Oj Iwonka urodziła i coś się rusza, fajniusio

[ Dodano: 2007-12-05, 13:00 ]

zrobiłam wczoraj z braku zajęcia i dostępności do komputera, bop cały dzień Marcin siedział przed kompem, dzisiaj robię sobie bo te są dla brata

Musza Go wypuscic!!! Ale moze jeszcze dzisiaj nie bedzie takiej potrzebyale mój maz ma dzisiaj nockę i mam nadzieję ,że jakby co to go wypuszczą z pracyAle byłby numer hehe
Ty Gosia za bardzo to tam nie szalej!!Misia przepis Ci skrobnę wieczorkiem, bo znowu szaleję z praniem i prasowaniem.
Goniu skurcze tak jakby ustały,ale cały czas mi się coś sączy,nie martiwę się bo jak mały miałby sie teraz urodzić to nic mu już nie grozi nie?Monia a jak sie teraz czujesz? Dalej masz te skurcze? Przezywam bardzo bo przecież my w sumie wspólny termin mamy... a ja to chcę ze wszystkim zdążyć (pranie, prasowanie, torba) i dopiero...
Reniu T zdolna kobitka jesteśRenia odlotowe te buciki!!!!
Ja własnie też sie jakoś inaczej czuję,ale to chyba juz normalnebo jakoś inaczej się fizycznie czuję...
monia26, to prosze oczekiwani amoże nadejdzie czas. To jak bardzo Ci się te wody sączą? Mi lekarz dopiero kazał jechać jak będę musiała co 15minut fruwajkę zmieniaćwięc cały czas na to czekam
Reniu mi lekarz też tak powiedział,że mam sobie poleżec i jak wkładka po ok 30 min bedzie do wymiany to to sa wody![]()
[ Dodano: 2007-12-05, 13:58 ]
Tylko żebym ja jeszcze wiedziała jak te wody mają wyglądać hehe
no dokładnie, juz 36tydzień, i mi lekarz mówił że też juz się nie boimy o nic, może się pchaćnie martiwę się bo jak mały miałby sie teraz urodzić to nic mu już nie grozi nie?
no chociaż nie ja sama już wszystko przygotowałam miesiąc temuJa na szczescie wszystko poprałąm i poprasowałąm jakies miesiąc temu i teraz to tylko sobie już bezstresowo czekam
damy radę, ja też niewiem jak mają wyglądać ale wiem że ma ich być dużo. Mówił że jak to będą one to będę wiedziećTylko żebym ja jeszcze wiedziała jak te wody mają wyglądać hehe
Z tego co ja wiem, to ma byc bezbarwny plyn w ilosci minimum 1 szklanka.... tylko nie wiem jaka ta szklanka ma byc....monia26 napisał/a:
Tylko żebym ja jeszcze wiedziała jak te wody mają wyglądać hehe
damy radę, ja też niewiem jak mają wyglądać ale wiem że ma ich być dużo. Mówił że jak to będą one to będę wiedzieć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość