Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2009, 10:09

haha - herbaciana - poprawiny po pijaństwie? :-D
okna zmyte, chwila odpoczynku :ico_haha_01:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 lis 2009, 10:13

każdy powód jest dobry na odstresowanie się...
zimno dziś strasznie,a ja się wybieram na cmentarz,chyba czapkę wyciągnę z szafy :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2009, 10:15

weź kochana koniecznie tą czape - ja rano naciągnęłam ciepły kaptur bo szczypało w uszy :ico_noniewiem:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 lis 2009, 10:17

wezmę wezmę i rękawice też lece pod prysznic i na grob Jasia sunę.odezwe sie pozniej :*

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2009, 10:24

to ja w miedzyczasie też się wypluskam i naczynia pomyję :-)

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2009, 12:14

Ewuś :ico_brawa_01: za skończony 24.tydzień
Ja dziś byłam na badankach:morfologia,mocz i krzywa cukrowa.Myślałam,że będę miała problem z wypiciem tej glukozy i się zdziwiłam,bo to wcale nie było takie złe.
Zimno dziś,ale u mnie słonko pięknie świeci i da się wytrzymać :-) Teraz sobie siedzę i rozpieszczam się drożdżówką z makiem i ciepluteńką herbatką z cytryną :-)

Awatar użytkownika
Novac
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 lis 2009, 12:19

cześć Mamuśki! widzę, że znowu mam spore zaległości... :ico_szoking:
myślałam, że jak moi rodzice wrócą do Polski to będę miała więcej czasu a tu nic z tego, muszę sobie tu życie od podstaw zorganizować, poza tym mojego T panika chyba ogarnęła, wiecie jak to z chłopami... 3 lata mieszkał sam, wszystko robił po swojemu w domu, całą moją ciążę w zasadzie spędziliśmy osobno a tu nagle przyjechała se "wciążarna" jak on to mówi, przywiozła teściów i robi mu rewolucje w domu...

jutro jadę na pierwszą wizytę u chorwackiego ginekologa...zobaczymy co sobą reprezentuje.

ehhh no stresujące te nasze ciąże, pobyt w szpitalu też nie jest fajny, ale co zrobić...ja po moich plamieniach też miałam doła, szczególnie, że moja mama dwa razy straciła dziecko, jej siostra trzy razy....

jakie Wy pracowite jesteście!! mnie się udało dzisiaj wyspać jakimś cudem i dopiero się rozkręcam

ja do niedawna w Katowicach mieszkałam :ico_placzek:
:ico_brawa_01: za skończone tygodnie!

Herbaciana skąd wzięłaś tego księdza? :))

Trzymajcie się wszystkie!!!

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2009, 13:57

Novac widzisz jaki ten świat mały-ty też z Katowic :-) fajnie,że sie odezwałaś :ico_brawa_01:
No herbaciana to ma fajnie,że takiego księdza zna :-) Ja to raczej do księży jestem nastawiona negatywnie choć jestem katoliczką,ale raczej nie praktykuję.Jedynie jak muszę pójść do kościoła to idę.Mój syn miał komunię w tym roku i cała druga klasa to były przygotowania do niej:bieganie na spotkania,spowiedzi,próby,msze-koszmar!!! Na dodatek na mszy komunijnej proboszcz wypalił o gejach,że związek to kobieta i mężczyzna ipt.Myślałam,że mnie szlag trafi :ico_szoking: Gadać dzieciakom o takich rzeczach na komunii.Ja należę do tolerancyjnych i tego też uczę syna,że każdy jest inny,że są ludzie o róznych kolorach skóry,wyznaniach,orientacjach i trzeba to uszanować,bo skoro nas tym nie krzywdzą to co nam szkodzą? Człowiek to człowiekmprawda?

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 lis 2009, 16:04

hej! o widze ze pwooli zagubione mamuski powracaja! witaj novac!! co u was? jak samopoczucie? i eva napisz koniecznie co po wizycie!! jestescie szczesciarami, nie w szpitalu, tylko w domu! i przy dzieciach! :ico_placzek: nie to co ja :ico_placzek: ja ide bo wam naprawde popsuje atmosfere... wyniki nie wychodza juz takie dobre :ico_olaboga: nie wiem co sie ze mna (nami) dzieje! Oby do jutra! lub do potem!

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2009, 16:43

Amola co się dzieje? Jakie wyniki masz złe? Pisz koniecznie i nie wygaduj głupot,że psujesz atmosferę :ico_nienie:
Miałam mieć wizytę w piątek,ale mam w czwartek,bo mojego doktorka w piątek nie ma.Ale to dobrze,bo wcześniej dowiem się jakie mam wyniki badań i co z szyjką.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”