też tak myślałam...a jednak...w dzień Daruś niby nie gorączkował, wieczorem zasnął ....ale ok 22 obudził się ja patrzę a on taki rozpalony, że szokno i ten uśmiech dobrze wróży

też tak myślałam...a jednak...w dzień Daruś niby nie gorączkował, wieczorem zasnął ....ale ok 22 obudził się ja patrzę a on taki rozpalony, że szokno i ten uśmiech dobrze wróży
ja tez zostawiam małego tylko z mama moją albo z babcią i tez już są sprawdzone,ale najdłużej to jak narazie było ze 2 godziny było.Kacperek często budzi się z płaczem i dlatego się martwię żeby go na noc zostawić.Ja wyrodna matka zostawiałam go już ...no duuużo razy
prawie zawsze z moją mamą a ona jest już wypróbowana
Wiesz u nas jest podobnie,tak dawno zauważyłam że ma już tam dziąsełko pęknięte ale dalej nie wychodzi ząbekDo tej pory małydużo marudził przez te żąbki(ida i wyjść nie mogą już ponad 3 miesiace) ale teraz to jest masakra.Nie za bardzo chce pić paracetamol.Wczoraj sie nim zakrztusił.A żele juz nic nie daja.Nie wiem jak mu ulżyc.Grzyzaczki tez niewiele daja.
ja właśnie na necie też tak wczoraj znalazłam...ventolin to jest tylko lek rozkurczający
no duży chłopakBenio waży 8730g
ciekawe od czego...od rana już trzy kupy
ja jak Darkowi się odparzy pupa czy coś....to leży jak najwięcej z gołym tyłeczkiem....co mu bardzo się podoba, nie powiem, że nieto pod siusiakiem troszkę sie poprawiło
noooo to zadowolona pewnie byłaś i stąd werwa na to sprzątanie....Rano dostalam paczke z Polski
a nie widzialaś po nich czegoś dziwnego? może jakieś choróbsko je dopadło...ja też tak kiedyś miałamWszystkie rybki nam zdechly... Kurde, dlaczego??
do żony do łóżka nie chciało mu się przyjśćdzis sie na niego gniewam![]()
szkoda tylko że tak daleko co nie?chetnie bym wpadla Ci pomoc!!
hehe, u nas też chyba nieu nas nawet sie na zabki nie zapowiada.
hmm. może żeczywiście jakieś choróbsko je dopadło,nie wiem.Wszystkie rybki nam zdechly... Kurde, dlaczego??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość