Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2011, 10:56

A planujemy 4 dzieci zobaczymy co z tego wyjdzie :-D
To może następnym rzutem trojaczki ? :-D :-D :-D
mojego M. nie będzie przy samym porodzie
Nie chciał być ?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 11:00

To może następnym rzutem trojaczki ?
eeee.... może lepiej nie, chociaz mam siostry bliźniaczki młodsze :-D
Nie chciał być ?
zemdlałby, jak rozcięlam reke w wigilie nie był w stanie mnie zawinąć bym po calym mieszkaniu krwią nie lala, zrobił się blady jak papier i zasłabł bo zobaczył kości w rece :-D

Generalnie jak widzi że ktoś cierpi, krwawi, lub zastrzyk a dokładnie iglę ze strzykawką ma odlot :-D taki maślak z niego w tej kwestii, wiec mój gin powiedział że jakby mial zemdlec lepiej jak go nie będzie, bo będzie utrudniał wszystko i niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. A pepowinę przetne sama :-D

mama12
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

19 wrz 2011, 11:07

moja corka jest z lutego

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 12:09

ale plany, podziwiać
ja jestem z wielodzietnej rodziny, jesteśmy we 3 z siostrami. I po utracie pierwszego Aniołka powiedziałam że chcę jak najwiecej dzieci, M. też jest za a co czas pokaze zobaczymy :-D

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 wrz 2011, 12:50

Dziękuję dziewczyny za wsparcie i rady, Mad. rozmawiamy ze sobą problem w tym, że on co innego mi mówi a co innego robi i to mnie doprowadza do szału :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 14:58

jeeeejjjjj lubię remonty itd ale sprzątanie z brzucholem pod nosem wcale nie jest takie fajne a dopiero łazienka zaczyna przypominać łazienkę :ico_olaboga: a gdzie reszta mieszkania :ico_szoking: :ico_szoking: ale przynajmniej będzie ślicznie jak już się obrobię

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 15:04

szyszeczka, ale może do niego wreszcie dotrze ,nie poddawaj się :ico_sorki:

ja już po wizytce ,ogólnie moja ginka powiedziała ,że nic niepokojącego się nie dzieje wyniki w normie dzidzia ładnie rośnie i tętno piękne tylko straszny wiertel :-D . kość łonowa w normie ,chociaż troszkę za wcześnie się zaczęła rozchodzić ,ale to dlatego ,że jestem szczupła w biodrach i to już 3 poród :ico_noniewiem: a ból z lewej strony brzucha , to prawdopodobni więzadło ,ale głowy sobie nie da uciąć i jak by coś bardzo mnie bolało to kazała przyjechać do szpitala. Mama dużo odpoczywać nie szaleć ze sprzątaniem itp.

Jak czekałam na wizytę siedziały ze mną dziewczyny czekające na KTG i namieszały mi w głowie , trzy z nich miały mieć dziewczynki a teraz okazuje się ,że jednak będą chłopcy :ico_szoking: i dwóm z nich usg robił wcześniej ten lekarz co mi :ico_noniewiem: i siedzę teraz myślę ,że może i u mnie tak sobie strzelił :ico_zly: a jedna z kolei ma już dwie dziewczynki i teraz chcieli chłopaka a okazało się że to bliźniaki :ico_brawa_01: to się nazywa mieć szczęście :-D

jeeeejjjjj lubię remonty itd ale sprzątanie z brzucholem pod nosem wcale nie jest takie fajne
współczuje :ico_sorki: ja na samą myśl o sprzątaniu po tym gipsowaniu ścian u mnie dostaje skurczy , ciesz się ,że ty masz tylko po malowaniu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 15:32

Jadzia, suuuper że wszystko z dzidzią ok a tym czy dobrze odczytali płeć się nie przejmuj ważńe że urwisek mały ładnie się rozwija :ico_brawa_01:

mi mezu powiedział że mam w czwartek nie wychodzić z gabinetu do czasu aż ginka nie wypatrzy co tam siedzi w brzusiu a jak nie będzie jajeczek to mam nie wracać :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: to mu tylko powiedziałam że jak sam jajek nie doczepił to nikt inny za niego tego nie zrobi :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja na samą myśl o sprzątaniu po tym gipsowaniu ścian u mnie dostaje skurczy

uuuu ja w tamtym roku bez brzucha miałam dość jak robiliśmy dziewczynkom pokój na "glanc" i tego gipsowania i szlifowania było od czorta i jeszcze trochę jakby mi teraz coś takiego zafundował to bym się chyba załamała :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2011, 15:35

Jejjj :ico_olaboga: ale mi pomarańcze smakują :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 15:39

uuuu ja w tamtym roku bez brzucha miałam dość jak robiliśmy dziewczynkom pokój na "glanc" i tego gipsowania i szlifowania było od czorta i jeszcze trochę jakby mi teraz coś takiego zafundował to bym się chyba załamała
no właśnie ,chyba kogoś o tego zatrudnię tylko znając siebie to i tak nie będzie sprzątnięte po mojemu :ico_puknij: i wezmę się za to sama :ico_noniewiem:

Jejjj :ico_olaboga: ale mi pomarańcze smakują :ico_noniewiem:
jejeju daj trochę u mnie w sklepie dziś nie było nic kwaśnego i dobrego :/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”