Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2009, 20:07

wiesz co, ale przeżyć nie moge tego, chociaż zebym te wnenke kupila a tu nie. obiecuje, że już nic nie kupie

asika82
4000 - letni staruszek

06 mar 2009, 22:48

Adka :ico_tort: za 36 tydzień.

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 mar 2009, 10:24

Witam!

Jak się spało mamusie?

Ja dziś troche lepiej choć wstaje co 2, 3 godzinki czasem po to tylko aby rozchodzić ból w miednicy, bo rozchodzące kości daja się we znaki.
Moja siostra cioteczna w przyszłym tygodniu powinna już rodzić :-D
Dziś na razie nic mi się nie chce, cała noc padał deszcz i pogoda jest taka ospała ale może jakoś się zmobilizuję :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 mar 2009, 12:01

hej Mamusie :-D

Jak się spało mamusie?
oj lepiej Ania nie pytaj :ico_olaboga: :ico_olaboga: dla mnie jak sie zbliza noc to az mnie trzesie :ico_zly: najpierw nie moge zasnac, jak juz mi sie uda i spie to zaczyna chciec mi sie siku wiec musze wstac , przekrecac sie nie moge bo boli mnie brzuch i krocze :ico_zly: a do tego mam taki bol jak na okres :ico_zly: :ico_zly: i tylko w nocy, to chyba juz te skurcze :ico_olaboga: :ico_olaboga: kurcze jak to mam ak bolec to ja sama nie urodze :ico_olaboga: :ico_olaboga:

wczoraj dostalam od siostry na urodziny laktator i sprobowalam jakie to uczucie jak sie sciaga i wiecie co to CHOLERNIE boli :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

mam nadziejej ze pozniejk jak juz bedzie mleko to nie bedzie takiego bolu :ico_sorki: :ico_sorki: bo jak bedzie to cos mi sie wydaje ze Lenka szybko bedzie jadlo bebilon :-D :-D ale ze mnie egoistka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-03-07, 11:02 ]
ciekawe jak tam Dora ? pisala moze do ktorej z Was?

[ Dodano: 2009-03-07, 11:03 ]
asika82, dzikeuje bardzo :-D

[ Dodano: 2009-03-07, 11:04 ]
Fioletowa Ania, Tobie zostalo 26 dni do porodu :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

07 mar 2009, 12:45

Ja wczoraj pisałam do Dorotki i po kroplówkach jest lepiej. Przesyła pozdrowienia

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 mar 2009, 18:11

Cześć mamusie!

Piszę do Was ze szpitala, mamy tu laptopik , poleże troszke ale podtrzymywac mnie specjalnie nie maja zamiaru bo mówia ze Zoska juz ponad 2,5 kilo waży i z dnia na dzień teraz bedzie corac większa, wyliczyli ze jestem w połowie 36 tygodnia i juz moge spokojnie zacząc rodzic :ico_szoking: :ico_szoking: :-D

Tak więc leze i mam tylko kroplówke z magnezem jak wszystkie tu kobitki.

Przyjechałam wczoraj bo miałam na ranem skórcze co chwile tak mocne że sie popłakłam z bólu krzyżowe + parcia w dół juz myslelismy że sie zaczeło :ico_olaboga: :-)

No nic ja tu poleze troszke i moze sie szybko nie zacznie.

Dziekuje za pamieć i smsy i pozdrawiam mocno!!!!!!!!!

Uciekam do łózka papa :-D

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 mar 2009, 19:25

Dora, fajnie ze psychicznie sie dobrze czujesz i dobry nstroj masz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mam nadzieje ze Zoska jeszce posiedzi w brzuchu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2009, 20:04

hej dorcia fajnie, że Zosis już jest bezpieczna i nawet jak sie teraz urodzi to nie bedzie komplikacji. Wiecie, że kwiecień zbliż sie wielkimi kroczkami :ico_szoking: :ico_szoking: już niedlugo bedziemy oglądać nasze dzidzie - ja mam nadzieje, że jednak będe ostatnia. Strasznie nie moge sie doczekać, ale jednak nie kosztem zdrowia mojego misiaczka wię te pare dni w te czy w te to wytrzymam :) fioletowa aniu ty chyba jesteś pierwsza :)

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 mar 2009, 20:13

Dorotko pozdrawiam i wytrzymajcie z Zosią jeszcze troszkę niech się cieplej zrobi, bo na razie deszczowne dni :ico_oczko:
fioletowa aniu ty chyba jesteś pierwsza :)
na to wygląda Justynko choć nigdy nie wiadomo ale choc staram się przygotować na ten moment to jest to dla mnie wielka niewiadoma :ico_noniewiem: ale często powtarzam sobie, że będę mieć lekki i szybki poród i mam nadzieję że podświadomość sobie to zakoduje i się sprawdzi :-)

Ja dziś sprzątałam i zrobiłam sałatkę już jestem po kąpieli i zaraz idę do łóżeczka odpoczywać i obejrzeć jakiś film :-D

Do jutra mamusie :-)

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 mar 2009, 20:59

DZIEWCZYNKI DZIĘKUJE ZA WSPARCIE, nie chce mi sie tu leżec ale wole tutaqj gdzie mam dobrą opieke i telewizor i jedzonko nic sama w domu sie stresowac czy aby nie już.
Trzymajcie sie cieplutko i uważajcie na siebie, ja poszalałam z porządkami i gotwaniem i prawie rodzic nie zaczełam.

Dlatego Mamuśki - nie latać nie sprzatać :ico_nienie: tylko leniuchować i odpoczywać ile wlezie :-D

Chociarz mnie już tak nie wygodnie i zgaga i skórcze i bóle w nocy ze chciałabym już urodzic i miec to za sobą i całować moją maleńką Zosieńke :ico_ciezarowka:

Dorbanoc :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”