Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 20:04

i nici z mojej burzy, nic nie jest chłodniej, jedynie troszkę polało. Nogi mam jak godzilla wieksze od mojego M.

Wzięłam się za skladnie ubranek i posortowałam je w końcu porządnie. teraz jeszcze zostały mi reczniki koce i pościele do złożenia :-D

elibell
4000 - letni staruszek

19 lip 2011, 20:13

hej kobietki, ja tylko z doskoku witam sie z wami, umordowana jestem dzis znów, i chyba niebawem pójdę spac.

Doczytałam was ale już zapomniałam co która pisała, jutro będę musiała od nowa:)

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2011, 20:16

Wzięłam się za skladnie ubranek i posortowałam je w końcu porządnie. teraz jeszcze zostały mi reczniki koce i pościele do złożenia :-D
Rety przeraża mnie to że ty już tyle masz.Ja to tyle muszę jeszcze kupić a z kasa ciężko choć kurde to nasza wina bo np zachciało nam się basenu za 600 zl o tyle dobrze ze na pół z rodzicami ale jednak.
A propos basenu to właśnie dziś przyszedł. Zdziwiłam się bo zamówiłam go w niedziele wieczorem , wtedy tez robiłam przelew a dziś w południe kurier już był.

Ogórki się marynują , o 22 będziemy je pakować do słoików i gotować.Nie wiem o której znów pójdę spać.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 20:22

szkieletorek, no to faktycznie ja mam spanie, tym bardziej,że śpimy przy otwartym oknie i głowy mamy przy nim, i żadne z nas nie zwlokło się,żeby coś pozamykać czy powyłączać. Zu też spała jak mops :ico_haha_01:

A dzisiejszą popołudniową burzę przespałam też :ico_spanko:
Na jutro też paskudną pogodę zapowiadają, a my jedziemy jutro po południu z Zu do mamy, bo we czwartek rano przychodzą malować i zmieniać kaloryfery :ico_olaboga:

szkieletorek

19 lip 2011, 20:26

szkieletorek, no to faktycznie ja mam spanie, tym bardziej,że śpimy przy otwartym oknie i głowy mamy przy nim, i żadne z nas nie zwlokło się,żeby coś pozamykać czy powyłączać. Zu też spała jak mops :ico_haha_01:
To może u was było spokojniej.

elibell
4000 - letni staruszek

19 lip 2011, 22:22

zaglądam jeszcze do was na momencil:)
Wzięłam się za skladnie ubranek i posortowałam je w końcu porządnie. teraz jeszcze zostały mi reczniki koce i pościele do złożenia
a ja już mam chęć kołyskę skręcić, ale to chyba za szybko co??? choć może skręcę ale jeszcze nie będę ubierać? heh zobaczę jutro.
Marcz gratulacje za kolejny tydzień
dołączam się do gratulacji;)

Ja ostatnio na umywalkę byłam nim zaszłam w ciąże
dobre dobre, to chyba ja jakas inna jestem bo rzadko poza łóżko podłogę czy kanapę wychodzę, a umywalki to bym się bała, że umywalka odleci hahahahaha

Awatar użytkownika
inia1985

20 lip 2011, 06:35

Dzień dobry Dziewczyny :-D

izabelllla123, brawa za kolejny tc :ico_brawa_01: Ty chyba jesteś najlepiej przygotowana na przyjście Oliwki, ja to nawet nie przywiozłam jeszcze ubranek :ico_wstydzioch:

Kinga_łódź, to wy jeszcze nieźle z mężem szalejecie :-D fajnie :-D

Kocura Bura, pozazdrościć tak grzecznej córci :ico_sorki: Moja to ostatnio samą siebie przechodzi :ico_noniewiem:

marcz89, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratki za kolejny tc
choć może skręcę ale jeszcze nie będę ubierać?
:ico_oczko:

Wiki dziś z limem wstała :ico_olaboga: uderzyła się w barierkę, a mówiłam mężowi, żeby ją jednak podwyższył :ico_nienie: Napisałam maila do sprzedającego, czy da się osobno dokupić jeszcze jedną, to by rozwiązało problem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2011, 09:20

witam,

ja tylko na chwilkę i z góry przepraszam że nic Wam nie odpiszę ale nie mam do tego głowy, byliśmy na wakacjach, w niedzielę w nocy wróciliśmy a jutro idę do szpitala na kilka dni na szczegółowe badania bo podejrzewają małowodzie i hypotrofię :ico_placzek:

Awatar użytkownika
inia1985

20 lip 2011, 09:37

kwiatunio, o kurcze :ico_olaboga: daj znać koniecznie jak po badaniach, choćby sms-em do kogoś prześlij info. Trzymam kciuki by jednak wszystko było ok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2011, 10:13

mam pytanie ile ważą wasze dzidzie w brzuszku ?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”