o matko, aż nie mogę sobie tego wyobrazić, okropne, co za człowiekkazał nam się cofać promem do Pl lub zostawić psa na uśpienie

dziękuję bardzopinko, wszystkiego najlepszego dla Uli. torcik śliczny!

i się przewróćciłam, na szczęście na kolana

o matko, aż nie mogę sobie tego wyobrazić, okropne, co za człowiekkazał nam się cofać promem do Pl lub zostawić psa na uśpienie
dziękuję bardzopinko, wszystkiego najlepszego dla Uli. torcik śliczny!
i się przewróćciłam, na szczęście na kolana
jak prawdziwy chłopzajmuje mi cały czas bo z cycem ciągle przy nim leżę.
dziękujętrzymam kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązania
o masz umyła ręcea co do tej sprawy z pieniędzmi mojej mamy co Wam pisałam ta kobieta która miała zająć się tą sprawą nie przyszła dzisiaj do pracy
Niestety nie bo za póżno wykryli to był rak jelita ale był już przerzut na wątrobę ,która była zaatakowana w 3/4 więc nie da się nawet usunąć tej wątroby bo wiem ,że się regeneruje ,ale pod warunkiem ,że się nie ruszy drugiego płata .A jak mówiłam ona ma więcej niż pół zaatakowane.Pierwsza seria chemii pomogła po drugiej się pogorszyło więc dali jej jakąś nową i teraz zobaczymy po badaniach czy coś daje bo jeśli nie to więcej jej chemii nie dadzą -czyli czekanie na śmierć.Bardzo współczuję choroby teściowej, naprawdę już nic nie da się zrobić????
mój jak ma czkawkę to czuję na dole brzucha tak po środku a czuję nogi pod żebrami z prawej strony czasem ciut niżej tak z boku czasem jednak pod żebro jak wsadzi to boli .dziewczyny, bo już nie pamiętam ajk to z Olą było, gdzie czujecie swoje maluchy????
tak w środkowej częsci brzucha, około 5 sm nad pępkiem mi falujegdzie czujecie swoje maluchy????
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: HerbertGoota i 1 gość