Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

10 mar 2008, 10:38

cześć Mamusie :-D
Ciekawa jestem co jutro powie nam lekarz.
zameldu jak wrócisz, bo sama jestem ciekawa :ico_noniewiem:
KICIU no :ico_brawa_01: że wzięłaś się za siebie :-D wracasz do formy? mi jakoś to niewychodziObrazek
Wiec dotrzymuje slowa.
no masz szczęście :-D
walna focha ze ja wychodze
a co on taki homorzasty? :ico_oczko:
wolny wieczor od 2 lat na maksa
no to super :ico_brawa_01: czekam na ciąg dalszy :-D :-D :-D
narazie wam pokaze zdjatka :)
ale Misio duży chłopczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas nocka fajniutka...Julcia dobrze spała, Daruś też 2 razy się obudził :ico_haha_01: no pobudka o 6.00 ale już się przyzwyczajam :ico_noniewiem: pogoda zapowiada się piękna więc spacerek murowany :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

10 mar 2008, 11:01

Ja czekam aż Kacper sie obudzi i pojedziemy,nie chcem go budzić bo potem marudny będzie.

Ewasiek Misio fajny chłopak,na tych zdjęciach widać lepiej Twoja nową fryzurkę i jest naprawdę super,bardzo Ci w niej do twarzy.
KICIU no :ico_brawa_01: że wzięłaś się za siebie :-D wracasz do formy? mi jakoś to niewychodzi
A no tak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zabrałam sie wreszcie,w końcu trzeba jakoś wyglądać :-D :-D a ja mam tak,że nawet jak wyglądam ok,to i tak będę sie odchudzać i coś innego wymyślać bo przecież zawsze można wyglądać lepiej :-D :-D ogólnie to mam mała manię na temat własnej figury :-D :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 mar 2008, 11:09

Dzien doberek!

Wczoraj zapomnialam napisac, ze mam do was prosbe: Jezeli kiedykolwiek wspomne cos o tym ze sama chce sobie wloski zafarbowac to potraktujcie mnie okrutnie i wybijcie mi ten durnowaty pomysl z glowy. Zrobilam to w sobote i w efekcie nie jeste ani brunetka ani blondynka... Jestem ruda!!! :-D Przynajmniej bede miala pretekst zeby isc do fryzjera, albo zrobie si na czarno to moze wyjdzie :-D
cdn bo Jasiek marudzi

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

10 mar 2008, 12:19

no wiecie co :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: wczoraj wkleiłam takiego gifa, można samemu wkleić tekst...widziałyście??? :ico_noniewiem: przed sekundą patrzę, a tam w tej chmurce jest napisane "haha spier....", ktoś zmienił napis...tylko jak??? szok... :ico_szoking: :502: :502:
nawet jak wyglądam ok,to i tak będę sie odchudzać
skąd ja to znam :-D ja też tak mam :ico_oczko:
i wybijcie mi ten durnowaty pomysl z glowy.
hehe Dominisia załatwione :-D ale ja też mam takie pomysły :-) teraz mnie naszedł kolejny, żeby na całe włosy położyć sobie jasny blond...ciekawe jakby wyszedł :ico_noniewiem: :ico_oczko: jestem w trakcie przemyślenia...pewnie później poproszę o to samo co Ty :-D

Daruś wstanie to idziemy na spacerek...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 12:25

HAha Dominika, dalas czadu :-D Na drugi raz wezme mlotek do reki i postukam cie troche :-D ;-) ale, pewnie i tak nie jest zle :-D

Kiciu, mam nadzieje ze te plesniawy szybko znikna. Mojej kolezanki synek mial ostatnio opryszczkowe zapalenie gardla. Brzmi strasznie ale nie ma cale szczescie nic z prawdziwym wirusem opryszczki nic wspolnego. ale wlasnie wyglada to tak jak ty piszesz, cala buzka w plesniawkach. Biedny Konrad nic jesc nie mogl, tylko pil i to przez rurke tak go bolalo. A Twoj Kacperek i tak jest super dzilny bo to musi bardzo bolec, te plesniawy :-(

No i pocieszylas mnie ze Twoj L. tez taki humorzasty ;-) ale to nic w porownaniu z tym co sie dzialo na drugi dzien :-D Zarz Wam napisze.

Otoz na tej imprezce bylysmy do ok. 2.00, bylo tango, piwko i super humorki wiec extra. A potem podwiezli mnie do domciu. Juz wczesniej kilka razy pisalam smsy ze bede bo nie mialam klucza (zapomnialam) i balam sie ze jak on usnie jak kamien to nie bede milala jak wejsc. A on mi nie odpisywal i martwilam sie tym ze nie wejde na chate. No ale z laska mi otworzyl. Aaa, jeszcze wczesniej pisal ze Nell sie drze juz 2 godziny i takie tam newsy zeby mi humor spieprzyc :ico_olaboga: jak wrocilam to on sie do mnie nie odzywal mimo ze zagadalam. Zero reakcji na mnie. Lezal na sofie w salonie pod kocem, dzieci spaly. Ja zjadlam sobie Wase , lyknelam witaminki i do sypialni poszlam spac. Obudzilam sie ok. 5 nad ranem a on spal w salonie, tv gralo dalej wiec wstalam i go obudzilam i mowie zeby szedl do lozka. No poszedl ale ani mnie nie przytulil, no nic. Rano sie wyniosl szybko, wiec ja po 3 godzinach snu mialam Nell na glowie itp No i wtedy sie wk*****am :ico_zly: postanowilam ze sie nie bede do niego odzywac. Chodzilam jak chmura gradowa a on mi docinal o tym ze pewnie mam teraz "nowych przyjaciol itp" a ja do niego zeby "zamknal morde" itp :ico_wstydzioch: no po prostu w pewnym momencie cos we mnie peklo i podeszla i go walnelam w glowe, reka ale dosyc mocno :ico_wstydzioch: i pieprznelam drzwiami i jeszcze go zwyzywalam od "sk**''ow" , "ch*i" , no same okropne rzeczy :ico_wstydzioch: i zaczelam ubierac dzieci i siebie bo mialam zaproszenie na ploteczki i jedzonko do kolezanki. On dopiero wetdy jakby oprzytomnial i zaczal nnormalnie zagadywac co robie, gdzie ide itp Ja sie nic nie odzywalam , a jak probowal mnie objac to dostal serje sierpowych gdzie sie dalo, a jak dalej probowal to go dwa razy okropnie ugryzlam tak ze az krew poszla :ico_szoking: :ico_olaboga: Wiec bylo wesolo :ico_olaboga: A on sie wystraszyl dopiero co narobil :ico_brawa_01: i chodz tak naprawde to mnie mialam juz takiego nerwa to gralam dalej wsciekla. Zaczal prosic zebym nigdzie nie szla, ja nic wiec on siegnal po inny argument: "Nell zostaje w domu", a ja "super, wlasnie o to mi chodzilo" :-D No, zdziwil sie chlopak :-D potem jeszcze dostal serie wieszankiem w garderobie :ico_wstydzioch: :ico_puknij: jak probowal mnie przepraszac :-D W koncu chcial mnie zawiesc z dziecmi ale ja podziekowalam i poszlam na piechote. Nell oczywiscie wzielam :-D
Po 3 godzinach napisalam mu eska zeby po mnie przyjechal i tym sposobem jakos mi zlosc przeszla. A wieczorem moj maz ugotowal pyszna kolacje, winko i swiecie :-) I powiedzial ze nigdy sie to nie powtorzy i ze bede mogla isc jeszcze sobie na tego typu impreze w przyszlosci i on juz niczego takiego "debilskiego" nie bedzie robi. Sam przyznal ze zachowal sie jak debil :ico_brawa_01:
No, potem napisze jeszcze bo Nell ma kupolka :-)

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

10 mar 2008, 16:18

A wieczorem moj maz ugotowal pyszna kolacje, winko i swiecie :-) I powiedzial ze nigdy sie to nie powtorzy i ze bede mogla isc jeszcze sobie na tego typu impreze w przyszlosci i on juz niczego takiego "debilskiego" nie bedzie robi. Sam przyznal ze zachowal sie jak debil :ico_brawa_01:
No proszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wielkie dla niego.
Dokładnie takie samo zachowanie jak mojego,tylko że mój nigdy by mnie nie przeprosił bo to w końcu moja wina bo ja sobie poszłam,więc mężusia masz ok a że zazdrosny to przez to że Cię kocha.

Byliśmy u lekarza i dobrze że mu odstawiłam antybiotyk,babeczka sobie zapisała że jest uczulony na ten antybiotyk i kazała dawać eurespal teraz i prawoślazowy, a z tymi pleśniawkami to masakra,aż mu z buźki czuć tak wiecie drożdżami :ico_noniewiem: i mamy na to taki płyn odkażający,przeciwbólowy.
Biedny Konrad nic jesc nie mogl, tylko pil i to przez rurke tak go bolalo.
Kacperek tak samo,nie chce nic jeść,czasami jest lepiej i trochę zje ale mleko daje mu na śnie bo inaczej to ani rusz.

Awatar użytkownika
Dominisia

10 mar 2008, 16:23

Nie dzialal mi TT :ico_zly:
Napisalam i mi zjadlo... Musze ochlonac :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 16:49

Ewasiek, swietne zdjatka. A narzeczona Misia to taka kruszynka przy nim :-)

Agnieszka, ja ostatnio zrobilam sobie z Pallety rozswietlony popielaty blond (bo nie lubie zoltych blondow), odcien A10. Mialam wczesniej pasemka i pasemka wyszly jesniejsze a reszta ciemniejsza czyli jakbyu dalej mam pasenmka ale wyszlo naprawde ok.
Widze ze dolaczylas do mamusiek z 2 chorych dzieciaczkow. Koszmar nie? Jak nie jedno to drugie :ico_olaboga: Ja w koncu nie bylam u lekarza, mala kaszle, odkrztusza i smarka i nie ma goraczki , jest wesola itp jutro ide z Zuzia do polskiej lekarki (bo ma do usuniecia brodawke na stopce) to sie przy okazji zapytam o Nell. Ale juz sie martwie bo jest powolutku lepiej.

Kiciu, no to jeden antybiotyk z glowy i bardzo dobrze. Zuzia tez jak miala chyba z 3 latka brala antybiotyk Duracef sie nazywal i dostala od niego wybroczyn na podeszwach stop. LEarka kazala odstawic natychmniast. W sumie wziela tylko 3 dawki a choroba minela potem i tak wiec nie wiem po co w ogole go zapisywala. Od tamtrj pory zuzia antybiotyku w ustach nie miala bo sie ich zwyczajnie boje. Wtedy te wybroczyny ja bolaly ze chodzic nie mogla :ico_olaboga:

Dominisiu, tylko spokoj moze Cie uratowac :-D ;-) Masz sliczne mieszkanko. A ten taras maaaarzenieeee... chyba Cie tez latem odwiedze i sie wyloze na lezaczku :-D ;-) :ico_brawa_01: No i kacik jadalny tez mi sie bardzo podoba.

Ja juz zdjatka cyknelam teraz tylko musze je zrzucic i wkleic tutaj :-D

Awatar użytkownika
Dominisia

10 mar 2008, 18:16

Mamo Zuzi ostra kobietka z Ciebie :-D Nie chcialabym Cie wkurzyc :ico_oczko: No i bardzo sie ciesze ze mieszkanko Ci sie podoba, w kocu za jakis czas zasiadziesz przy tym stole wjadalni :ico_brawa_01:

Ewasiek fajne fotki! Misiu juz taki duzy :ico_brawa_01:

Kicia strasznie mi zal Kacperka, na pewno go to boli, biedaczek... A probowalas takiego zelu Daktarin na te plesniawki??

Laski musicie mi pomoc, ktory??
http://www.4kids.com.pl/produkt-1271.html
czy moze ten
http://www.2o2.pl/index.php?p757,krzese ... ek-babyono

eSKa
4000 - letni staruszek

10 mar 2008, 18:17

Czesc dziewczynki, ja dzis nie mam głowy do pisania :ico_noniewiem: wiec wybaczcie ale sobie odpuszcze.
zapomnialam wam wczoraj napisac żebyscie trzymaly kciuki za mojego męża bo dzis mial sie znowu stawić na WKU (wojsko)
Byl i na dzien dzisiejszy nasze załatwiania nie pomogly, powiedzieli mu że na początku kwietnia dostanie bilet do wojska :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Staramy sie jeszcze cos kombinować ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Najdziwniejsze jest to że przecież ja oficjalnie jestem na urlopie wychowaczym i on mial zaświadczenie że ma na utrzymaniu mnie i dziecko ale dla nich to nie jest powód dla którego nie może isć. :ico_puknij: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”