a zbiera się jej, zbierawyobrażam sobie jak jej dowalisz
przykre to, ale prawdziweszkoda,że w tych czasach to kasa rządzi człowiekiem
On nie cierpi wszystkiego co z pomidorem, może kiedyś się przekona. Dodatkowo ma cały czas na nie uczulenie.Murchinson, Filip uwielbia zupki z pomidorami ale sama pomidorowa juz nie.
Aniu, on po raz pierwszy tak wypluł, na szczęście nie wymiotuje. Jak coś mu nie smakuje, a je pierwszy raz to weźmie do buzi, przełknie, zaciśnie usta i odwraca głowę-koniec jedzenia. Na samym początku jak uczył się jeść papki to wypychał językiem z buzi.Murchinson Mati wymiotami reaguje na niedobre smaki czy pop prostu pluje? niezłe ma reakcje
Wiem i wtedy przyjedzie do mnie Z jej mama nie da rady upilnować dwóch. Iza co chwila choruje i więcej jest w domu niż w przedszkolu dlatego mama zrezygnowała z pilnowania dziewczynek.pisałam wczoraj do mamyIzuni,na szczęście dziewczynki zdrowe,ale mama ją zaskoczyła i stwierdziła,że nie będzie jej dzieci pilnowac jak wróci do pracy,
1porcja=10gA powiedzcie mi ile taka dzienna porcja mięska dla maluszka powinna wynosić?
to już mi napisała później i nie zdążyłam dopisać jeszcze dalsze infojej mama nie da rady upilnować dwóch. Iza co chwila choruje i więcej jest w domu niż w przedszkolu dlatego mama zrezygnowała z pilnowania dziewczynek.
dobrze,że nie wymiotujeAniu, on po raz pierwszy tak wypluł, na szczęście nie wymiotuje. Jak coś mu nie smakuje, a je pierwszy raz to weźmie do buzi, przełknie, zaciśnie usta i odwraca głowę-koniec jedzenia. Na samym początku jak uczył się jeść papki to wypychał językiem z buzi.
U nas też tak. Czasami mu coś nie do końca smakuje ale pół słoika zje więc nie jest źle. A i zapomniałam Ci napisać, że odkąd jesteśmy na ha ulewanie całkowicie przeszło.jak się naje to też zaciśnie usta i koniec,albo ręką odpycha łyżeczkę lub butelkę
no i bardzo dobrze a kiedy planujesz przejść na zwykłe mleko?A i zapomniałam Ci napisać, że odkąd jesteśmy na ha ulewanie całkowicie przeszło.
pewnie takMateusz nie cierpi pomidorów może dlatego tak zareagował.
rozumiem,że Matiemu nie gotujesz?ale pół słoika zje
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości