i jak wygodne to nosidełko w noszeniu>??
ja cały czas poluje na chuste i ubolewam ze na allegro ich nie sprzedaja

no zakrecone na maxa, ale spoko zrozumiałamZakrecone co nie??
![]()

musze zaraz sprawdzic, bo nie słyszałam o niej a brzmi ciekawowciagla mnie tez stronka "mo krewni"

no ja w kupowaniu to jestem dobra, ale w cwiczeniach szkoda gadackupiłam żel na cellulitis i muszę zacząć ćwiczyć tylko niemoge sie do tego zabrać

ewasiek fajne foty

jeju chciałabym to zobaczyc...sorki, ale smiac mi sie chce i dlatego na przyszlosc droga kolezankoJestem ruda!!!

a i jak przeczytalam to o wloskach to przypomial mi sie film "ania z zielonego wzgorza" i te jej eksperymenty z wlosami, tylko ze ona wyszla z zielonymi

no ja widzialam tylko z tym cenzuralnym tekstem, ale ciekawe jak to mozliwe ze ktos to zmienil...hmmmmwczoraj wkleiłam takiego gifa, można samemu wkleić tekst...widziałyście???
no nieźle, nie chciałabym byc w jego skorzego zwyzywalam od "sk**''ow" , "ch*i"

ale w sumie to mu sie nalezało a co... po co dzwonil z glupimi tekstami jak wiedzial ze bedziesz sie martwic, ale pomyslowy to jest nie ma co

najwazniejsze ze go olałas i dobrze sie bawilas

ale opis tego co sie u was dzialo to jak z filmu grozy normalnie

ja 26/27 jade na 2-dniowa impreze firmowa wiec ciekawe co moj wymysli

no i cale szczescie szybko odstawilas to paskudztwo,Byliśmy u lekarza i dobrze że mu odstawiłam antybiotyk,babeczka sobie zapisała że jest uczulony na ten antybiotyk
pamietam jak moja znajoma mowila mi ze jej syn dostawal antybiotyk po ktorym stracil calkowicie aptetyt i lekarka tez jej mowila ze juz nigdy mu nie wolno podawac tego antyb.
no to ochlon i piszNapisalam i mi zjadlo... Musze ochlonac :)

o ranydostala od niego wybroczyn na podeszwach stop

no czekamy, czekamyjuz zdjatka cyknelam teraz tylko musze je zrzucic i wkleic tutaj
ja po pracy..zmeczona jak nigdy moze dlatego ze wynudzilam sie cale 7h bo byla awaria systemu i zero pracy, zrobilam sobie tylko kurs e-learningowy "specjalista d.s zarządzania zasobami ludzkimi"

M poszedl z malym na spacer do domku moich rodzicow zobaczyc jak tam pies i kot, czy żyja i jak sie maja

aaa tesciowa mnie dzisiaj wkurw.... na maxa, bo M do mnie dzwoni i mowi ze jego kochana mamusia stwierdzila ze za malo dajemy Szymonowi jesc

Szymon wazy 7950g i jak to lekarka okresliła "dobrze wygląda" i nie wywnioskowałam z tych słów ze za mało jesc mu daje

zaraz sie zbieram na angielski no i z musu wlasnie tesciowa musi z nim zostac przez te 2h jak nas nie bedzie i juz mam nerwa z tego powodu....
[ Dodano: 2008-03-10, 17:26 ]
Dominisia, jak dla mnie to ten pierwszy

[ Dodano: 2008-03-10, 17:28 ]
no rany, moze jeszcze uda wam sie cos załatwic...kombinujciena początku kwietnia dostanie bilet do wojska![]()
![]()
![]()
![]()
ale beznadzieja w tym naszym kraju... normalnie rece opadaja

trzymam kciuki zeby jednak udalo sie zalatwic odroczenie