Przemek na poważnie szuka pracy w Norwegii w swoim zawodzie
Pati85, izabelllla123, ja to bym się pewnie niepokoiła takim plamieniem, czy nitkami krwi... Dziś miałam nawet taki straszny sen, że się krwią zalałam Ale oczywiście macie rację, najlepiej się z lekarzem skonsultować, to zawsze uspokoja
u nas wśród grudniówek 2009 Shiva miała taki problem. Łatwo nie było, ale na pewno sobie poradzisz.Zdiagnozowano u mnie cukrzycę ciążową i musiałam zostać w szpitalu na kilka dni.
Ale ładna pogoda u nas
Wczorajsza wyprawa do Wrocławia bardzo udana Lekarz wypisał mi zaświadczenie i od razu mogłam je zanieść do pracy, później pojechałyśmy na zakupy (byłam z mamą i z Wiką), odwiedziłyśmy ikeę i po sklepach pośmigałyśmy. Kupę kasy wydałam na pierdółki... W końcu kupiłam sobie większe staniki, a i tak mam wątpliwości czy nie za małe Wiki się spisała, była grzeczna, po zakupach poszłyśmy na kulki. Ale miała frajdę, zwłaszcza, że taka dziewczynka (4-5 lat) sobie ją upatrzyła, rozbawiała ją, rzucały sobie piłkę, miśków naznosiła Wiktorii, a Tuśka się śmiała jak szalona, wpatrzona była w Laurę (bo tak miała na imię) jak w obrazek Oczywiście jak już musiałyśmy iść (bo jechałyśmy jeszcze mojego brata odwiedzić), to Wiki strasznie się darła, a Laura podeszła do niej i powiedziała: "Wiktoria nie płacz, jeszcze się kiedyś tu spotkamy" Dzieci są super!