jak narazie, ze tak powiem z pierwszej reki i aktualnych danych na temat porodu naturalnego po cc nie mam

no, ponoc POTRAFI plakac od 6 mcawyczyłamałm w jakimś kalenadarzu ciążowym że dzicko w łonie od 6mca płacze...

no, ponoc POTRAFI plakac od 6 mcawyczyłamałm w jakimś kalenadarzu ciążowym że dzicko w łonie od 6mca płacze...
noo, może być tak, że Twoje Maleństwo nie płacze, więc głowa do góryja sie sfilmowałam bo wyczyłamałm w jakimś kalenadarzu ciążowym że dzicko w łonie od 6mca płacze... i mi smutno, bo nie wiem kiedy mój maluszek kwili...
no właśnie, też mam dzis takie pytanie.... po kiego grzmota leje??noi ten cholerny deszcz... po co on pada??![]()
![]()
ja za to nie wiem co to masaz szyjkiGLIZDUNIA, no, bole krzyzowe nie sa fajneja przeszlam przez bole krzyzowe, przez bole skorczy, przez masaze szyjki (dwa
![]()
)... nie bylo boli partych, peknietego krocza... to akurat juz mi zostalo oszczedzone
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość