Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 mar 2008, 18:25

kocurka melduj tu szybko jak po wizycie, bo sie niecierpliwie, ale kciuki nadal zacisniete :-D
i jak wygodne to nosidełko w noszeniu>??
ja cały czas poluje na chuste i ubolewam ze na allegro ich nie sprzedaja :ico_zly:
:-D Zakrecone co nie?? :-)
no zakrecone na maxa, ale spoko zrozumiałam :-D
wciagla mnie tez stronka "mo krewni"
musze zaraz sprawdzic, bo nie słyszałam o niej a brzmi ciekawo :ico_oczko:
kupiłam żel na cellulitis i muszę zacząć ćwiczyć tylko niemoge sie do tego zabrać
no ja w kupowaniu to jestem dobra, ale w cwiczeniach szkoda gadac :ico_olaboga: moj przyrzad do brzuszkow kurzy sie w kuchni a ja jak tam wchodze i na niego patrze to mam wyrzuty sumienia :ico_puknij:

ewasiek fajne foty :ico_brawa_01:

Jestem ruda!!! :-D
jeju chciałabym to zobaczyc...sorki, ale smiac mi sie chce i dlatego na przyszlosc droga kolezanko Obrazek :ico_oczko:
a i jak przeczytalam to o wloskach to przypomial mi sie film "ania z zielonego wzgorza" i te jej eksperymenty z wlosami, tylko ze ona wyszla z zielonymi :-D marne pocieszenie co?? :ico_oczko:
wczoraj wkleiłam takiego gifa, można samemu wkleić tekst...widziałyście??? :ico_noniewiem:
no ja widzialam tylko z tym cenzuralnym tekstem, ale ciekawe jak to mozliwe ze ktos to zmienil...hmmmm
go zwyzywalam od "sk**''ow" , "ch*i"
no nieźle, nie chciałabym byc w jego skorze :-D
ale w sumie to mu sie nalezało a co... po co dzwonil z glupimi tekstami jak wiedzial ze bedziesz sie martwic, ale pomyslowy to jest nie ma co :ico_olaboga:
najwazniejsze ze go olałas i dobrze sie bawilas :ico_brawa_01:
ale opis tego co sie u was dzialo to jak z filmu grozy normalnie :ico_szoking: mam nadzieje ze małe kobitki tego nie widziały :ico_nienie:
ja 26/27 jade na 2-dniowa impreze firmowa wiec ciekawe co moj wymysli :ico_oczko:
Byliśmy u lekarza i dobrze że mu odstawiłam antybiotyk,babeczka sobie zapisała że jest uczulony na ten antybiotyk
no i cale szczescie szybko odstawilas to paskudztwo,
pamietam jak moja znajoma mowila mi ze jej syn dostawal antybiotyk po ktorym stracil calkowicie aptetyt i lekarka tez jej mowila ze juz nigdy mu nie wolno podawac tego antyb.
Napisalam i mi zjadlo... Musze ochlonac :)
no to ochlon i pisz :ico_sorki: :ico_sorki:
dostala od niego wybroczyn na podeszwach stop
o rany :ico_szoking: to az takie powazne moga byc skutki uboczne..szok normalnie
juz zdjatka cyknelam teraz tylko musze je zrzucic i wkleic tutaj :-D
no czekamy, czekamy

ja po pracy..zmeczona jak nigdy moze dlatego ze wynudzilam sie cale 7h bo byla awaria systemu i zero pracy, zrobilam sobie tylko kurs e-learningowy "specjalista d.s zarządzania zasobami ludzkimi" :-D i nawet na koncu wydrukowalam sobie taki certyfikat ukonczenia :ico_brawa_01:
M poszedl z malym na spacer do domku moich rodzicow zobaczyc jak tam pies i kot, czy żyja i jak sie maja :ico_haha_01: i ja po pracy od razu do nich dolaczylam,a ze nie bylo nic w lodowce to kupilam nam po big burgerze :-D no i wlasnie tak wyglada moja dieta :ico_oczko:
aaa tesciowa mnie dzisiaj wkurw.... na maxa, bo M do mnie dzwoni i mowi ze jego kochana mamusia stwierdzila ze za malo dajemy Szymonowi jesc :ico_szoking: normalnie rozumiecie..wrrrrrrrrrrr ona mysli ze ja mu bede dawac zamiast mleka kakao tak jak ona to robila, no chyba ja cos pogieło :ico_zly: z tego wszystkiego nie zjadłam obiadu od niej...a co :-D
Szymon wazy 7950g i jak to lekarka okresliła "dobrze wygląda" i nie wywnioskowałam z tych słów ze za mało jesc mu daje :-D
zaraz sie zbieram na angielski no i z musu wlasnie tesciowa musi z nim zostac przez te 2h jak nas nie bedzie i juz mam nerwa z tego powodu....

[ Dodano: 2008-03-10, 17:26 ]
Dominisia, jak dla mnie to ten pierwszy :-D

[ Dodano: 2008-03-10, 17:28 ]
na początku kwietnia dostanie bilet do wojska :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
no rany, moze jeszcze uda wam sie cos załatwic...kombinujcie
ale beznadzieja w tym naszym kraju... normalnie rece opadaja :ico_zly:
trzymam kciuki zeby jednak udalo sie zalatwic odroczenie
:ico_sorki:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

10 mar 2008, 21:48

i pieprznelam drzwiami i jeszcze go zwyzywalam od "sk**''ow
no to się działo u Was :ico_szoking: oboje ogień :-D no ale mężuś z kolacją na wybaczenie się spisał :ico_brawa_01:
Byliśmy u lekarza i dobrze że mu odstawiłam antybiotyk,
oby szybciutko mu przeszło i te pleśniawki też, bo biedulek cierpi :ico_noniewiem:
(bo nie lubie zoltych blondow
ja nienawidzę żółtych blondów :ico_nienie: i też chętnie popiel bym położyła...daję sobie miesiąc gór, że będę miała go na głowie :ico_noniewiem: ale muszę iść na solarium, b jestem biała jak ściana :ico_noniewiem:
Koszmar nie? Jak nie jedno to drugie
koszmar to mało powiedziane :ico_olaboga: ja już nie daję rady....
dostala od niego wybroczyn na podeszwach stop.
no pierwsze słyszę, że takie coś może wyskoczyć :ico_noniewiem: biedna Zuzia...

DOMINISIA mnie ten pierwszy się podoba bardziej :ico_noniewiem:
dostanie bilet do wojska :ico_szoking:
co to za polityka :ico_szoking: mam nadzieję, że coś się uda Wam załatwić :ico_noniewiem: a na ile czasu on ma tam iść??? :ico_noniewiem:

jutro idę do lekarza, Julia dostała temperatury, jak miał 38,1 stopni to dałam jej syrop przeciwgorączkowy, i Darek bardziej kaszle... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 mar 2008, 22:23

jutro idę do lekarza, Julia dostała temperatury, jak miał 38,1 stopni to dałam jej syrop przeciwgorączkowy, i Darek bardziej kaszle... :ico_olaboga:
daj znac po wizycie

a co tu takie puchy>>>?????????????????

ja juz wrocilam z angola a tu tylko post agi do przeczytania, no wiecie co :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 22:35

Witam!
Ale jestem padnięta! Dobrze,że Zuzik pięknie zasnął- chyba też miała dość wrażeń na dziś :ico_olaboga:
A z moimi oczkami ok- tzn. nie jest gorzej,ale nadal mamy stan zawieszenia- trzeba uważać. Kontrola za 3 miechy.

Jutro do pracy, stresa mam normalnie, więc znów trzymajcie kciuki!
Pewno będę mieć mniej czasu dla Was :ico_placzek: Muszę to wszystko poukładać i znaleźć czas na wszystko.
Nawet nie mam kiedy fotki wkleić Zuzi w nosidełku... Idę spać, dobrze,że już koniec tego dnia. A jutro, brr...- ta data zawsze była taaaka odległa i hop jutro jest jutro :ico_zly:

Sorki,że do każdej nic nie napisałam.... :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

10 mar 2008, 22:38

ja juz wrocilam z angola a tu tylko post agi do przeczytania, no wiecie co
Ja dziś tylko czytam żeby nie mieć tyłów ale do odpisywania absolutnie nie mam głowy , sorki :ico_sorki: :ico_sorki: na te dzisiejsze stresy zapodałam sobie winko :ico_wstydzioch: przynajmniej czuje troche luzu. Mam nadzieje że uda sie to cholerne wojsko jakos załatwić ale najlepsze jest to że byłam pewna że to co do tej pory załatwilismy wystarczy - jednak sie pomyliłam.
a na ile czasu on ma tam iść???
Z tego co wiem to wojsko teraz trwa 9 mies, ale nie jestem pewna. Nie wiem czy ulgowo traktują takie studia jak mój męzuś odwalił tzn studia skonczone ale bez obrony pracy :ico_puknij:

Agniesia ty faktycznie idz z tymi twoimi dzieciaczkami do lekarza bo jeśli nie ma poprawy to lepiej nie czekać.

Na dzis tyle , zmykam spać bo jakoś padam z nóg, Kicia mam nadzieje ze to nie to co ty myslisz :ico_ciezarowka: :ico_oczko: na szczęscie raczej nei ma takiej możliwości
.
Jutro mam wolne więc obiecuje że nadrobie zaległości w pisaniu.

Dobrej nocki!

[ Dodano: 2008-03-10, 21:39 ]
Kocura trzymam kciuki, będzie dobrze zobaczysz :ico_haha_02:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 22:52

Kocurka, trzymam kciuki za jutro!!! Zobaczysz dasz sobie ze wszystkim rade!!!

Kiciu, mam nadzieje ze z KAcperkiem juz lepiej?

Eska, no to z wojskiem to mnie zwalilo z nog :-( Ale jak to moze byc, oni beda mu placic za sluzbe, bo przeciez ty na wychowawczym nie masz duzego dochodu :ico_olaboga: A poza tym to ile twoj maz ma lat? Musi miec mniej niz 28 tak? Mojemu bratu sie udalo uniknac woja bo skitowal uraz szyi (tzn mial wypadek i niby mial uraz szyi powazny, po prostu udawal ze go bardzo boli i nosil kolniez i jakos mu sie udalo)

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 mar 2008, 09:37

Hej dziewczyny

Fajnie ze wam sie zdjatka podobaja.

No i ja znow do pracki, dzisiaj na 4 godziny (lekcyjne oczywiscie :-D )

U nas nocka taka jak zwykla, maly sie budzi, dostaje smoczka i spi dalej.

Wczoraj pojechalismy do tesciow, bo zabili swinke i chcieli nam dac troche mieska. Misio usnal o 7 i na spiocha go musialam ubierac, a w domu rozbierac. Nie obudzil sie - spal dalej. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Teraz spi przy kolysankach od mojej kolezanki :-D

Milego dnia.

[ Dodano: 2008-03-11, 08:42 ]
oooo pierwsza jestem

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

11 mar 2008, 10:28

Cześć,cześć.

Eska kurcze ale to wszystko jest porąbane,czemu go biorą do wojska :ico_puknij: to niedawno tak wymyślili że do 28 lat mogą brać :ico_puknij: pomysł zarąbisty,niedługo to chyba do 40 będą brać facetów. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: hmm.. może uda sie coś jeszcze zrobić,ja wiem że mój Ł strasznie się opierał przed wojskiem,nie chciał iść i jakoś jego rodzice nie przyjmowali tego zgłoszenia i mówili że jest że wyjechał za granice bo przez jakiś czas tak było zresztą i tak mu sie trochę przesunęło,więc może i wam sie uda jakoś uniknąć póki Twój mąż nie skończy tych 28 latek,bo chyba ma mniej tak??

Kocura trzymam dziś kciuki za Ciebie :ico_brawa_01:

Dominisia mi sie podoba to pierwsze krzesełko :-D

Mamo Zuzi no nieźle z tymi wybroczynami na stópkach,pierwsze słyszę o takiej reakcji,te antybiotyki to naprawdę świństwo :ico_zly: Wiecie wczoraj w przychodni było tyle dzieci,ja miałam numerek 50 :ico_szoking: a jak wychodziłam to już kobieta miała 70 :ico_szoking: moja ciocia która jest przedszkolanką mówi że tak mało dzieci jest w przedszkolu bo wszystkie chorują.A to wszystko przez pogodę,nie było porządnej zimy,nie wymroziło wirusów i teraz one szaleją i nam dzieci zarażają :ico_zly: Aga byłaś u lekarza??pisz co i jak.

U nas nocka taka sobie,jestem trochę niewyspana ale to dlatego że mały już obudził się o 6.30 i te pleśniawki nie chcą mu schodzić :ico_olaboga:
JA dziś mam na 16 do gina po tabletki.

A wiecie co zauważyłam,Jak gdzieś idziemy z małym to zawsze się do wszystkich śmieje,wczoraj w przychodni to jakieś babeczki go zaczepiały a ten sie śmiał,gadał sobie do ściany :-D do lekarki i do pielęgniarek sie śmieje,jak ktoś do nas przyjdzie to tez się chichra do niego,gada po swojemu a jak pojedziemy do rodziców Ł to powaga,nic nie mówi,nie śmieje się :ico_szoking: nie wiem dlaczego,może dlatego że oni tam w sumie nawet tak za bardzo nie zwracają na niego uwagi bo maja tam drugiego wnusia "ważniejszego",przykre co?

Ale wam na smęciłam troszkę :ico_sorki: :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

11 mar 2008, 12:03

Mamo Zuzi jak przeczytalam twoją historyjke to stwierdzam krótko Ostra z ciebie kobitka i ten twój męzus to chyba już nie będzie z tobą zadzierał :-D

Ewasiek fajne zdjęcia i rzeczywiście fryzurka bardzo ci pasuje, kolorek też

Dominisiu głowa do góry w rudym też ci pewnie do twarzy, momentalnie przypomniala mi się Ania z Zielonego :-D A jeśli chodzi o krzesełko to dla mnie dwojka lepsza.

c.d.n

[ Dodano: 2008-03-11, 11:04 ]
Ja mam dzis takiego powera że szok :ico_szoking: 2 prania zrobione, Pościel Olka przebrana, zupka na piecu, zaraz wskakuje na okna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 mar 2008, 14:30

Dzien doberek!
Ale u nas paskudnie leje i leje... Wyszlabym na spacer ale nie mam foli przeciwdeszczowej na wozek, bede miec dopiero po swietach i nonono...

Wlasnie mnie olsnilo... Przeciez mam folie na stary wozek, ale ja glupia jestem :ico_puknij:

Jutro dotrze do mnie paczka z Polski, strasznie sie ciesze :ico_brawa_01: Nawet mam w nosie to ze Krzyska nie bedzie na noc, musi zostac w Oslo u znajomych bo autobus przyjezdza przed 5 i od nich ma kawaleczek na dworzec a jakby jechal od nas z domku to musialby wstac przed 4. Kierowca skasowal za paczke 200 zlotych :ico_puknij: Ostatnio placilismy 50 a wazyla 15 kilo wiecej. Palant! Zalezy od przewoznika, ale taka roznica??

Jasiu dzis troszke marudny. Od dwoch dni nie chce nic innego tylko mleko. Nawet pic nie chce, a on przeciez zawsze wypijal tyle wody lub soczkow. Ciekawe dlaczego. Dzis chcialam mu dac kaszke skoro nie chce obiadku i kaszki tez nie chcial, mam nadzieje ze mu to minie :ico_noniewiem:

Wlasnie w TV jest reklama jakiegos kremu ktory ma pomoc przywrocic skorze elastycznosc. Przypomnialam sobie ze tutaj jest za darmo taki zabieg (operacja) dla kobiet ktore juz nie chca miec dzieci i oni usuwaja nadmiar skory. Normalan operacja plastyczna za free. Szkoda ze za inne zabiegi trzeba placic :-D

eSKa normalnie szok z tym wojskiem, a moze wymyslilibyscie jakas chorobe?? Zal mi was strasznie, te 9 miesiecy to dla was AZ 9 miesiecy... Nie mam pojecia co by Ci doradzic...
Ja mam dzis takiego powera że szok
Fajnie ze to napisalas bo dalas mi kopa! Ogarnelam juz kuchnie. Za chwilke odkurzanko, wstawie pranie, potem suszenie i prasowanko :) Za okienka chwyce sie w przyszlym tygodniu. Jutro tylko machne w pokoiku w ktorym bedzie spac Mama Zuzi, nawet internet tam bedzie miec hihihi i komputerek jakby sie jej plotkowanie ze mna znudzilo :-D
zauważyłam,Jak gdzieś idziemy z małym to zawsze się do wszystkich śmieje
U nas jest to samo. Jasiu wogole sie nikogo nie boi, takie cyganskie dziecko :-)
JA dziś mam na 16 do gina po tabletki.
A ja jeszcze nie odwiedzilam doktorka :ico_wstydzioch: Ale w sumie i tak nie musze bo u nas seks to ostatnio jest tak czesto jak snieg w lecie. Ale wybiore sie po Switach i chyba zdecyduje sie na spiralke...
dzisiaj na 4 godziny
Ja tez bym chciala, wyrwac sie chociaz na dwie godzinki dziennie. Myslelismy z K. o zlobku ale zdecydowalismy ze jeszcze nie teraz, ale za rok to juz na 100 procent.
więc znów trzymajcie kciuki!
Trzymam wszystkie, zobaczysz bedzie dobrze! mamy duzo bardziej od dzieciaczkow przezywaja powrot do robotki. Ale pewno duzo latwiej zostawic dzieciaczka teraz niz jak ma okolo roczku. Zreszta wiesz ze jest w dobrych rekach!
jeju chciałabym to zobaczyc...sorki, ale smiac mi sie chce i dlatego na przyszlosc droga kolezanko
Wiesz mi tez troszke chce sie smiac. Ania z Zielonego Wzgorza to ukochana ksiazka mojego dziecinstwa. Przeczytalam 8 czesci po kilka razy i chetnie bym to zrobila jeszcze raz :-) Dzis to juz wogole koszmar, za kazdym myciem one sa coraz bardziej rude :-D I dzisiaj tak siedze sobie z K. on tak na mnie patrzy, patrzy i powiedzial ze zamowi mi fryzjera na przyszly tydzien. Powiedzial ze zaplaci kazde pieniadze bylebym znowu zaczela "normalnie" wygladac :-D I o to chodzilo!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”