Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

12 cze 2011, 16:06

Cześć ,
Mamusia28 ja przez ostatnie 2 tygodnie miałam bardzo dużo śluzu- zużywałam 3-4 wkładki dziennie. Od wczoraj mam mniej . Nie wiem czym to jest spowodowane i czy prawidlowe.

Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 cze 2011, 20:18

Po moim poście poszłam do lazienki i znowu zrobilo sie wilgotno wiec to chyba sobie tak jest raz sucho raz mokro ale bez przesady. Przepraszam panikuje:) Robia mi sie straszne rozstepy smaruje sie fissanem - nie wiedzialam ze to boli jak sie skora rozciaga

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2011, 07:18

Witam z rana :) o własnie mi przypomniałyście o smarowaniu muszę dziś koniecznie kupić smarowidło bo może przynajmniej tym razem uda mi sie uchronić przed rozstępami :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 cze 2011, 08:53

Helou :-)

Doczytałam Was :-D
U nas weekend minął bardzo fajnie i intensywnie :-)

Mamusia28, co do mdłości to ciesz się że ich nie masz :-) ja przy Emilce też nie wiedziałam co to mdłości a teraz są czasem takie dni że mam dość :-)
Gabi, dzięki że przypomniałaś o kremie na rozstępy :ico_sorki:

Ja dzisiaj jestem w domku. Korzystając z tego że mąż w pracy a Emilka w przedszkolu mam zamiar się troszkę polenić :-D potem ogarnę szybko mieszkanie i zrobię ryż z truskawkami :-)
Póki co zajadam się śniadankiem :-D

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2011, 09:44

Witam z rana :) o własnie mi przypomniałyście o smarowaniu muszę dziś koniecznie kupić smarowidło bo może przynajmniej tym razem uda mi sie uchronić przed rozstępami :ico_noniewiem:
ile kobiet tyle opinii :-) ale z własnego doświadczenia powiem że mnie uchroniła przed rozstępami oliwka dla dzieci oraz dodatkowo stosowałam balsam i żel do kąpieli dla mam - kupiony w sklepie Rossmann, taka pomarańczowa buteleczka z narysowaną kobietą w ciąży.
Strasznie się bałam że po ciąży będę wyglądać jak jeden wielki rozstęp, bo mam fatalną skórę, ale udało się :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2011, 09:50

Witam moje drogie

widze że powoli zaczynaja się u was :ico_ciezarowka: mdłości, strasznie wspołczuje. Tak odnosnie rozstępów ja poki co smaruję oliwką brzuszek po każdej kapieli i póki co rozstępów nie mam, może później wiskoczą bo dopiero 24tc mam.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2011, 09:55

no ja własnie też myślałam po prostu o oliwce :-) ja najbardziej się boję nie o brzuch bo tu to rozstępów na szczęście nie miałam przy poprzednich ciążach ale o biodra bo tam to masakra po prostu no i piersi :ico_noniewiem: bo ja to taka mocnodojna byłam przy dziewczynach i teraz pewnie będzie tak samo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 cze 2011, 10:07

Mnie rozstępy dosłownie zjadły przy Emilii.
Mimo że smarowałam się kremami p/rozstępom to biust, biodra,uda i brzuch mam posiekane przez rozstępy.
Na całe szczęście jest ich dużo ale są jasne i nie rzucają się w oczy :ico_sorki: izabelllla123, zajrzałam na regionalne forum i widzę że Ty też bielszczanka jesteś :-)

Hihi już 10 a ja jeszcze w łóżku leże :ico_oczko:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 cze 2011, 10:17

Dziewczyny od ktorego tygodnia stosować coś na rozstępy? sorki za takie banalne pytania ale to moja pierwsza ciąża :)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2011, 10:19

zajrzałam na regionalne forum i widzę że Ty też bielszczanka jesteś
dokładnie z bielska jestem alke urodzilam się w zakopanem. :-D
no ja własnie też myślałam po prostu o oliwce
mi tak gin polecił smarować, ja akurat tylko na noc lub jak jestem wdomu, bo ubranka troszke sie tłuszczą.
Mnie rozstępy dosłownie zjadły przy Emilii.
ja własnie nie wiem jak u mnie będzie, bo to pierwsza moja ciąza która jest w tak wysokim stadium :-D a i jeszcze gin mi mowił żeby brzuszek raz ciepłą raz zimną wodą prysznicować.

[ Dodano: 13-06-2011, 10:19 ]
Dziewczyny od ktorego tygodnia stosować coś na rozstępy? sorki za takie banalne pytania ale to moja pierwsza ciąża :)
ja zaczelam sie smarowac jak tylko brzuszek zaczął być widoczny

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”