Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2010, 21:42

Ewka :ico_brawa_01: za porządki:) ja w tym roku nie sprzątam, nie gotuję:)
Ale Ci zazdroszczę tych przespanych nocy. Milenka chociać tu lepiej śpi jak w domu. Teraz się położę to nakarmię ją na śpiocha i potem się zbudzi ok.2 i może o 6 choć dziś jadła jeszcze 4.30. Dobrze, że to wszystko trwa moment i jest na śpiocha bez przewijania to w miarę wyspana jestem.

Z tymi zębami to na serio. Ostatnio mi ktoś opowiadał, ale to nie kilka zębów na raz tylko chyba wszystkie szły na raz. Dzieciątku buźkę rozsadziło i zmarło biedactwo, ale to było wiele lat temu.

Awatar użytkownika
wiolaw

31 mar 2010, 22:24

witam nocnie

ja jestem ugotowana po dzisiejszym dniu , niedość że więcej klientek to jeszcze Lolo dał czadu na zęby , jak się uraził po południu to wył , bo nie moge tego nazwać płaczem prawie przez godzinę , biedne maleństwo i takie ataki miał trzy razy :ico_noniewiem:

teraz ładnie spi ale nie wiem co mnie czeka w nocy , bo nawet cycus go draznił :ico_noniewiem:

matikasia, widziala fotkę Milenki , jest śliczna ,i ten uśmiech , super pamiąteczka :ico_haha_02:
wieczorkiem pojawil dsie problem z przepuklinka znowu uwiezla
biedne maleństwo musi sie tyle meczyć

magdus81 dobrze że chłopcy juz w domku zdrowieją , to uzyliscie wszyscy szpitala , tylko współczuc , ja byłam z Alą to wiem co to jest

bigottka :ico_brawa_01: za piekne siedzonko Wiki

isia moze lepiej bedzie jak pojedziecie do twoich rodziców , chyba że piotrek cieszy sie z tej zapowiedzianej wizyty , albo może powiedz tesciowej ze to jednak wy do nich przyjedziecie i wtedy ty bedziesz decydować ile czasu spedzicie w ich towarzystwie i jak bedziesz miała dość to wyjdziecie , a jak oni przyjadą do was to bedą siedzieć ci na głowie caly dzień :ico_noniewiem:

Sabcia :ico_sorki: za wytrwałośc po raz setny :ico_oczko:
śliczna foteczka dzieciaczków :ico_haha_02:

kurcze nie pamietam co do kogo miałam jeszcze napisac , nie pamietam tyle tego bylo , moze spojrze jeszcze raz na poprzednie strony , jak Lolo się nie rozbudzi bo juz się kreci

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 mar 2010, 22:59

wiolaw, no nie pojedziemy do mnie bo tak ustalilismy, a piotra mama powiedziała to wpadniemy to co miał powiedzieć że nie? rozumiem - ja też bym nie odmówiła
a wole żeby oni juz przyjechali bo przeważnie siedzą 2 max 3 godziny a jak my do nich to minimum 5 :| poza tym tam jest brudno, wszedzie sierść, wielkie bydle (bo psem nazwac tego nie mozna) i napewno by sie piotrek uchlał a ja sama bym sie tarabaniła autobusem do domu z dzieckiem i pijanym chłopem (niestety autko nie na chodzie)
a po za tym Oliwia jest na tyle złośliwa że przeważnie jak jest "ukochana" babcia to śpi :D
juz wole to przeżyć tu niż tam
heh ale sie rozpisałam. dobranoc

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

31 mar 2010, 23:24

hej wszyskim
ale szalejecie, piszecie jak nakręcone
ja dzisiaj sprzątałam cały dzień. Wynajęłam nianię do dzieci żeby mieć możliwość posprzątania...

Awatar użytkownika
Sabcia

01 kwie 2010, 08:29

Stawiam za 5 miesiac Nikoli i Lolka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

wiolaw, dzieki :-D - za kolejny miesiac Lolka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wczoraj dostalam kremy na dupsko rozgrzewajace i zastosowalam je z moimi gacaiami neopronowymi i normalnie szal - ale sie spocilam a dzis kolejny 1 kg mniej oj jak dobrze :-D

Mykam nakarmic mala i z synkiem do szkoly - ona znowu spi jak aniolek a ja ja musze obudzic :ico_placzek: serce mi peknie

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 kwie 2010, 08:51

Sabcia wiolaw za 5 miechy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

01 kwie 2010, 08:55

Witam,

Sabcia,wiolaw :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 5 miesiąc Waszych Dzieciaczków, częstuję się torcikiem :-D

A ja się dziś rano przestraszyłam. Wczoraj wieczorem zauważyłam u Zosi na policzkach krosteczki, chyba jakieś uczulenie i posmarowałam :ico_puknij: maścią elocom, którą przepisała mi kiedyś dla Zosi właśnie na uczulenie lekarka (do której już nie chodzę), dziś rano patrzę na Zosię, a na policzku wielka biała plama :ico_szoking: :ico_placzek: . Szybko umyłam jej buźkę, posmarwałam kremem oilatum i już prawie nic nie widać :ico_noniewiem: a maść od razu wyądowała w koszu na śmieci. Bałam się, że to przebarwienie juz Zosi zostanie.
wieczorkiem pojawil dsie problem z przepuklinka znowu uwiezla mlody tak plakal i lezki mu lecialy jak szalone, biedaczysko moje
bidulek malutki, umęczy się maluszek przez tą przepuklinę :ico_pocieszyciel:
Mlody wazy 7600
pięknie, pięknie, duży chłopczyk
Dzieciątku buźkę rozsadziło i zmarło biedactwo, ale to było wiele lat temu.
o rany, co za historia :ico_olaboga: moja mama mówiła, że ze mną chodziła wtedy do lekarza, bo te 8 zębów na raz też było niebezpieczne, ale nie pamiętam dlaczego
wole żeby oni juz przyjechali bo przeważnie siedzą 2 max 3 godziny a jak my do nich to minimum 5 poza tym tam jest brudno, wszedzie sierść, wielkie bydle (bo psem nazwac tego nie mozna) i napewno by sie piotrek uchlał
to faktycznie leiej żeby oni już przyjechali do Was :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

01 kwie 2010, 09:35

hej , hej
wpadłam tylko na chwilkę postwaić torcika na 5 miech , ale widze że Sabcia mnie uprzedziła :ico_haha_02:

ale i tak stawiam :ico_tort:
dla Niki buziaczki od Lolka - ale parkę mamy pięcio miesięczniaków :ico_oczko:
posmarowałam maścią elocom, którą przepisała mi kiedyś dla Zosi właśnie na uczulenie lekarka
to jest maść sterydowa i nie powinno jej się stosować czesto , jesynie w bardzo konkretnych przypadkach , także dobrze że ją odstawiłaś i że przebarwienie nikło

isiawarszawa, no tak ty sama wiesz , jak będzie najlepiej :ico_oczko:
dzis kolejny 1 kg mniej oj jak dobrze
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dobra uciekam , bo Lolo sobie spi, a na mnie czeka łazienka do posprzatania - jak ja nie libię tego robić , łazienka zmora :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Magda33

01 kwie 2010, 09:56

to jest maść sterydowa i nie powinno jej się stosować czesto
no właśnie teraz już wiem, a ta chora baba przepisała nam na wysypkę. Dobrze, że tylko raz posmarowałam Zosi i to odrobinkę, a nie jakąś ogromną ilością, mam tylko nadzieję, że to przebarwienie zniknie całkiem :ico_placzek: , bo niby mniejsze, ale jednak jeszcze jest... kurcze, tylko oszpeciłam dziecko, mam ochotę przejść się do tej lekarki i coś jej powiedzieć...cieszę się tylko, że zmieniliśmy pediatrę i przychodnię :-)

no nic, ja się biorę za prasowanie i przygotowywanie rzeczy na wyjazd

Awatar użytkownika
wiolaw

01 kwie 2010, 10:36

ja dalej mam łazienkę rozgrzebaną , bo Lolek niestety chce się bawić ale nie zabawkami ale mną :ico_oczko:
ale zaraz babcia pójdzie z nim na spacer, to spokojnie posprzątam :ico_haha_02:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”