fancy1
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

13 wrz 2008, 11:15

Witam Dziewczyny!

Zastanawiam się co kupić na urodziny mojej 5 letniej siostrzenicy. Ma fioła na punkcie koloru różowego (typowe?), cukierkowych barbi i księżniczek. Znalazłam ostatnio taką stronkę i zastanawiam się, czy to byłby dobry dla niej prezent? Jak myślicie?

www.baldachimy24.pl

Dzięki i pozdrawiam

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

13 wrz 2008, 11:29

lala, to super ze wpadnie ci dodatkowy grosz
Nie opłaca mi sie wracać do starej pracy bo musiałabym oddać mateusza do żłobka lub opiekunke wynająć - to jest koszt ok. 1000zł zostałobym mi ok 500 zł z wypłaty . A tak pracuje 8 godzin. i mam dziecko przysobie i kase co miesiąc do końca roku jestem na wychowawczym . A w przyszłym roku zarejstruje sie w biurze pracy - Przez te dwa tyg.pracy miałam jeden problem mati bił jednego chłopczyka miesiąc młodszego od siebie[ pół glowy większy od mateusza i grubszy]To dziecko tak sie bało mateusza ,że jak mati się zbliżał to uciekał od niego . ALE CHYBA JUŻ UDAŁO MI SIE PRZEKONAĆ ICH DO SIEBIE [wczoraj już ładnie razem się bawili]
a sprobuj mu posmarowac clotrimazolem
lekarka poleciłą mi maść linomag

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2008, 08:06

lala, no jasne ze sie opłaca :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 01:24

Witajcie jestesmy juz w UK
przepraszam ze nie znalazlam czasu wczesniej na pogaduszki... ale wakacje naprawde mielismy mega odlotowe.. jak to sie mowi Miliard hihi

w grecji pieknie. ale tego nie da sie opisac.trzeba przezyc hihi
jesli chodzi o rozlake z lelkiem. to bez problemowa z kazdej strony hehe
ja sie wyluzowalam i bylam calkowicie spokojna o mojego szkrabka hihi zreszta codzienne telefony do Pl tylko utwierdzaly nas w tym przekonaniu
dopiero pod koniec kiedy ujrzelismy male dziaciaki w hotelu to zatesknilismy za lelkiem hihi
ale przekonalismy sie na 100% ze takie wakacje z dzieckiem to udreka dla nas i dla niego... nie wyobrazam sobie spedzac wakacji w hotelu, czy na plazy ale jedynie popoludniami kiedy slonce juz mocno nie prazy...
bez wycieczek i szalenstw? o nie! hihi

z adaskiem poszalelismy.. swietnie!

po powrocie do Pl kolejne imprezki spotkania itd hehe
dawalismy czadu miliardowo ! hihi
jeszcze na koniec zaliczylismy domowke u kumpla.. a co sie dzialo? ihi na drugi dzien ledwo wstalismy na samolot hehe byla niezla jazda i obowiazkowe skoki po stolach lozkach i kolegach hehe
super sie wyszalalam, i szczerze to teraz odpoczywam od % hihi byle do grudnia hihi

teraz wwkrecam sie w UK. dzis pogonilam na rytmike ale okazalo sie ze jeszcze nie ruszyli po wakacjach hehe wiec jutro zabieramy dzieciaki na zajecia ze spiewania hihi
wczesniej musze jeszcze pojechac do szkoly. obadac czy maja dla mnie miejsce, bo z tym moze byc porblem. a buuu . rok szkolny juz sie zaczal a buuu

dobrze ze poki co pogoda znosna, bo w PL juzz typowa jesienna szaruga a buuu

wracam do roboty (wgrywanie zdjec na fotosik hihi)

tak sie lelek goscil na weselu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
w kosciele z glodu zabral sie za taty krawat hihi
Obrazek

babcia zlapala go "na koperte"
Obrazek

tak wygladala niedoszla Pani mloda hihi (adasko ) hihi
Obrazek
z siostra pracowalysmy nad nowym image naszych taxowek hehe
Obrazek
Obrazek

panstwo mlodzi
Obrazek
a takie mialysmy show na weselu
nasza banda kroliczkow pojawila sie na ciemnej sali, z dedykacja dla pana mlodego. a wtedy na parkiecie wielkie napastowanie mlodego hehe ale jazda byla...
Obrazek

Obrazek

a po calym zamieszaniu
krolikow na parkiecie sie namnozylo hihi
adas tancuje z moja mamcia
Obrazek
z moja sister
Obrazek
moja najmlodsza siostra, zwana zielonym kroliczkiem hihi
Obrazek

zabawa na oczepinach hihi

Obrazek

Obrazek

dobra spadam
jutro bedzie panienski wieczor hehe
gadzety podobne
papa

lidziasc
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 09:40

madzia super ze juz wrocilas!1 zdjecia jak zwykle zabujcze extra sie bawiliscie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 20:51

lidzia dzieki. a jak tam pysia aklimatyzuje sie w przedszkolu?

[ Dodano: 2008-09-16, 22:39 ]
poszlismy dzis na pierwsze zajecia z cyklu "tiny talk baby signing and singing"
w nowym children centre, takze bardzo ladnie i przyjemnie. pachnialo swiezoscia hihi
i z racji ze to pierwsze zajecia i nowe miejsce bo bylysmy tylko we dwie z kolezanka i maluchami naszymi hihi
dobrze ze prowadzaca miala swojego malucha. i jedna mama doszla pozniej. ale i tak baardzo kameralnie i za spokojnie hehe
ale za tydzien moze bedzie weselej

zajecia dosc fajne
spiewanie z pokazywanie na migi hihi
dzieci kojarza slowa z pewnymi czynnosciami
sygnalizuja swoje potrzeby hihi
nie powiem zeby nasze toddlery byly super zainteresowane, ale to normalne dla zywczykow
troche posiedzialy polezaly, pospiewaly hihi i juz do zabawek hehe
ale byly tez instrumenty do pogrzechotania hihi i zabawy z mamami, podrzucanie do gory i takie tam. wiec radosc na maxa hihi
30 min spiewania, i drugie pol godizny na kawke dla mam i zabawy dzieci hihi
takze calkiem fajnie

rytmike przelozyli nam na 9.30 wiec sobie odpuscimy bo to za wczesna pora brrr

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 wrz 2008, 09:59

Witam dawno mnie nie było :ico_wstydzioch:
Zdięcia sobie wszystkie zobaczyłam no i w taką pogodę jak dziś to tęsko za słonkiem i patrzac na te zdięcia to cieplutko się mi zrobiło
U nas szkoła Klaudia do pierwszej klasy poszła , Wiki ząbkuje , bawi się ogólnie jest ok. wczoraj były moje urodzinki no i dostałam prezęcik :odkurzacz ale nie od męża .Zakupiliśmy telewizorek i to był gratis do niego dla pierwszych 1500 klientów
trochę się naczekalam na niego nie bylam pewna czy dostaniemy , a tu wczoraj taka niespodzianka .Jeszcze mamy 4letnią gwarancję więc jestem mega zadowolona :-D

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 14:17

Witam! spytam nie skromnie czy moge sie do was dołączyc?ostatnio mam dużo czasu na klikanie a widze że to też mój rocznik więc jak nie macie nic przeciwko temu to z chęcia z wami poklikam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 20:03

hej
witam zarowno te na silach jak i chorowitki..
my jedna noga w tej drugiej grupie ale ciagle mam nadzieje na powrot do nowo narodzonych hehe
lelus ma katarek i oby nic wiecej... i nie jest zle, ale boje sie o gardelko bo juz mial 3 razy chore a buuu

a ja bez zmian... troche mnie gardlo meczylo w nocy ale nie najgorzej sie czuje
tylko jakas taka oslabiona ze bylam z dziewczynami w miescie i zakupy ssrednio mnie krecily :ico_szoking: ale bylo wesolo choc na kawce hehe
a wczesniej pojechalam do szkoly. i zajecia zaczynam od piatku. tyle ze dla lelka miejsce w zlobku znow maja tylko w srody.. hmm no coz
na razie bede raz w tygodniu tam bywac
dobre i to hihi

aale mam obawy co do lelka
sadze ze bedzie ryczal w zlobku za mna, jestem nawet pewna
niby lgnie do ludzi
w PL byl super
ale tak calkiem z obcymi nie zostaje.. i pewnie bedzzie probleem.. a buuu

no ale niech dorasta i sie przyzwyczaja hihi

bedziemy walczyc

teraz mam chwile spokoju. tata zabral ssynka rowerkiem na plac zabaw
chwilo trwaj jak to sie mowi hihi

tak karmi tatusia
http://pl.youtube.com/watch?v=hAyDDtgTW7w

takiej minki sie nauczyl jakis czas temu.. choc juz coraz mniej ja pokazuje hii)straszy.. a buuu
http://pl.youtube.com/watch?v=FThFfnacRiU

tu jaki jest silny hehe
http://pl.youtube.com/watch?v=SLfuM2jD0UI

a tak biega po parku i zbiera smieci a fuj

http://pl.youtube.com/watch?v=vJ3iIo-UFqs

i jeszcze raz na basenie
http://pl.youtube.com/watch?v=A6gR504CMkQ

edyta sto latek na urodzinki!!!! i gratki odkurzacza!!

aga witaj. i klikaj!! co u tam u ciebie? co porabiasz jak zyjesz?

pozdrawiam

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

18 wrz 2008, 10:17

Witam na dzień dobry mam coś dla was
A więc dziś rano daję Wiki na nocnik , no i ta pierwszy raz małą kupkę walła , więc mama brawo bije i po papier poszłam , przychodzę i co widzę Wiki się paprze , w no wiecie czym
Nie wiedziałam za co mam sie wziośc , a jak jej buzie zobaczylam to dosłownie zamiast sprzątac to się śmiałam , kto ma bujną wyobraźnię to sobie wyobrazi jaki fajny ranek miałam.
Witam nową 80-tkę napisz nam coś o sobie :-)
Madziorka filmiki rewelacyjne Leluś taki silny hi hi

Wróć do „Kącik dla rodziców”