Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

14 mar 2008, 15:58

A my wybieramy się dziś na spacerek bo ładnie jest
taktak,sliczna pogoda sie zepsuła i wyszlismy na spacerek na 15 minut i musieliśmy wracac bo sie rozpadało leje dalej :ico_zly: nienawidze takiej pogody bo nic się wtedy niechce i doła można złapać.
Aha dzięki Wam za te porady w sprawie plamek z zupek. Zrobiłąm tak jak kazałyście i plamy w większości ciuchów zniknęły. A hostessa co w sklepie reklamowała Vanisza powiedziała, że na plamy z zupek to nie pomoże. Dobrze, że jej nie posłuchałam.
Mądre z Was kobitki :ico_brawa_01:
ja teraz kupiłam proszek vizir z aloesem i rumiankiem i w nim piorę ciuszki małego i niema żadnych uczuleń i plamki schodzą,nie chcą tylko zejść te stare.
Ja idę na wesele ale dopiero w czerwcu.
ja mam jeszcze jedno wesele,9 sierpnia mojej przyjaciółki :-D
Dominisia jak Ty to robisz, że Jaisu tak ładnie śpi. Przyznaj się może dajesz Mu jakieś magiczne jedzonko :ico_oczko:
hehe no właśnie przyznaj sie :-D

Dziewczynki przywołuje was do porządku :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: jak tak dalej będzie to nam wątek padnie.Coś Eve nas dawno nieodwiedzała :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-03-14, 15:08 ]
biorę sie za pieczenie ciast. Wam ciacha postawie dopiero w poniedziałek bo będzie podwójna okazja Olo skończy 1/2 roczku, a ja ... lepiej nie gadać :ico_oczko: My świętujemy w sobote i niedziele więc czeka mnie imprezowy weekend no i jednoczesnie pracowity :ico_noniewiem:
hmm..czy to znaczy ze ty masz urodzinki w poniedziałek :ico_oczko:
Kacperek zawsze tak póxno chodzi spać? Czy to tylko jednorazowo
często chodzi spać tak późno,zasypia albo o 21.30 albo o 22.30 nic na to niemoge poradzić bo i tak wstaje wcześnie,a w dzień dużo śpi i nawet jak go próbuję przetrzymać to i tak chodzi spać o tej godzinie :ico_noniewiem:
a ja jadę zaraz robić pasemka do cioci fryzjerki :-D potem wkleje Wam zdjęcia z nowa fryzurka i nowym płaszczykiem :-D
zdjęcia koniecznie wklejaj,kurcze wszystkie włoski farbują to może i ja Obrazek

eSKa
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 16:55

hmm..czy to znaczy ze ty masz urodzinki w poniedziałek
tak , znowu o roczek starsza :ico_placzek: Oj to w poniedziałek tu będzie ciasta :ico_olaboga: Ja stawiam dwa ciacha ode mnie i od Olka no i ty Kicia też chyba coś postawisz na 6mies Kacperka.
Dziewczynki w poniedzialek obecność na tt obowiązkowa bo jak to zjemy w takim okrojonym składzie to kilogramy pójdą w górę :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-14, 15:56 ]
kurcze wszystkie włoski farbują to może i ja
co masz być gorsza hihi :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-14, 15:57 ]
Aniu czekamy na fotki, ja też później wkleje moje red włosy :-D i jeszcze jedno zdjątko mam dla was.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

14 mar 2008, 17:14

hihi,oglądałam sobie fryzurki w necie i bym chciała zrobić kolorek taki jak ma Joanna Brodzik ale to chyba tylko u fryzjera by mi taki wyszedł ale to bym już musiała ciągle u fryzjera farbować a to trochę drogo wychodzi :ico_noniewiem:

Dziewczyny te pleśniawki nie schodzą :ico_placzek: :ico_placzek: nawet smoka nie chce do buźki bo go boli :ico_placzek:
i ty Kicia też chyba coś postawisz na 6mies Kacperka.
a no pewnie że postawie o ile nie zapomne tak jak ostatnio :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Musicie mnie przywołać do porządku bo nie chce mi się zabrać za większe porządki,ale od jutra już koniec opierniczania :ico_nienie:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 17:19

no tak ja spałam to Wy klikacie :ico_nienie: :ico_oczko: maluszki moje oba ucięły sobie drzemkę to i ja skorzystałam :ico_brawa_01:
Przez to ulewanie Małego ciągle mam sterty prania i prasowania.
teraz jak Dariuszek i Julcia wymiotowali to też tak miałam i Cię rozumiem :ico_noniewiem:
Żebym tylko wiedziała czasem o co Mu chodzi :ico_noniewiem:
i ja ile bym za to oddała :-) ale czasami nic nie pomaga :ico_noniewiem:
mama będzie mi włoski farbować,
no to wszystkie obowiązkowo wkleić zdjęcia :ico_sorki: ja też dziś miałam taką myśl :ico_szoking: ale zapomniałam farbę kupić jak byłam w mieście :ico_puknij:
ESKS to Wy teraz musicie się pilnować , bo Oluś może nie będzie jedynakiem :ico_brawa_01:
i jeszcze jedno zdjątko mam dla was.
czyli niespodzianka dla Nas??? :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-14, 16:25 ]
i bym chciała zrobić kolorek taki jak ma Joanna Brodzik
a ona nie farbuje tymi farbami Belle Color??? :ico_noniewiem: Ja to walnę sobie prawdopodobnie taki blondzik co Mamazuzi pisała :-D ale teraz to chyba w przyszłym tygodniu :ico_noniewiem:
Dziewczyny te pleśniawki nie schodzą :ico_placzek: :ico_placzek:
biedaczek...jak tu mu pomóc... :ico_noniewiem:

eSKa
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 17:45

maluszki moje oba ucięły sobie drzemkę to i ja skorzystałam
to świetnie, przynajmniej troszke nadrobiłaś nocke :ico_brawa_01:
ESKS to Wy teraz musicie się pilnować , bo Oluś może nie będzie jedynakiem
:-D :-D na pewno nie będzie jedynakiem ale na rodzeństwo będzie musiał jeszcze poczekać hihi , ja tego dopilnuje :ico_oczko: Nie będzie takich szaleństw jak po tamtym farbowaniu :ico_nienie: :ico_haha_02:
to chyba tylko u fryzjera by mi taki wyszedł
wloski od fryzjera faktycznie inne niz po domowym farbowaniu i podobno lepiej kolor trzyma, nie wiem bo zawsze wykorzystuje mamę.
Dziewczyny te pleśniawki nie schodzą nawet smoka nie chce do buźki bo go boli
nie wiem co poradzić , Olkowi zeszły po aftinie, czasem tez przemywalam mu w buźce rumiankiem.
Musicie mnie przywołać do porządku bo nie chce mi się zabrać za większe porządki
:ico_nerwusek: :569: :wpale: :-D :-D
czyli niespodzianka dla Nas???
nie , niespodzianka tylko taki widoczek, zaraz wklejam

[ Dodano: 2008-03-14, 16:57 ]
Taka tęcza była u nas ostatnio

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 17:59

ESKA to czekam :ico_brawa_01:

KICIA tak jak poczytałam teraz to dziewczyny polecają też Daktarin-żel :ico_noniewiem: ale ja go nie miałam....

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2008, 18:43

Cześć :-D
My już w składzie okrojonym, mamuśka pojechała. Piszecie o porządkach,a mi się nic nie chce :ico_noniewiem: Daję sobie luz na dziś..., a co!
Zuzanek ma tylko dwa ząbki i nic nie widać dalej, ale ona też nie miała napuchniętych dziąsełek, po prostu nagle sie pojawiły :-)
A wiecie,że ja też pomyślałam wczoraj o farbie?! Dziś byłam w Rossmanie, ale wpadłam na chwilkę i farby nie kupiłam, bo pewno bym jej szybko nie wybrała,a spieszyłam sie na autobus. Byłam tylko po misia dla Zuzy z Nivea.

[ Dodano: 2008-03-14, 17:43 ]
eSKa, super tęcza!

eSKa
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 19:01

Zuzanek ma tylko dwa ząbki i nic nie widać dalej, ale ona też nie miała napuchniętych dziąsełek, po prostu nagle sie pojawiły
super by było gdbyby tak wszystkie dzieciaczki ząbkowały

Olek dziś taki maruder że szok, na krok nie można go odstąpić, mama mówi że to może z powodu zębów, a ja mam nadzieje że to taki jednodniowy humorek :ico_sorki:

Dobra obiadłam się kasztankami :ico_wstydzioch: teraz ide piec ciacho.

[ Dodano: 2008-03-14, 19:25 ]
U mnie już drugi biszkopcik w piekarniku, Olek pije mleczko i zaraz idzie spać.
Dzis tym swoim płaczliwym humorkiem rozłożył mnie na łopatki, non stop na rękach inaczej płacz :ico_olaboga: nie wiem co mu sie stało :ico_noniewiem: Na noc na wszelki wypadek dałam mu viburcol (pierwszy raz) ciekawe czy pomoże.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2008, 22:16

Dobra obiadłam się kasztankami
i pewno sie nie podzielisz, bo już nie ma, a ja tak lubię (i michałki :-D )
eSKa, pytałaś o szczepienie, nam kazali przyjść jak Zuza skończy 6 miesięcy, więc zapiszę ją po świętach.
super by było gdbyby tak wszystkie dzieciaczki ząbkowały
no tego Wam życzę :-) Naprawdę super, że Zuzance nic się nie działo.

eSKa
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 22:20

pytałaś o szczepienie, nam kazali przyjść jak Zuza skończy 6 miesięcy
Kurde ale ja mama jestem , normalnie zapomnialam co nam mówili :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

A na kasztanki wpadnij jeszcze troszke mam :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”