Cześć ,
Mamusia28 ja przez ostatnie 2 tygodnie miałam bardzo dużo śluzu- zużywałam 3-4 wkładki dziennie. Od wczoraj mam mniej . Nie wiem czym to jest spowodowane i czy prawidlowe.
ile kobiet tyle opiniiWitam z rana :) o własnie mi przypomniałyście o smarowaniu muszę dziś koniecznie kupić smarowidło bo może przynajmniej tym razem uda mi sie uchronić przed rozstępami
dokładnie z bielska jestem alke urodzilam się w zakopanem.zajrzałam na regionalne forum i widzę że Ty też bielszczanka jesteś
mi tak gin polecił smarować, ja akurat tylko na noc lub jak jestem wdomu, bo ubranka troszke sie tłuszczą.no ja własnie też myślałam po prostu o oliwce
ja własnie nie wiem jak u mnie będzie, bo to pierwsza moja ciąza która jest w tak wysokim stadiumMnie rozstępy dosłownie zjadły przy Emilii.
ja zaczelam sie smarowac jak tylko brzuszek zaczął być widocznyDziewczyny od ktorego tygodnia stosować coś na rozstępy? sorki za takie banalne pytania ale to moja pierwsza ciąża :)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość