lasnie i tak takie małe bobo to najpierw spi i je i kupcia w pieluchy, potem interesuje sie tym co widzireszte zabawek pokupuje z biegiem czasu

lasnie i tak takie małe bobo to najpierw spi i je i kupcia w pieluchy, potem interesuje sie tym co widzireszte zabawek pokupuje z biegiem czasu
A ja wlasnie nie mamto takie cos na wozek juz mam
nie nie 5 bodziakowAdia--- Az 5 pajacykow bierzesz????????Boze to moze ja mam za malo spakowane,bylam pewna ze 2 wystarcza,w koncu bedziemy tam max 2 dni,juz sama nie wiem....Zreszta najwyzej Artur cos dowiezie
wiesz ja wlasnie chce zabrac 2 i moze ze 2 zostawie i 2 bodziaki zapakowane w siatke w 1 szufladzie zeby jak co mi Marcin dowiozl-bo jak mu powiem ze ma mi pajecyka przywiezc to pewnie mi z maskotko pinokia wlaciBoze to moze ja mam za malo spakowane,bylam pewna ze 2 wystarcza,w koncu bedziemy tam max 2 dni,juz sama nie wiem....Zreszta najwyzej Artur cos dowiezie
Tez prawda, moj Artur strasznie sie rwie do nauczenia gdzie co jest dla dziecka,pewnie bardziej za strachunie nie 5 bodziakow pajace może z dwa, lepiej miec a nie miec
a jak mam chłopu mowic co ma wziac z domu i gdzie co leży to mi sie odechciewa jeszcze wezmie ciuszki na 3 miesiac a nie na noworodka ,on do wszystkiego jest zdolny
Juz pytalam poloznej i powiedziala,ze jak najbardziej mozna uzywac profilaktycznie tak jak krem na odparzenia ,stosuje sie zapobiegawczo a nie jak juz odparzenia powstaja.Tylko uwazac na oczka w kapieliwłasnie sie nad tym zastanawiałam , ale czy to nie zaszkodzi używac jeśli dzidzia nie bedzie miec problemow ze skóra?
Miszka ja jestem zalamana bo ja tutaj Balneum nie widzialamBalneum ale pozniej bede uzywala pewnie Oilatum bo to angielski odpowiednik.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość