heja dziewczynki wy moje
wiec tak opis mojej niedzielki i wczorajszej akcji
pamietacie tego goscia co mnie zalał????????wczoraj wieczorem podciał gardło jakiemus swojemu kumplowi
poszedl on do mojej szwagierki i mowi zeby zadzwonic po taksowke bo podcial kumplowi gardlo
przyjechaly psy oczywiscie zanim przyjechaly to mijej szwegierce zadali 1000pytan przez tel a czemu a po co a ile ma lat sasiad a czy pani tam byla itd.oki przyjechali a szwagier sie pyta czy wezwali pogotowie (kazali im zawiadomic odrazu)a oni ze nie a potrzeba????????wkoncu i pogotowie dotarlo.psy potem na komisariat moja szwagierke chcieli wziasc jako swiadka ona powiedziala ze nie pojedzie bo ma chore dziecko w domu i tak jej nie zostawi to oni o 22.30 dzwonili czy moga przyjechac po zeznania
ona sie nie zgodzila i dopiero rano przyjechali.u nas tez wczoraj byli oczywiscie moj krzysiek ich nie wpuscil tylko wyszedl na pole pytali sie czy słyszelismy krzyki itd.a ten typ podobno ma rane na 3 palce i mial miec 6 godzinna operacje
tyle wczoraj a dzis o 6.30 zadzwonila mija kochana tesciowa z wiadomoscia ze tesciu wrocil wlasnie z francji(a mial jutro wrocic)jaka bylam zla bo potem spac nie moglam ,ona chyba myslala ze sie o 6 zbierzemy i odrazu tatusia przywitac pojedziemy
pojechalismy tam o 11 na obiad i okazalo sie ze......obiadu nie ma tzn jest rosol i bigos z wczoraj a ani dzieci ani ja i moj krzysiek ani szwagier ze szwagierka bigosu nie jedza wiec zostalismy bez obiadu
jaka bylam wsciekla myslalam ze wyjde z siebie,dopiero przed wieczorem pojechalismy do moich rodzicow i tam z moim bratem zrobilismy mega jajecznice to zjadlam obiad z kolacja
moj mati tak strasznie sie ucieszyl ze jego kochany dziadzius wrocil ,ze wyprosil u mnie 2 dni wagarow zeby sie dziadkiem nacieszyc i zostal tam
no to sie troche wyzalilam i az mi sie lzej zrobilo
[ Dodano: 2007-12-16, 22:21 ]malgoska, jezdzij najwiecej jak mozesz na basenik ,ja mam blisko tylko pływac nie umie
asia w srode ide do gina ale ona nie ma u siebie usg wiec nie mam pojecia kiedy bede robic
mamamonia, sliczna choinka i ta sciana bomba pokazalam krzyskowi a on mowi no to cos takiego wlasnie chce na tej scianie zrobic hehe
u was juz tak swiatecznie a u mnie nawet jeszcze o choince nie mysle