Juz jestem po wizycie,a więc tak ciśnienie 100/60,waga 59,5kg czyli stoje, cukrzycy nie ma,ale to u połoznej u gina: zbadał na fotelu najpierw wymacał szyjke ii brak zagrożenia! poszliśmy zmierzyć szyjke iii 3,5cm wszystko pozamykane brak zagrożenia! Mówiłam o tym lekarzu u Którego byłam i dostałam skierowanie do szpitala,mój gin tamtego lekarza po prostu wyśmiał jak mu pokazałam skierowanie i to drugie Mam tylko zacząć sie oszczędzać bo jestem coraz wyżej w ciąży skurcze mam braxtona i żebym sobie sama nie wywołała przez nadwyręzanie porodu generalnie jest na dzień dzisiejszy wszystko dobrze teraz czekam na 11 marca na USG 3D/4D i juz odliczam do niego dni a przy okazji oddałam mocz do badania i krew i z USG tym 3D/4D do niego 12 marca,ale on juz nie będzie mi robił drugi raz tak postanowilismy
ziolo007
za 18tc jej niedługo juz sie dowiesz kto mieszka w Twoim brzuszku
Noo a ja z Toba juz siedze jak na szpilkachI tez liczę na konkretne wieści co do płci
Shiva za 23tc ale wam lecą te tygodnie
i proszę
donatka26 za 22tc
Monika Powiedz o tych nogach lekarzowi bo to może byc normalne w ciąży i pewnie jest,ale lepiej jakby wiedział masz racje,ale wieczorkiem tak codziennie leż bo widzisz,że chociaż na chwilke mija
Jenny jak u Ciebie?
Tibby to czekamy do tego 22-go kwietnia na wyniki