No to mnie uprzedziłaś bo właśnie o to chciałam pytaćno i spokojnie, dramat dzial sie w lazience i garderobie zdala od uszu dziewczyn

Ja jutro do pracy

i ja brałam Cilest, ale go nie tolerowałam, bo bardzo puchłam , tzn. woda mi się zatrzymywała w organizmiePrzepisał mi cilest
no mogę, powiem, że jak najbardziej, ale...moją mamę rozłożyło bardziej odemnie, głowy z poduszki nie mogła podnieść a do tego wymioty i biegunka...a tata, no wiecie potrzyma Darusia, ale nie wie nawet co ma robić jak on zacznie płakaća na rodziców nie możesz liczyć w takiej sytuacji ???
no to dzięki BoguOsluchal mala i oskrzela i plucka czyste
no i ja teraz zgłupiałamwit C bo w tym wieku to nie wskazane.
no rozumiem, Julcia to już ma od niedawna taki okres, że każe mi nawet zamykać drzwi, bo się wstydzi, żeby ktoś nie widział jej na golaska, na wierzchu i sie jej wstydzi na basenie
od wczoraj wieczorem nieA czy nadal wymiotuje?
wiesz On się na mnie nigdy prawie nie gniewa, chyba rozumie jak mi jest teraz ciężko, wszystkie problemy po działalności, dzieci, dom, wszystko zostało na mojej głowie...wczoraj dzwonił i mnie pocieszał, kochany jestMAm nadzieje ze z W. juz sie pogodziliscie
Mezu ma slady na rekach od ugryzien i slady od lania wieszakiem w garderobie
dopiero teraz doczytalam dokladnie. Pewnie nie kazali dawac bo przy wymiotach to im mniej w zoladku tym lepiej....ale teraz Darkowi też mam nie dawać witamin,
no i super że u was tak robią,a nie tak jak u nas,dziecko ma gorączkę a lekarze mówią że samo minie a potem dziecko umiera na sepsępobrali jej krew z paluszka i na bakterie we krwi i wyszedl negatywny
dziękujęZapraszam do nas , my tzn mężuś (bo ja piwa nie cierpię brr) ma cały zapas w szafie do wyboru do koloru , wpadnij, on na pewno się z tobą podzieli![]()
Mezu ma slady na rekach od ugryzien i slady od lania wieszakiem w garderobieA jaki mily jest, haha
Daruś już sie dziś uśmiechałAgnieszka więc w domku macie mały szpital![]()
hehe no tak....tylko niech ją przecenia o połowę![]()
pochwal sięJa dzis zamowiłam nowe żaluzje do okna łazienkowego
Kacperka mamy z kim zostawić ale ja tak nielubi go zostawiać i to jeszcze na noc,no ale kiedyś trzeba zacząćKicia ja to bym się nie zastanawiała nad weselem, jasne że idzcie no chyba że nie macie z kim Kaperka później zostawić,
Ale dostał antybiotyk?Jak tak to mu na pewno pomoże.Daruś już sie dziś uśmiechałale bez syropu na zbicie temp. się nie obyło i tak gra mu w gardle, oby nie było gorzej
No ale przynajmniej wiesz że mu pomaga , no i ten uśmiech dobrze wróżyDaruś już sie dziś uśmiechał ale bez syropu na zbicie temp. się nie obyło
Jak będą zamontowane to fotki macie murowanepochwal się
Kiedys musi być ten pierwszy raz, a jak ta imprezka jest gdzies blisko to przecież zawsze możesz podjechać i obadać sytuację. Ja wyrodna matka zostawiałam go już ...Kacperka mamy z kim zostawić ale ja tak nielubi go zostawiać i to jeszcze na noc,no ale kiedyś trzeba zacząć
hmmm nie wiem co poradzić, może to jakieś odparzenieKacperek ma takie czerwone pod siusiakiem,ale bardzo,nie wiem co to może być bo nie schodzi od maść
No taki ruch tutaj dzisiaj że aż głowa boli od czytaniaKurcze ale dziś zastój,nikt nie pisze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość