałmoj męzus byl odroczony z wojska do 10.03.2008 i w srode przyszlo mu wezwanie zeby sie stawić
pewno,że jeźdźcie- uspokoisz się. A jak naprawdę jest tak kiepsko to pozmyślaj coś, może dzięki temu porządniej się jej przyjrzą, a Wy będziecie spokojni na weekendzik.Ale Nell chyrla chyba dzis pojedziemy do lekarza dla mojego swietego spokoju
No ale u mnie nie tylko fatalnie z brzuchem, z waga tak samo, waze wiecej niz przed ciaza, tak wiec samym brzucholkiem to nie masz sie co przejmowac...nie tylko u Ciebie moja kochana, ja tez jestem zalamana swoim brzuchem i jak niego patrze to załamka totalna..ehhh i to mimo ze waze mniej niz przed ciaza
W Norwegii te tradycje na pewno sa inne, chociaz Swieta Wielkanocne sa dla nich bardzo wazne. To kraj protestancki wiec roznice musza byc. Swiecenia jajek nie ma, ale my w Wielka Sobote jedziemy do Polskiego kosciolka tak wiec bedziemy podtrzymywac polskie zwyczaje.a tam w skandynawii oni maja tez takie tradycje jak u nas w PL tzn, swiecenie jajek itp./???
Oj ja tez to przeszlam, tylko ze ja zazwyczaj latalam samolotami a K. jezdzil samochodem wiec moglam wiecej zapakowac. A i tak czesc rzeczy zostala w Polsce i po pewnym czasie nie odczuwalam ich braku.od rana chodze i szukam, wybieram co moglby nam zabrac wczesniej
No ja ostatnio codziennie samiutka do 22...A ja samiutka gdzieś do północy
Mozliwe. Ja Jasiowi tez zakladam ciuszki na 74Mierzycie swoje dzieci? Nam wyszło,że ma 72 (albo 73 ) cm. Nie wiem, czy dobrze to zmierzyliśmy, możliwe,żeby urosła 15 cm w 5 miesięcy? Zakładam jej ciuszki na 9 miesięcy (na 6 to są takie w sam raz albo przymałe), albo na 74 cm.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość