Kala ;), sylwiab0000, przesyłka z obiadem juz w drodze

dziękuję bardzoMOnia M gratuluję 3 okienka

Ale to leci

No to co stawiam za 3 kwadracik

bedziemy kciuki trzymac!!!!!O 12:10 mam USG (o 13:10 polskiego czasu). Już jak na szpilkach siedze!!!!
oszalalas kobietoJa dziś tez w kuchni bede stała bo wstawiłam właśnie golonke w kapuscie, musze zrobić zapiekanke ziemniaczano- jakąś bo nie wiem jak to warzywo sie nazywa wygląda troche jak wielka cebula Jeszcze chce zrobić sobie na dzis sałatke z winogron, orzechów, selera naciowego, jabłka i może wieczorkiem sosik pieczrkowy do kopytek Nie wyjde dzis z kuchni chyba ale ja mam takie napady gotowania
bedziemy kciuki trzymac!!!!!
jakoś tak mnie naszło na gotowanieoszalalas kobieto ???
Co Ty wesele wyprawiasz ?????????????
to tak bez okazji - coś mnie naszło na gotowanie i jedzenie a w sumie sama nie wiem na co mam ochote to gotuje po koleiMonia M napisał/a:
Co Ty wesele wyprawiasz ?????????????
a kto sie żeni?
to tak jak mii ogolnie spac misie chce czyli zadnych nowości :)
możesz zawsze skopiowaći nie chce mi się pisać tego jeszcze raz
może się poprawi, na razie kiepsko... ok skopiuję jak chcecieKala ;) napisał/a:
i nie chce mi się pisać tego jeszcze raz
możesz zawsze skopiować![]()
Mam nadzieje że Ci sie humorek poprawi
Kochana wiem ze ciezko lekcewazyc takie gadki bo moj tez czesto to mowi - n szczescie teraz sie o niebo poprawil, ale i tak najlepiej niereagowacSto razy dziennie słyszę że źle się czuję jak mam poprasować, pozmywać itp i za każdym razem kiedy nawet na 5 minut chciałam się położyć! A mnie na prawdę przez dobry tydzień jak nie lepiej tak bolała głowa że czasami zapominałam jak się nazywamA nad żelazkiem to po prostu oblewały mnie zimne poty, zawroty głowy i w ogóle a nie że ja udaję!!!
![]()
Aha i że on pracuje a ja leżę do góry... A obiadki to same się gotują, samo się zmywa po jedzeniu, dzieci się same sobą zajmą.... Aż chce się wyć!
mówisz tak bo jestes zmeczona i chcesz mu sprawic ból - zeby zdenerwowac go tak jak on Ciebie denerwuje, mnie tez 2 ciaz przerasta jestem pelna obaw czy pokocham to dziecko - strasznie zle z tym sie czuje ale mysle w kategoriach ze wiktorek bedzie mial teraz gorzej - bedzie musial sie dzielic wszystkim i tez mamusia, jak bylam w ciazy z wikuniem od pierwszego momentu oddala bym za niego zycie - teraz w 2 ciazy nie czuje nic - wiec zycze i sobie i tobie by to sie zmienilo - bo mi strasznie zle n serduszku ze mogla bym skrzywdzic dziecko i to wlasne - i mam nadzieje ze czas nauczy nas tego uczucia i nie wyrózniania pierwszego dzieckaW końcu w nerwach mu powiedziałam że załatwiam aborcję...Nigdy bym tego nie zrobiła ale on swoim zachowaniem sprawia że przestaję kochać dzieci - Weronikę i tą fasolkę co rośnie pod sercem a Szymusia tak mi szkoda... Myślę że i ja i Szymuś byliśmy szczęśliwsi zanim w naszym życiu pojawił się Rafał
dopisze potem bo Wiko wstalWstałam i kazałam mu wypier..... A on na to że weźmie ze sobą Weronikę. Nie wiem co mam robić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość