Tak poklikałyście że musiałam na raty czytać i już mało co pamiętam

My dzisiaj u lekarza byliśmy mała waży 5030

Wczoraj byliśmy z P w MOPS-ie chcieliśmy becikowe złożyć ale tak się wkurzyłam

Podeszliśmy tam ludzi full wzięłam nr patrzę że 19 osób przede mną to że blisko do przychodni miałam to stwierdziłam że pójdę zapisać mała na badanie bioderek. W przychodni zeszło mi się z dobre pół godziny więc szybko z P lecimy do tego MOPS-u a tu dopiero 7 osób przyjęli. No to stoimy i czekamy. I wyobraźcie sobie że przez 45min nawet o jeden nr się nie ruszyło

Ale badanie bioderek też załatwiłam, w sumie to miałam szczęście że taka miła Pani była co terminy ustawiała bo tak to na bioderka następny wolnyAle była termin na grudzień i do dermatologa to samo... Ale była tak miła że mnie na czwartek wcisnęła

Więc chociaż z tym mi się udało

A mój P właśnie poszedł do apteki i będzie pytał o ten kremik:) Zobaczymy czy u nas jest:) Bo ja kupiłam sobie sudocream największe opakowanie jakie jest czyli 400g, ale strasznie wysusza skórę mojej małej... Miałam bepanten bo sobie kupiłam na brodawki to jej teraz wsmarowywuję:D A tak to się na linomag przerzuciliśmy. Ale jak to będzie to może się bardziej będzie opłacać

Z mężami Wam nie zazdroszczę. Ja mam szczęście że mój jest nawet nawet:) Nie powiem nie raz mnie wkurzy, ale tak jak robił tak że grał do późna w nocy w coś i później mu się nie chciało wstać czy coś mówił że śpiący to ja mówie że nie ma! Trzeba było nie siedzieć Bóg wie do której. A teraz to ma obowiązki i nie ma spania

[ Dodano: 26-10-2011, 13:50 ]
Licytuję matę edukacyjną z fischer price:) Nowe strasznie drogie mam nadzieję że mi się uda to licytację wygrać:) Ciągle ktoś mnie przebija a jeszcze 3 godz do końca.
Dzisiaj się od położnej dowiedziałam że już od 4 mies można soczki wprowadzać dzieciaczkom

[ Dodano: 26-10-2011, 13:59 ]
a noc to miałam dzisiaj super po kąpieli mała śpi już do 5 godz:) Później 3 godz. A dzisiaj obudziła się o 6 na karmienie i obudziła nas dopiero o 9.30

Na szczęście mleczko już się ustabilizowało, flaczki zniknęły znowu pełne mleka są