Za pierwsze dziecko 1200 euro a za drugie 865
hehe u nas 1000 ale złotych

jest różnica..
a co robisz w pracy??
prowadzę swoją firmę zajmującą się zaopatrzeniem zakładów w artykuły bhp. Już obowiązki swoje rozdzieliłam, ale co bycie na miejscu, to jednak bycie na miejscu.
mąż do Polski się wybiera w następny week-end
musi jechac??? ja nie wiem czy bym się na to zgodziła, chociaż jak mus to mus.. mojego teraz też nie ma

poszedł na imprezę.. tzn. kolega z pracy jego wprowadził się do nowego domu i robi firmową parapetówkę.. podobno o 22 mają się rozchodzic,, ciekawa jestem o której mój szanowny małżonek wróci.. bo zegarka to on nie nosi, a dom jest jakieś 30 km od bielska.
kurde mam rozstępy na około pępka i w dodatku tak swędzą
ja wszystkie które mam to pamiątka po pierwszej ciąży, teraz nie sypnął mi się ani jeden

zobaczymy czy tak zostanie. Ale ja uważam że rozstępy po ciąży to jakieś "znamię" naszej kobiecości. Zostają z nami do końca jako jedna z pamiątek po miłym okresie ciąży
to na każde kolejne dziecko przyznają mniej becikowego?? to niesprawiedliwe
to i tak łącznie czterokrotnie więcej niż u nas
A ja chodzę znowu z metrem i mierzę mały pokój bo nie wiem jak go przemeblowac. Niby mam koncepcję, ale nie do końca jestem do niej przekonana.. a innego rozwiązania znaleźc nie mogę
[ Dodano: 2011-01-22, 21:27 ]
Za pierwsze dziecko 1200 euro a za drugie 865
hehe u nas 1000 ale złotych

jest różnica..
a co robisz w pracy??
prowadzę swoją firmę zajmującą się zaopatrzeniem zakładów w artykuły bhp. Już obowiązki swoje rozdzieliłam, ale co bycie na miejscu, to jednak bycie na miejscu.
mąż do Polski się wybiera w następny week-end
musi jechac??? ja nie wiem czy bym się na to zgodziła, chociaż jak mus to mus.. mojego teraz też nie ma

poszedł na imprezę.. tzn. kolega z pracy jego wprowadził się do nowego domu i robi firmową parapetówkę.. podobno o 22 mają się rozchodzic,, ciekawa jestem o której mój szanowny małżonek wróci.. bo zegarka to on nie nosi, a dom jest jakieś 30 km od bielska.
kurde mam rozstępy na około pępka i w dodatku tak swędzą
ja wszystkie które mam to pamiątka po pierwszej ciąży, teraz nie sypnął mi się ani jeden

zobaczymy czy tak zostanie. Ale ja uważam że rozstępy po ciąży to jakieś "znamię" naszej kobiecości. Zostają z nami do końca jako jedna z pamiątek po miłym okresie ciąży
to na każde kolejne dziecko przyznają mniej becikowego?? to niesprawiedliwe
to i tak łącznie czterokrotnie więcej niż u nas
A ja chodzę znowu z metrem i mierzę mały pokój bo nie wiem jak go przemeblowac. Niby mam koncepcję, ale nie do końca jestem do niej przekonana.. a innego rozwiązania znaleźc nie mogę
[ Dodano: 2011-01-22, 21:31 ]
Blanka26, to miałaś podobny poród do mojego

mi też się zaczęło od chlupnięcia wód, także zanim dojechałam do szpitala to już zużyłam paczkę tych dużych poporodowych podpasek i dwie pary gaci. Dlatego teraz nie wiem czy będę wiedziała, że to TE skurcze.