Ja juz mam ubranka przygotowane i walizka z tymi najmniejszymi czeka! No ja na razie szafki zadnej nie mam, to zobaczymy po przeprowadzce! Wtedy komode z szufladami malutka bedzie miala i wszystko w koncu bede mogla poukladac, bo teraz to reszta w workach czeka na lepsze czasy!
a ja specjalnie kupuje ta komode z IKEI razem z przewijakiem jest fajna bo ma trzy glebokie szuflady a nad przewijakiem polki na chusteczki, kremy,oliwki itd
Trzeba im miejsca znalezc! A panienki potrzebuja wiecej miejsca w szafie, bo ciuszki nie te same co dla chlopcow! hihihi!!! Sukienusie sporo miejsca zajmuja, a ja to uwielbiam! Takie slicznosci sa super i dzidzia jak lalunia wyglada! Oj bede sie bawic! Maz sie juz smieje! A jak wloski podrosna, to gumeczki beda! I antenki na glowce jej postawie!!!
I warkoczyki bedziemy plotly naszym dziewczynkom
a ja w srode do szpitala jade zeby zobaczyc jak to wszystko wyglada w szpitalu i co trzeba zarac ze soba na porodowke itd
Tutaj to wszystko swoje trzeba miec na porodowke! Tylko pieluchy daja! Ja sie wlasnie rozgladam za stanikami na karmienie, bo dla dzidzi co do ubranek to juz wszystko mam!
Ja też zabieram wszystko dla Jasia - takie szpital ma wymogi.
Jutro może się zabiorę za pranie małych ciuszków, no i trzeba się brać powoli za pakowanie torby. Ta myśl przyszła mi do głowy po dzisiejszym pobolewaniu brzucha. No ale we środę zaczynamy 35 tydzień, to wcale nie jest tak wcześnie, a będę spokojna!
justyna30 nie wiem... narazie dopiero wróciłam.... i nie jest źle.... zreszta ja pracuję w bibliotece i prace mam spokojną........więc można popracować......