szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

18 lip 2011, 14:06

no oszczedna musi być i mało miejsca zajmować:):):)
Akurat wielkość nam nie przeszkadza , łazienka na dole (bo tam będzie stała ) jest ogromna. Miejsca ze można tańcować.
widzę, że nie tylko u mnie jest znacznie rzadziej;p
No u mnie to tragedia .Od początku ciąży może z 5 razy tylko było coś.
Mąż niestety bardzo na tym cierpi i wiem że to może się źle skończyć bo choć sex nie jest najważniejszy to pamiętam jak ja nieraz miałam ochotę a on nie i jakie to było wkurzające.

Dziś rano pojechałam z małą na badania bo gin kazał kontrolnie zrobić.
Potem małe zakupy i na lody poszłyśmy. Wróciłam do domu i padłyśmy obie , spałam z Ola ponad 2 godz, potem coś zjadłyśmy i mała zaczęła mówić że ja brzuszek boli a to że główka i kurcze ma 38 stopni. Na razie nie daje jej nic bo mówią że po 38,5 się powinno coś podawać.Robie jej okłady a ona sobie leży.
I jak zawsze wtedy mam wyrzuty że to moja wina że jej coś dolega, przeanalizowałam już wszystko co dziś jadła robiła i nie wiem co mogło jej zaszkodzić.
Nie kaszle nie ma katarku nic tylko stan podgorączkowy.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2011, 15:57

No u mnie to tragedia .Od początku ciąży może z 5 razy tylko było coś
a u mnie od poczatku ciąży nic nie było, M. sie potwornie boi i nawet o tym nie mysli. Zreszta ja nawet też szczególnie nie mam ochoty.

Kinga, to dobrze że wszytsko ok, martwiłam się juz o Ciebie, daj znać jak po USG :-)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2011, 16:22

hej laski :ico_kawa:

wpadam z kawą :ico_kawa:

jutro albo w srode jade na ten pogrzeb, jeśli mój brat pojedzie to jade z nim w srode a jak nie da rady jechac to bede musiała jechac pks-em :ico_noniewiem:

Kinga kobieto żyjesz :ico_sorki: melduj sie co jakiś czas bo my tu już sie zamartwiałyśmy o Ciebie :ico_oczko:
dla Twojej córci z okazji urodzinek Obrazek Obrazek Obrazek

Inia sto latek Obrazek

[ Dodano: 18-07-2011, 16:24 ]

a u mnie od poczatku ciąży nic nie było, M. sie potwornie boi i nawet o tym nie mysli. Zreszta ja nawet też szczególnie nie mam ochoty.
hehe to my zboczuchy :ico_haha_01: rzedziej sie zdarzało z powodu Majki czy Natalii ale jak sami w domku jestesmy to baraszkujemy :ico_wstydzioch:
a teraz jak mamy już swój oddzielny pokój i wstawione drzwi to możemy szaleć :ico_haha_01: no i łózko nie skrzypiące :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2011, 17:52

Hej dziewczyny

melduje sie, ze dojechalismy cali, podroz super, dobrze sie czulam i czuje, az sie sama zdziwilam. Maly szaleje z dziadkiem, pogoda dopisuje, upaly, dzis 32 ledwo zywa jestem i ledwo chodze.
Bede sie odzywac co tam u nas.

izus, super, ze wyniki sa dobre, to najwazniejsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
inia, piekny pokoik, ale super namalowalas na scianie, masz talent, super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wiecej napisze innym razem,pozdrowionka i buziaki

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2011, 18:55

melduje sie, ze dojechalismy cali, podroz super, dobrze sie czulam i czuje, az sie sama zdziwilam
to świetnie że dobrze zniosłaś podróż. Ja mam zakaz dalszych wyjazdow dlatego z wakacji takich fajniejszych rezygnujemy i pewnie w górach skończymy na jakimś wypoczynku.

Udanego pobytu Pati, wypocznij sobie

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

18 lip 2011, 19:06

Kinga_łódź wszystkiego najlepszego dla Elizy :ico_buziaczki_big:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

18 lip 2011, 19:07

[quote="szkieletorek"]

No u mnie to tragedia .Od początku ciąży może z 5 razy tylko było coś.
Mąż niestety bardzo na tym cierpi i wiem że to może się źle skończyć bo choć sex nie jest najważniejszy to pamiętam jak ja nieraz miałam ochotę a on nie i jakie to było wkurzające.

U nas to nie z mojej winy bo ja jestem chętna:D Ale mój P. ma blokadę, że coś dziecku się stanie i że on się boi:)

szkieletorek

18 lip 2011, 19:41

Mój nie boi się ani nie bał.Wtedy gdy lekarz mówił że mamy zakaz to nic mnie nawet nie ruszał i nie domagał się ale teraz kiedy mogę to jednak daje znać że chce.

A ja właśnie jestem w trakcie porządków i prac. Jak zwykle kurde.
Najpierw po obiedzie stałam w kuchni 1,5 godz i myłam naczynia, potem wycierałam było ich tyle że wojsko by nakarmił. Potem umyłam balkon, schody podlałam kwiaty.I zostało mi jeszcze w domu pościerać kurze, odkurzyć umyć podłogi i wyprasować pościel.Prania mam na 4 pralki ale nie ma gdzie prac.Bieda bo już kończą mi się bluzki i inne ubrania.

Teraz mam chwilową przerwę bo zgłodniałam.Zjadłam właśnie naleśnika z szpinakiem zapiekanego z serkiem. A za chwilkę odgrzeje sobie barszczyk czerwony z uszkami i biorę od nowa do pracy.

elibell
4000 - letni staruszek

18 lip 2011, 19:47

INIAsto lat, spełnienia najskrytszych marzeń, szybkiego i małobolesnego porodu i w ogóle naj naj naj:) Ale Ty młodziutka jestes, ale masz fajnie:):):)

kinia_łódź sto latek dla Twojej kruszybki, niech zdrowo rośnie i uśmiecha się każdego dnia:)

pati super, ze dałaś znaka, i ciesze się że podróż udana, wypoczywaj i nacciesz się rodzinką:)

a co do seksu to u nas jest ale rzadziej, bo mi brak chęci w tej ciaży z Elizą to jak w 4 miesiacu miałąm napad to szok, mogłam zawsze, a teraz nie mam sił ani chęci jakoś, mąż jakoś to znosi bo wyjścia nie ma:)

w pracy spokojnie, nawet nie jestem tak strasznie umordowana dziś, ale brzuch to od wczoraj mam jakby 2 razy większy :ico_szoking:

szkieletorek

18 lip 2011, 19:51

aha i ciagle zapominam inia wszystkiego najlepszego , spełnienia najskrytszych marzeń

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”