kochana, żartujesz sobie, własnie wróciłam z wizyty. Niby Mały coś tam ćwiczy i mam 2 cm. rozwarcia, ale to by było na tyle.hej dziewczyny rodzicie??? nie zostawiajcie samej!!!!!

kochana, żartujesz sobie, własnie wróciłam z wizyty. Niby Mały coś tam ćwiczy i mam 2 cm. rozwarcia, ale to by było na tyle.hej dziewczyny rodzicie??? nie zostawiajcie samej!!!!!
zupę buraczkową? jak robisz?ja dzisiaj nie jem prawie nic bo wczoraj przesadziłam i źle się z tego powodu czułam, tak więc dzisiaj malutka dietka dla lepszego samopoczucia.ide robic buraczkowa -
ja mam w piątek usg a najlepsze jest to, ze w piatek tylko usg a badanie w poniedziałek i zwolnienie do pracy tez w poniedziałek.. i tak licze po cichu, ze jak pójdę w poniedzialke to może da od razu skierowanie do szpitala hm zobaczymyMam w piatek przyjśc na KTG
Ejjj ja tez chce z Wami :D 8 dni zostalo, ale od kilku mam coraz silniejsze bole i czestsze uplawy.. jak juz mowilam nie wiem czy to ten czop, bo tak po trochu mi cos leci, ale niezbyt geste.. ale cala ciaze nic nie mialam, dopiero terazno to ani Ty ani ja sie nie pojawie w poniedziałek na forum/![]()
![]()
To co rodzimy?
Haha ja tez wlasnie myslalam nad nia na dzisiaj bo moj M kupil wczoraj buraczki :D a ja robie tak, ze daje miesko zeby sie gotowalo oczywiscie i do tego buraczki takie obrane gotowane, potem ziemniaki, z jedna marchewke, kawalek pietruchy i selerka i 3 puszki fasolki w wodzie, tylko bez wody :D i potem wyciagam buraczki z garnka jak puszcza soczek, scieram na tarce i wrzucam spowrotem mniaaam :D to taki barszczyk ukrainski bardziej niz buraczkowa :D ale uwielbiam od kiedy pierwszy raz w szkole zjadlam ladnych 10 lat temuzupę buraczkową? jak robisz?
to wynika z tego , ze mało kto się pojawi w poniedzialaek hahahahahahahahahaha tej we wtorek pasuje, tej juz , kurcze kazdy ma jakies plany hihihihino to ani Ty ani ja sie nie pojawie w poniedziałek na forum/ To co rodzimy?
W końcu u mnie to 41 tydzien według suwaczka
to taki barszczyk ukrainski bardziej niz buraczkowa
spodoba sie na 100% - czekaj, zrobie sobie jakies śniadanko i trzymam!my po śniadaniu - zaraz idziemy oglądac te półkolonie ... trzymać kciuki, żeby młodemu sie spodobało
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość