Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 mar 2010, 12:48

u mnie dzis slonko i normalnie chyba z 15 stopni - w bluzie mi goraco

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2010, 12:48

Sabcia, ty to masz zawsze super pogode :-) zazdroszcze jak ja bym chciała juz taka wiosne w pełni no ale i tak juz dobrze jak wspominam ta koszmarna zime :ico_olaboga:
My spacer zaliczymy jak do lekarza będziemy jechały bo pojade autobusem bo i tak musiałabym kawał drogi od lekarza zaparkowac więc juz nie będe odpalac samochodu tylko przejdziemy sie na przezstanek i z przestanku z wózeczkiem :-)

[ Dodano: 2010-03-30, 12:49 ]
u mnie dzis slonko i normalnie chyba z 15 stopni
u mnie tez 15 tylko z ta róznica ze bez słoneczka

Awatar użytkownika
Sabcia

30 mar 2010, 12:51

edulita, WOW no to faktycznie musisz miec oczy w kolo glowy heheh

[ Dodano: 2010-03-30, 12:54 ]
jeju a mi teraz serce stanelo :ico_szoking: mala fika na lozku a ja sobie was doczytuje - nagle uslyszalam ze program sie zmienil w tv odwracam sie a ona z drugiego konca lozka jest na skraju i gryzie pilota -uffff Nikola to sie juz tak kula na lozku ze masakra

[ Dodano: 2010-03-30, 12:57 ]
edulita, no ale wczoraj padalo i dzis rano tez takze nie zawsze mam fajna
umnie na term. jest 16,8 stopni :-D

Awatar użytkownika
edulita

30 mar 2010, 13:35

no ale wczoraj padalo i dzis rano tez takze nie zawsze mam fajna
:ico_nienie: nie narzekaj i tak masz lepiej :-D
Juz po swietach musze wyprać głeboki wózek i wstawic do jakiegoś komisu bo mi miejsce zajmuje a nie bede go kisiła bo wiecej dzieci narazie nie planuje :-) najgorsze że nie mam go teraz gdzie wstawic i przez swieta bede miała dwa wózki w domu :ico_zly:
Wogóle mamy tego wszystkiego tyle a tylko 47 m 2 i ciagle cs trzeba przenosic przestawiac oby do gwiazdki moze uda nam sie juz przeprowadzić na nasze 120 m choc M sie smieje że poprostu będziemy mieli jeszcze więcej rzeczy do tego czasu i nie odczujemy różnicy :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-03-30, 13:36 ]
a ona z drugiego konca lozka jest na skraju i gryzie pilota
fajne to ze nasze szkraby juz potrafia sie przemieszczac :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 mar 2010, 15:25

jejku ale mam dzis marude w domu chyba oszaleje. nie znosze gdy pona tak jeczy bez powodu (powód to pewnie ma ale nie wiem jaki) bo wtedy jestem na nią cholernie zła, a potem jestem zła na siebie ze jestem zła na takiego brzdaca, z tej złosci to az mi goraco :( nie moge zjesc, nie moge sie napić, nawet do kibla musiałam ją wziąć, leży i wyje inaczej, no teraz śpi ale i tak mi wstyd :ico_wstydzioch:
a powiedzcie mi prosze bo w materacu gdzie oliwka ma głowe zrobił sie dołek i co teraz? przekręcic, zostawić jak jest czy odwrócic go juz na strone gryki? bo nie wiem...

Awatar użytkownika
matikasia

30 mar 2010, 16:47

I znów 4 strony:) kompletnie nie mam tu czasu:) rano nakarmiłam Milenkę, mama dała mi kasę i kazała jechać się wyluzować. Kupiłam spożywkę na święta i połaziłam po lumpkach, ale sobie nic nie kupiłam tylko Milence szlafrok tygrysek. Będzie miała na basen jak pójdziemy. Matiemu kupiłam książeczkę i labirynty na zająca, a Milence czapeczkę szydełkową, niekapek i chustkę pod szyjkę.
Ze 3 godziny mnie nie było, a ona mało co mleka zjadła. Potem godzinkę posiedziliśmy w domku, zjedliśmy obiadek i znów w drogę tym razem do sali zabaw:)
Teraz już spokój. oglądam powtórkę m jak miłość i piszę z wami:)

Isia a czemu ta dziura się właściwie zrobiła? nie powinna

Sabcia ponad 2,5 godz ćwiczeń? ukłony normalnie, ale czy to nie za dużo? znikniesz niedługo:) ile chcesz schudnąć?

Edulita my wcześniej mieliśmy 40 metrów z 1 dzieckiem. Źle nie było, bo przytulnie, ale czasem faktycznie ciasno. Teraz mamy 77 i jest ok, choć jeszcze 1 pokój by sie przydał:)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 mar 2010, 16:55

matikasia, to nie dziura tylko taki dołek sie wygniótł

Awatar użytkownika
matikasia

30 mar 2010, 17:50

Hmm ale naprawdę dziwne, może połóż tam jakiś ręcznik. Nie powinno być czuć wgłębienia.

A dziś jeszcze byłam z Milenką u fotografa:) ale super było. mati stał i ją rozsmieszał i taka ma uśmiechniętą fotkę;) wkleje wam potem fotkę;)
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, 18:05 przez matikasia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 mar 2010, 18:00

matikasia, no wiem, ale sie zrobiło i juz
a jaki kubek kupiłaś?

Awatar użytkownika
Sabcia

30 mar 2010, 18:01

matikasia, ja mam jeszcze do schudniecia jakies 30 kg takze nic innego mi nie zostaje jak dzialac - a ja zawsze tyle cwiczylam jeszcze przed ciaza takze dla mnie to nic nowego - sama przyjemnosc
isiawarszawa, pierwszy raz sie z takim czyms spotykam, moja Nikola juz od dawna spi na podusi
edulita, no niestety u nas dzis leje strasznie myslalam ze bedzie juz lepiej no ale niestety jak poszlysmy z nika po adika no to wrocilam cala mokra i nawet zmarzlam czego juz dawno nie bylo

[ Dodano: 2010-03-30, 18:22 ]
ja mam taki kubek
Obrazek
pisze emaila i na forumku
Obrazek
Obrazek
smaczne nozki
Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”