szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Jesień mamy wita 2013

03 paź 2013, 12:30

Betina to widzę że już zorganizowałaś się dosyć dobrze i biegasz biegasz .

Leona u mnie nocka dobra ale pewnie dlatego że wczoraj dużo chodziłam robiłam i byłam po prostu zmęczona.
Choróbsko mnie bierze coraz bardziej, gardło znów bardzo boli i kaszel meczący.
Mała teraz zasnęła , byłyśmy na spacerku .Ja tez zaraz sie kładę bo bardzo śpiąca jestem .

Lala ja też ostatnio codziennie bym spała w dzień i często senna jestem.

szkieletorek

03 paź 2013, 21:18

A co to się dzieje ...
Rodzi któraś ??

Cisza taka że myślałam iż forum się popsuło.
Gdzie wy jesteście ?

Ja leżę w sypialni. Choroba wzięła mnie na całego. Córcia kaszle tez dosyć i chyba jutro pojadę do kontroli , bo przez weekend przychodnia nie czynna i gdyby coś się pogorszyło to musiałabym jechać prywatnie a mam na co kasę wydawać.Więc o ile będą miejsca ,osłucha ją lekarz i będę spokojniejsza.

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

04 paź 2013, 08:15

szkieletorek dużo zdrówka dla ciebie i córci
kamilka gdzie ty się podziewasz?
leona co u ciebie?
U mnie nic nowego , nadal w jednym kawałku.Pomimo że się boje porodu to już bym chciała urodzić . Mam już dość tego ciągłe zmęczenia ,ociężałości , zgagi i tego że ciągle marudze :ico_zly:
Synek już w szkole ja wezmę się za obiad .Ogarne mieszkanko. Jak synka odbiore pujdziemy na miasto po prezent dla siostrzeńca mojego męża , który jutro ma 4 urodzinki.. Macie jakieś pomysły na prezent dla cztero latka

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

04 paź 2013, 09:53

u nas króluje angry birds a i autko na sterowanie na allegro kupiłam bo u kuzyna zobaczył i zachwycony wysle pw bo linków wstawiać nie można

lala ,leona naprawdę zostało Wam nie wiele :)
u nas ok,dzis znajome przychodzą na kawke
potem ide na zakupy

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2013, 10:18

Hejka

My z mezem na malych zakupach bylismy, teraz zjadlam puszke ananasa(niby jeden ze sposobow na przyspieszenie porodu :ico_haha_01: ;-)) i biore sie za obiad(ryba po grecku dzisiaj) a pozniej znowu bede piekla buleczki cynamonowe, wczoraj pieklam i wyszly pyszne, polowa zjedzona, polowa poszla do zamrozenia bo po odmrozeniu sa rownie pyszne takze bedzie na zas :ico_oczko:

U mnie zupelna cisza, nawet skurcze przepowiadajace sie wyciszyly :ico_haha_01:

Lala moj prawie czterolatek uwielbia autka, obojetnie jakie, aby kolka sie krecily :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 paź 2013, 12:17

Hej dziewczyny

Jestem ale nie mam weny u mnie sie rodzinka sypie mama chce ojca z domu wywalic:( dobrze by zrobila ale to mnie wszystko przeraza poprostu :ico_placzek: mama do nas przyjezdza 26 pazdziernika i zastanawiamy sie co tu zrobic :ico_noniewiem: martwie sie bo cale zycie na nas pracowala a wrecz harowała a ten gnoj lezal do gory nonono a teraz jak sie wzial nagle za siebie to sie gdzies wloczy i niewiadomo z kim :ico_zly:

Moj maz od wczoraj w domu to mi jakos latwiej :ico_sorki:
mala dobrze dzisiaj jakas cicha ale chyba czuje moj stres... a w poniedzialek mam wizyte w szpitalu komplet badan i obchod po szpitalu i do domku i czekamy :ico_noniewiem:

szkieletorek

04 paź 2013, 17:15

bede piekla buleczki cynamonowe
Pochwal się przepisem i zdjęciem. Moze ja bym takie zrobiła.
u mnie sie rodzinka sypie
Ojj współczuję stresu i przeżyć.

Ja dziś rano byłam z Lila u lekarza. Kaszle więcej i na mokro więc chciałam to skontrolować. Na tą chwilę osłuchowo jest ok, dostaliśmy syropki zwykłe i oby obeszło się bez antybiotyku.Zresztą ta lekarka jest taka że w naprawdę ostateczności daje antybiotyk.
Mnie kaszel bardzo męczy ale do lekarza by się dostać to kilka dni trzeba czekać. Jeśli będzie bardzo źle to na izbę przyjęć na całodobowe pójdę.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2013, 17:34

Szkieletorek zdrowka dla corci :ico_sorki:

Kamilka ehhh przykra sprawa z rodzicami :ico_noniewiem:

Ja wlasnie wyjelam ostatnia porcje buleczek z piekarnika, nie wyszly takie piekne jak wczoraj ale pyszne sa :ico_oczko:
Szkieletorek to sa takie drozdzowe buleczki ktore po rozwalkowaniu smaruje sie maslem zmieszanyn z cukrem i cynamonem :ico_oczko: zawija sie w rulon, kroi i juz :ico_oczko:

szkieletorek

04 paź 2013, 17:45

Jeny Leona błagam daj przepis .Wyglądają baaardzo smakowicie ,zrobiłaś mi smaka wielkiego

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2013, 19:04

Szkieletorek wyslalam ci wiadomosc :ico_oczko:

Ja zaraz szykuje Marcela do spania, sama tez pewnie szybko dzisiaj odlece :ico_spanko:
Jak pieklam buleczki mialam jakies tam bole w podbrzuszu, nie byly to typowe skurcze ale juz myslalam ze cos sie zacznie dziac, a teraz znowu spokoj :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

Ciekawe jak tam spinka i mala :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”