Witajcie kochane,
edit53, widzę, że nie za przyjemny weekend za Tobą, najważniejsze że już miną i że dziś się wyspałaś
asika82, zdjęcia świetne, a Marek bardzo pomysłowy, przynajmniej wiesz, że ciągle o Was myśli i chwali się Wami
mamamonia, no to miłego dnia i czekamy na foty od fryzjera, sama bym poszła do jakiegoś takiego z pasją, a cholera nie wiem gdzie i chyba znów pojadę do koleżanki, ale to w nowym roku; nie żeby ona była zła, bo super robi, ale w salonie to zawsze inaczej jeszcze jak mają fajną palete kolorystyczna
my wczoraj byliśmy na zakupach, pojechaliśmy kole 14, wróciliśmy ok. 20.30, zanim się wypakowaliśmy i w ogóle to była prawie 21, byłam panięta! a braki w sklepach jak cholera, nawet szamponu nie kupiłam bo 3 na krzyż na półce jakies byle jakie i to samo z odzywkami... oglądaliśmy wózki, żadnej rewelacji... obsługa w sklepie do bani,a cena Mutsy nas powaliła, bo za stelaż, gondolkę i spacerówkę 2500zł
ja wiedziałam, że w takich mniej więcej cenach są, ale w Krakowie moja kuzynka taniej widziała!! stwierdziliśmy, że mimo iż taki fajny to damy se spokój, bo to trochę za dużo za TYLKO wózek dziecięcy
zobaczymy jeszcze w Krakowie jak pojedziemy co tam ciekawego mają...
[ Dodano: 2007-12-17, 13:10 ]Dziś dostałam prezent od męża pod choinkę
Tzn. nie wręczył mi go osobiście, ale dziś doszedł, więc mogę się Wam pochwalic, jest śliczny...
http://allegro.pl/item277352621__przesl ... e_nr9.html