misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2010, 16:47

a ja gdzieś wyczytałam że między 12 a 20 dniem cyklu.
wiesz..też tak moze byc moja przyszła szwagierka zaszła w ciaze dzieki tym tabletkom i miała owulacje póxno bo ok własnie 20dc :ico_oczko:
a skoro masz kilka pęcherzyków to może po takich lekach i bliźniaki mogą się trafić
i to jest jedyny feler tych tabletek :ico_sorki: niestety to prawda i zdaje sobie z tego sprawe modle sie do Boga,ze jesli sie uda niech bedzie tylko jedna dzidzia bo z dwójka sobie nie poradze :ico_sorki:
to też próbuję co dzień,co dwa...narazie mąż nie narzeka
hehe i dobrze ja zaczełam od 11dc przez 3 dni codziennie teraz mam 17dc co drugi dzień,ale w co watpie bo były pecherzyki,ale za małe chyba,ze zdaży się cud dowiem sie dokładnie 20kwietnia bo wtedy po luteinie ma zawitac @ :ico_oczko: a ona jest po tym leku zawszeee na czas i co do godziny :ico_oczko:
ja trzymam kciuki bardzo mocno :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2010, 20:10

dowiem sie dokładnie 20kwietnia bo wtedy po luteinie ma zawitac @
a ja mam wtedy rocznicę ślubu :-D

wiesz co,jakby były bliźniaki...dałabyś radę! Nie byłoby łatwo ale dałabyś na prawdę.W sumie jak jest problem z zajściem to takie bliźniaki są super,jest pewność że nie będzie jedynaka ;)

Mój mąż ma mamę z bliźniaków a ponoć co 2 pokolenie się zdarza a M jest jedynakiem.Za pierwszym razem chciałam bliźniaki,za drugim już się bałam trochę ale przechodziło mi przez myśl :ico_haha_01: teraz już bym nie chciała,wiadomo,mała masakra by była :ico_haha_01: ale i tak myślę,że bym dała radę :ico_oczko:
A dodam,że nigdy nikt mi nie pomagał,tzn mąż ale nie mama,teściowa,babcia , ciocia czy przyjaciółka...Wszystko zawsze sama i choć nie raz byłam zmęczona,poszłabym przed siebie,sama żeby odpocząć....duma aż rozpierała :ico_oczko:
Wiem,że jak jest wybór,to się wybiera wygodniej :ico_oczko: ale jak ci by już te bliźniaki wyskoczyły to i tak będzie cudownie...podwójnie cudownie :ico_oczko:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2010, 21:40

a ja mam wtedy rocznicę ślubu
:ico_brawa_01: superasto :ico_haha_01:
W sumie jak jest problem z zajściem to takie bliźniaki są super,jest pewność że nie będzie jedynaka ;)
kochana,ale ja nie chce miec dwójki dzieci jakos sobie ubzdurałam w główce,ze chce urodzić tylko jedno dziecko i chce tego się trzymac nie wiem co zrobie jakby były bliźniaki,ale lepiej nie krakac :ico_sorki: ja sama czasem jak dziecko i jeszcze dwójka dzieciaczków nie nie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2010, 21:56

ja sama czasem jak dziecko i jeszcze dwójka dzieciaczków nie nie :ico_oczko:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
No to z całego serca jednego ci życzę :ico_oczko:
Ale wiesz,jak już się zostaje matką,to dopiero wtedy się dojrzewa i dorasta zwłaszcza do tej roli,więc w razie "w" i tak sobie poradzisz :ico_oczko:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2010, 22:50

Ale wiesz,jak już się zostaje matką,to dopiero wtedy się dojrzewa i dorasta zwłaszcza do tej roli,więc w razie "w" i tak sobie poradzisz
bardzo ci dziękuje za pocieszenie :ico_sorki: narazie staram sie wogóle zajsc w ciaże i opooornie mi to idzie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2010, 14:32

Czesc dziewczyny,ja jakiegoś doła podłapałam ostatnio,ale już przeszło.......i mam nadzieje że nie wróci.....w sobote idziemy na wesele to mam nadzieje że troche sie rozerwe :ico_oczko:
dziewczyny doczekacie sie,mówie wam,,,,,innej możliwości nie ma,ja w to wierze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2010, 16:12

aga216, :ico_haha_02: zazdroszczę zabawy na weselu,ale bym sobie poszła :ico_sorki: latem lecę do pl i mieliśmy na wesele iść takie wielkie i fajne...ale z urlopem M tak wyszło ,że 3 dni przed weselem musimy wracać :ico_placzek:
ale pochwalę się :-D w maju idziemy na koncert Metalica :-D i tam się wyżyję :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

12 kwie 2010, 20:17

Misia to Ciebie myśli o bliźniakach jak mnie nachodzą:) a też chciałabym na początek tylko 1 .

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 kwie 2010, 20:51

Hej dziewczynki a ja mam doła dlatego sie nie odzywam :ico_sorki: :ico_sorki: apropo blizniat tez bym chciała :ico_brawa_01:
Moja sąsiadka rok temu urodziła i znów w ciazy z trzecim dzieckiem a ja dalej nic :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2010, 21:41

magda1614, a ja cię chyba nie znam :ico_noniewiem: no wiesz,ja tu nowa jestem :ico_oczko:
A ty jeszcze nie wiesz,że jak sie ma doła,to właśnie Tu najlepiej wejść :ico_nienie:
Bo Tu razem raźniej ,zawsze jakieś rady,nie zawsze dopasowane ale są i nie obojętne...

Jak długo się starasz? że tak zapytam :ico_noniewiem:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”