herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

30 paź 2009, 15:49

też dostałam od niej esesmanka,uspokoiłam się deczko :ico_haha_01:

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

30 paź 2009, 16:06

hej kochane! ja po tym jak sie dowiedzialam o evie to az mi badania zle wyszly tak sie zdenerwowalam i mnie zostawili w szpitalu :ico_olaboga: wogule przez ostatnie dwa dni cos ze mna gorzej;9 i chyba juz sobie do domu nie wyjde :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_placzek:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

30 paź 2009, 17:53

Amolcia,Ty MUSISZ spokojna być a nie w stresie żyć.kotuś,dbaj o siebie i swój komfort psychiczny-to ci mówię ja-netowa ciocia twego dziecka :ico_haha_02: no.

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 paź 2009, 17:53

Amola a co się dzieje?

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 paź 2009, 12:01

stawiam :ico_tort: za 25 tydzien!! pisalam troszke z ewcia, u niej juz dobrze, a mnie jednak zostawia:(( nie iwem na jak dlugo... po prostu nie moge sie denrwowac bo zobazcie jak to sie skonczylo :ico_olaboga: :ico_placzek:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2009, 12:48

Amola no to staraj się nie denerwować,ale to łatwo się mówi,a ja sama dosyć często się denerwuję :ico_placzek:
dzisiaj to sama powinnam sobie lanie sprawić:niosłam siatkę z zakupami i troszkę była ciężka :ico_nienie: Głupia baba jestem!!!! Teraz odpoczywam.Zrobiłam zakupki i nie spodzoewałam się że tyle tego kupiłam,potem żałowałam :ico_placzek:

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 paź 2009, 19:23

no najlepiej to wszystkie sie nie denrwujmy! ej karmelka zostalysmy we dwie;( ale widze ze chociaz u ciebie jest lepiej skoro mozesz wychodzic z domciu :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: mi najbardziej szkoda córeczek;( przeciez one zapomna ze maja mame.. obie sa w waznych momentach swojego zycia.. jedna zaczyna wszsciusienko rozumiec, druga zaczyna chodzic, choz nie umie raczkowac;( okropnie sie za to winie i zaluje ze nie moge przy nich byc jak prwadziwa mama, moja amleka dopiero ze szpitala worcila niedawno :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-11-01, 09:23 ]
co jest kochane? gdzie zescie sie podzialy? ani jednej na forum od wczoraj?!! martwie sie dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sie tak nie bawie... chyba tez tu nie bede wchodzic jesli was nie ma, bo sie bede denrwowac ze z wami cos sie stalo, eve.ok rozumiem, ale karmelka? co sie dzieje? tak samo herbaciana... gdzie wy wszystkie jestescie??!!

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2009, 11:26

Amola ja wczorajszy dzień poświęiłam głównie na leżenie,a nie mam laptopa,więc dlatego mnie nie było.Potem musiałam zabrać się do pisania pracy licencjackiej,bo mam zaległości z tymzwiązane,a promotorka goni nas ostro do pracy.Ciężko mi wysiedzieć przy kompie,bo wszsysko po chwili mnie boli od tego siedzenia :ico_placzek:
pisałam wczoraj do Evci,ale nie odpisała,może zapomniała? :ico_nienie:
buziaczki :-)

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2009, 21:12

hej kochane

no i jestem z powrotem miałam do was wrócić w pt bo i laptop kupiony i net działa, ale w nocy z czwartku na piątek obudziły mnie straszne bóle podbrzusza, twardniała mi macica ale co najgorsze czułam mocne parcie - zebraliśmy się do szpitala i pojechaliśmy do dziś nie woadomo od czego to było - ktg w normie, szyjka nwet ładna, bo 32 mm, z Młodym idelanie, rozwarcia brak...podejkrzewamy tylkoz moim ginem że to mogło być spowodowane...zmiana ułozenia Młodego. Cały czas Tymek był ułożony miednicowo a po przyjeźedzie do szpitala pozycja była głowkowa - możliwie, ze tak szalał przy przekręcaniu, że naciskał mocno głowką jednocześnie walac na oslep rączkami i nózkami i to stąd najważniejsze, że wszystko w porzadku, zrobili nam komplet badan i póki co jest tak dobrze, ze nawet myśli o pessarze można odsunąć na bok a z Tymka kawał chłopa bo już prawie 700g waży - dużo jak na ten tydzień

kochane - tak dobrze do was wrócić, zaraz doczytam co u was

wszystkim wam dziękuje za wsparcie, sms-y i w ogóle :ico_sorki: jesteście kochane :ico_buziaczki_big:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2009, 22:19

Ewulka super,że już jesteś :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”