Agnieszka jak to dobrze że Darek ma już jakieś porządne leki, mam nadzieje ze teraz z dnia na dzień zdrówko będzie wracało. A jak tam Julcia? No i ty jak się czujesz?
Dominisiu widzę że wpadłaś w wir porządków (nieobecnośc usprawiedliwiona

) u mnie skończyło się na dwóch umytych oknach a cała reszta czeka

No i ja też lubie dostawać paczki ale jeszcze nigdy nie dostałam takiej zbiorczej jak ty, jak juz mi coś przyslą to jedynie zamowione na allegro
Kacperek wypił butle na śnię i śpi już ze dwie godzinki
Ciekawe co będzie w nocy robił ?
Olek wczoraj też był juz spiący o 18.00 wiec go okąpaliśmy i poszedł spać bez jedzenia, bo pił o 16.30, mężus dał mu mleczko dopiero jak szlismy spać czyli o 22.00. Olo nawet nie wie że pił

No ale dziś o 6.30 już walił uśmieszki z łóżeczka, wyspany że hej!
a Ł na coś dziś liczy bo tak mnie zagadywał
hihii chyba będzie ciężko ci się z tego wykręcić
cos jeszcze miałam napisać , niech zerkne na poprzednią stronke
[ Dodano: 2008-03-13, 19:38 ]
Ulamisiula to nasze dzieci bardzo podobne wagowo, i przypomnialaś mi że musze sprawdzić date kolejnego szczepienia,
Kocura my to jakoś tak razem chodziłysmy , kiedy Zuzi ma teraz kolejny pik??
Jednak będę mieć jeden dzionek w tygodniu wolny
No to świetnie, jednak to niby tylko jeden dzien wolny a nie wyobrażam sobie teraz chodzenia do pracy 5dni w tyg
Wogóle to mamy biuro w takim budynku, w którym mieści się resturacji, wystarczy zjechać windą i już jesteśmy.
Cos jak u mnie tylko że u nas to bardziej stołówka niż restauracja, ale jedzonko smaczne dają no i my jak już to płacimy ze swoich
Szczerzy te swoje zębiska w uśmiechu Szkoda,że nie mogę Wam pokazać, fajniutko wygląda i tak szybko rosną, z dnia na dzień coraz większe
stanęło na dwóch czy już pojawiły się kolejne?? Olek na razie ma dziubek puściutki
[ Dodano: 2008-03-13, 19:42 ]
Ja jutro mam wolne, ale czeka na mnie tyle roboty

, mama zabiera Olusia więc ja będe mogła działać

No i myśle ze w przerwach będe tutaj zaglądać
Jestem znowu jakaś padnięta, mąż zresztą też, własnie wyszedł wykąpany ja też zmykam pod prysznic coś czuje że dzis pobijemy rekord we wczesnym spaniu
Zjawie sie jeszcze po kąpaniu
[ Dodano: 2008-03-13, 20:59 ]
I co myślałam że coś poczytam a tu pustki
Ja tylko zrobie męzusiowi śniadanko na jutro do pracy i zmykamy juz do łóżka, spać oczywiście

Olek rano przeważnie budzi się ok 7.00 więc nie mam co liczyć na spanie do 10.00
Dobra uciekam, do jutra papa