hej
Moja panna ostatnio szaleje w dzień z drzemkami, dziś juz jedna 3h zaliczyła, teraz własnie 2 zalicza, zdązyłam gruntownie prawie całą kuchnie sprzątać, a jutro może okna pomyję
Trzecie pranie właśnie się suszy

, Pola poszła do babci, a ja odpoczywam
widziałam ją właśnie w sklepie, ale nie wiem czy mogę ją podać małemu
no tak, ona zawiera mleko
to ja chyba źle zrozumiałam, bo myślałam, że daje się do mleka tylko łyżeczkę już ugotowanej manny a nie 100ml manny z łyżeczki
jesli chodzi o to, żeby gluten "zalatwić" to daje się 2-3g (łyżeczka) na 100 ml przecieru
A Ania zagęszcza kaszką manną mleko z tego co zrozumiałam
Jak przestawili czas to jak nam zasnal 20.20 to wstal o 10.05 dnia nastepnego
niezły śpioch

, w ogóle super Ci nocki przesypia, a może własnie dlatego tak mało w dzień śpi, może tyle godzin snu mu wystarcza
Jak kładę się koło 1-2 to wstaję o 6-8 nie licząc wstawania w nocy do małego
podziwiam, jak Ty funkcjonujesz dziewczyno
A jutro kontrola u neurologa w szpitalu. Moja coroczna, trzese sie tym razem bo po ciazy mialam tyle tych dolegliwosci ktore by wskazywaly na nieprawidlowa prace ukladu nerwowego ze boje sie ze jak jej wszystko opowiem to tam zostane i znow beda naklucia
zobaczysz wszystko będzie dobrze

, trzymam mocno kciuki za pomyślne wyniki
Cudowna dziś pogoda, byliśmy na spacerku i niedawno wróciliśmy na obiadek. dziś była cilęcinka i bardzo Maksiowi zasmakowała sama mu kupię i jutro ugotuję zupkę
U mnie też cudnie, od rana słoneczko, fajnie, ze Maksiowi mięsko smakowało

, my mamy za sobą kurczaka i królika bardzo też Liwii smakowalo, ale generalnie same jarzynki jeszcze jemy
O 15 jedziemy do Poznania na tego ciuch change'a, wrócimy wieczorem, więc dziś już mnie pewnie nie będzie.
super, czekamy na relacje
Hania mnie wkurzyła,bawiła się telefonem i usunęła najnowsze zdjęcia a chciałam wam wrzucić kilka fajnych świeżynek i nici niech no tylko zobaczę mój telefon w jej ręcach
oj, to szkoda