taktak,sliczna pogoda sie zepsuła i wyszlismy na spacerek na 15 minut i musieliśmy wracac bo sie rozpadało leje dalejA my wybieramy się dziś na spacerek bo ładnie jest

ja teraz kupiłam proszek vizir z aloesem i rumiankiem i w nim piorę ciuszki małego i niema żadnych uczuleń i plamki schodzą,nie chcą tylko zejść te stare.Aha dzięki Wam za te porady w sprawie plamek z zupek. Zrobiłąm tak jak kazałyście i plamy w większości ciuchów zniknęły. A hostessa co w sklepie reklamowała Vanisza powiedziała, że na plamy z zupek to nie pomoże. Dobrze, że jej nie posłuchałam.
Mądre z Was kobitki![]()
ja mam jeszcze jedno wesele,9 sierpnia mojej przyjaciółkiJa idę na wesele ale dopiero w czerwcu.

hehe no właśnie przyznaj sieDominisia jak Ty to robisz, że Jaisu tak ładnie śpi. Przyznaj się może dajesz Mu jakieś magiczne jedzonko![]()

Dziewczynki przywołuje was do porządku

[ Dodano: 2008-03-14, 15:08 ]
hmm..czy to znaczy ze ty masz urodzinki w poniedziałekbiorę sie za pieczenie ciast. Wam ciacha postawie dopiero w poniedziałek bo będzie podwójna okazja Olo skończy 1/2 roczku, a ja ... lepiej nie gadaćMy świętujemy w sobote i niedziele więc czeka mnie imprezowy weekend no i jednoczesnie pracowity
![]()

często chodzi spać tak późno,zasypia albo o 21.30 albo o 22.30 nic na to niemoge poradzić bo i tak wstaje wcześnie,a w dzień dużo śpi i nawet jak go próbuję przetrzymać to i tak chodzi spać o tej godzinieKacperek zawsze tak póxno chodzi spać? Czy to tylko jednorazowo

zdjęcia koniecznie wklejaj,kurcze wszystkie włoski farbują to może i jaa ja jadę zaraz robić pasemka do cioci fryzjerkipotem wkleje Wam zdjęcia z nowa fryzurka i nowym płaszczykiem